Wat Estelle Harris echt van haar 'Seinfeld'-co-sterren vond

Inhoudsopgave:

Wat Estelle Harris echt van haar 'Seinfeld'-co-sterren vond
Wat Estelle Harris echt van haar 'Seinfeld'-co-sterren vond
Anonim

Estelle Harris is een van de meest herkenbare gezichten in de uitgestrekte cast op Seinfeld. Dat wil wat zeggen, want mede-makers en vrienden Larry David en Jerry Seinfeld hebben zich ingespannen om enkele van de meest interessante, unieke en boeiende gezichten op hun veelgeprezen sitcom te casten. Maar vanwege Estelle's fysieke aanwezigheid, haar hilarische stem en de manier waarop ze Estelle Costanza tot leven bracht, zullen fans haar gezicht nooit vergeten. En toch is ze een van de meest teruggetrokken acteurs uit de show.

Ondanks dat ze een icoon was op het podium en in commercials voorafgaand aan Seinfeld, evenals haar succes in tal van shows en de Toy Story-franchise na Seinfeld, leek Estelle uit Hollywood te zijn verdwenen. Dit komt omdat de acteur zeer teruggetrokken is. Zelfs tijdens Seinfelds vlucht deed ze zelden interviews. Het is dus bijna onmogelijk om te weten wat ze echt dacht van de mannen en vrouwen met wie ze werkte. Estelle heeft echter al een paar van de grootste namen uit Seinfeld genoemd. Dit is wat ze echt van ze vond.

Estelle Harris' relatie met Jason Alexander en Jerry Stiller… AKA The Costanzas

In principe is elke regel die voor de familie Costanza is geschreven, te citeren. En inderdaad, deze regels zijn bijna dagelijks citaten, tientallen jaren na de voltooiing van de show. In een zeldzaam interview zei Estelle zelfs dat ze dankbaar was voor de vervelende reacties van fans die ze tot op de dag van vandaag ontvangt. Hoewel sommige acteurs zich bitter of niet gerespecteerd voelen door fans die Seinfelds slogans uitschreeuwen, doet Estelle dat niet. "Ze schreeuwen [ze] naar me en ik lach en zwaai omdat ik blij ben dat ze het personage nog steeds herinneren en ervan houden. Ik vat het niet persoonlijk op. Omdat ik een personage speelde dat voor mij was geschreven en het schrijven geweldig was."

Estelle's positieve houding lijkt een constante te zijn. Toen ze Seinfeld aan het filmen was, had ze niets dan positieve dingen te zeggen over de mensen met wie ze werkte. Jaren later werd ze geïnterviewd en zei ze dat ze allemaal "prachtig" met elkaar konden opschieten.

Estelle heeft niet veel gesproken over de man die haar zoon speelde op Seinfeld, maar Jason Alexander heeft haar keer op keer geprezen. Dus het lijkt waarschijnlijk dat ze ook veel liefde voor hem in haar hart had. Volgens Jason was Estelle de "hemel" om mee te werken. Hij verklaarde ook dat het casten van Estelle hem en het publiek in staat stelde om echt te begrijpen wie George was als personage. Daarom is hij haar daarom eeuwig dankbaar.

Aangezien Jason een van de acteurs was met wie Estelle de meeste tijd op de set doorbracht, is het goed dat ze met elkaar konden opschieten. Hetzelfde geldt voor beide acteurs die haar man, Frank Costanza, speelden.

Eerst kon Estelle zich niet voorstellen wie ze als haar man zouden casten. Maar ze was aangenaam verrast toen Larry David en Jerry Seinfeld John Randolph kozen om de eerste Frank Costanza te spelen. "[Hij is] een lieve, lieve, geweldige man en een geweldige acteur", zei Estelle in een making-of-documentaire. John Randolph was de perfecte persoon om de eerste incarnatie van George's vader te spelen. Maar uiteindelijk evalueerde Larry het personage opnieuw en was John niet langer geschikt. Dit is de reden waarom Frank opnieuw werd gecast en Jerry Stiller werd aangenomen nadat hij bijna niet de rol kreeg die hem beroemd maakte bij een nieuwe generatie fans.

Jerry en Estelle twee zaten elkaar misschien naar de keel voor de camera, maar buiten de camera waren ze heel dichtbij. Ze moesten een beetje worden gegeven hoeveel ze samenwerkten. Ze speelden niet alleen man en vrouw op Seinfeld, maar ook in een AT&T-commercial die werd uitgezonden rond de tijd dat Seinfeld op het hoogtepunt van zijn succes was.

Toen Jerry in 2020 overleed, was Estelle een van de vele beroemdheden die naar buiten kwamen om Jerry publiekelijk te prijzen en zich zijn bijdragen aan Seinfeld en de entertainmentindustrie in het algemeen te herinneren."Jerry was altijd aardig en gracieus en grappig. Wat was hij grappig. Wat een verlies. Het was mij een eer om hem te kennen en met hem samen te werken. Ik stuur mijn liefde en condoleances naar [zijn familie] Amy en Ben."

Estelle Harris' eerlijke gevoelens over Michael Richards

Michael Richards was notoir specifiek en zelfs een beetje moeilijk op de set van Seinfeld. Terwijl de rest van de cast een beetje plezier had, was Michael volledig in zijn karakter geïnvesteerd. Dit kan voor sommigen een uitdaging zijn, maar voor anderen opwindend.

"Als je met Michael in een scène werkt, voor camera's waar je het steeds opnieuw kunt doen -- Michael doet het nooit op dezelfde manier. Je weet dus nooit zeker hoe hij het gaat doen Dat houdt je alert op hoe je gaat reageren", zei Estelle tijdens een extra dvd-documentaire over Michael Richards optreden als Cosmo Kramer. Hoewel Estelle een paar aardige dingen te zeggen had over Michael's gave als acteur, zei ze ook dat de man best vreemd kon zijn… maar dit maakte zijn aantrekkingskracht alleen maar groter."Michael Richards, als persoon, is een raadsel. Vriendelijk. Vrijgevig. Ongebruikelijk. Hij is een idioot."

Aanbevolen: