Dit is wat je kunt verwachten als 'Dead To Me' terugkeert voor seizoen 3

Inhoudsopgave:

Dit is wat je kunt verwachten als 'Dead To Me' terugkeert voor seizoen 3
Dit is wat je kunt verwachten als 'Dead To Me' terugkeert voor seizoen 3
Anonim

Het tweede seizoen van Dead To Me is uit op Netflix en fans vragen al wat ze kunnen verwachten voor seizoen 3. Dead To Me is succesvol gebleken voor Netflix en heeft de afgelopen twee jaar een grote aanhang gekregen, maar details over seizoen 3 zijn nog niet vrijgegeven. Maker Liz Feldman werkte geruime tijd aan de donkere komedie voordat ze haar werk tot wasdom zag komen en de stress-inducerende, twist-gevulde show geeft een gevoel van familie en relativiteit gezien de anders moeilijke omstandigheden, waardoor Dead To Me een van de beste is shows op Netflix.

Dead To Me volgt het leven van Judy Hale (Linda Cardellini) en Jen Harding (Christina Applegate) terwijl ze omgaan met trauma dat hun leven heeft verteerd. Na een ontmoeting bij een rouwondersteuningsgroep, ontdekken kijkers dat Judy Jen's man heeft vermoord bij een vluchtmisdrijf, om in de finale van seizoen 1 te ontdekken dat Jen Judy's vreselijke verloofde Steve (James Marsden) vermoordt, waardoor de twee vrouwen geen optie hebben maar om samen te werken om uit de gevangenis te blijven. De wendingen van Dead To Me escaleren in seizoen 2 wanneer Steve's broer Ben (ook James Marsden) de waarheid zoekt, samen met enkele veerkrachtige detectives, om te ontdekken wat er werkelijk is gebeurd. De finale van seizoen 2 liet de deur openstaan voor een meeslepend seizoen 3 en dit is wat fans kunnen verwachten.

Wie keert terug?

De terugkeer van James Marsden na seizoen 1 was voor velen een verrassing en zijn personage Ben, een semi-identieke tweelingbroer van Steve, zag niemand aankomen in seizoen 2, inclusief Marsden. Na het succes van de show en hoe goed het werd ontvangen, realiseerden Marsden en Feldman zich dat de wending echt logisch zou zijn, ondanks de aanvankelijke gedachte dat het een vleugje als een soap was. De finale van seizoen 2 eindigde met Ben crashte in Judy en Jen, alleen om weg te rijden. Het lijkt aannemelijk dat Ben zal terugkeren gezien de omstandigheden en het resultaat van de crash op Judy en Jen is iets dat niet onopgemerkt kan blijven in seizoen 3.

Natalie Morales heeft een terugkerende rol als Michelle, een restaurateur die een romantische relatie krijgt met Judy in seizoen 2. Nog een andere wending van Dead To Me onthult dat Michelle's ex-vriendin rechercheur Ana Perez is, de hoofddetective van beide Steve's verdwijning en de dood van Jens man. Terwijl Judy de banden met Michelle verbreekt op bevel van Jen, is het onwaarschijnlijk dat Michelle's rol voorbij is. Omdat ze zulke nauwe banden heeft met ten minste twee grote spelers, lijkt het alleen maar passend dat Morales haar rol als Michelle opnieuw opneemt om de zaken nog ingewikkelder te maken. Bovendien weet ze misschien meer dan ze laat merken.

Brandon Scott speelt Nick Prager, een voormalige officier die door rechercheur Perez is gerekruteerd nadat hij zijn eigen onderzoek naar Judy en Jen is begonnen. Nick en Judy waren ook romantisch betrokken voordat Michelle op de foto kwam en Nicks wrok jegens Judy voedt zijn verlangen om haar voor het gerecht te brengen. Als een personage dat niets te verliezen en alles te winnen heeft, lijkt Nicks terugkeer naar seizoen 3 passend, vooral omdat hij hielp bij het blootleggen van de betrokkenheid van politiechef Howard Hasting bij de Griekse maffia, een groep waar Steve (Judy's ex-verloofde) nauw bij betrokken was.

Seizoen 2 Finale's auto-ongeluk

De finale van seizoen 2 "Where Do We Go From Here" eindigde met een abrupte en onverwachte crash waarbij Ben, Judy en Jen betrokken waren. Nadat hij de zoon van Jen, Charlie (Sam McCarthy), een nieuwe auto heeft gekocht, botst een dronken Ben op de twee en vlucht plotseling van het toneel, speculaties achterlatend over de rol van de crash in seizoen 3. Het is niet bekend of beide personage zag de ander na de crash, maar nu is een derde personage belast met een geheim, waardoor Dead To Me meer dan genoeg munitie heeft om vooruit te komen en aan de top te blijven met Netflix.

De crash zal een grote impact hebben op de show en gezien het plotselinge einde is het onduidelijk hoe groot de verwondingen zijn voor de betrokkenen. Het is ironisch dat seizoen 2 eindigt met een auto-ongeluk, aangezien de hele puinhoop van de eerste twee seizoenen voortkwam uit het feit dat Judy Jens man met haar auto sloeg. Wat betreft de reden waarom Ben dronken reed, ontving hij nieuws dat het lichaam van zijn broer was gevonden, waardoor hij meer brandstof kon aanbieden dat seizoen 3 moet plaatsvinden. Toen iedereen leek op te kijken naar Judy en Jen, opende het auto-ongeluk in de finale van seizoen 2 nog een nieuwe deur voor speculatie, plotwendingen en mogelijk gerechtigheid.

Charlie's rol

Jens oudste zoon Charlie, hoewel een tiener, speelt een sarcastische, opstandige jongen die zijn vader gewoon mist. Maar naarmate de show vorderde van seizoen 1 tot 2, leek zijn rol die van een speculatieve en nieuwsgierige speurneus te zijn, in tegenstelling tot alleen een angstige tiener. Charlie vindt Steve's auto in een opslagruimte en maakt er een joyride mee met een "vriendin", het enige probleem is dat Steve al dood was. Jen en Judy kunnen Charlie ervan overtuigen dat hij in de problemen zou komen als hij zonder rijbewijs rijdt. Ze ontwijken een kogel als Charlie doorzet. Na foto's op Instagram-oppervlak van hij en de auto, zijn de rechercheurs er snel bij om de puntjes op de i te zetten.

Hoe Charlie zou evolueren in seizoen 3 zou interessant zijn voor de boog van de show. Hij weet meer dan hij denkt en nadat Jen Steve's auto in brand heeft gestoken om enig bewijs te vernietigen, vindt Charlie een gasfles die zijn achterdocht versterkt. Hij weet dat Jen de auto heeft en hij weet wat ze deed, maar hij weet duidelijk niet precies waarom. Als Charlie meewerkt met de politie, kan hij onbewust zijn moeder in gevaar brengen, maar als hij zwijgt, is hij misschien meer betrokken bij de rotzooi van zijn moeder dan hij wil.

Aanbevolen: