Hoe Rachel Zegler een hoofdrol kreeg in de Hunger Games-franchise

Inhoudsopgave:

Hoe Rachel Zegler een hoofdrol kreeg in de Hunger Games-franchise
Hoe Rachel Zegler een hoofdrol kreeg in de Hunger Games-franchise
Anonim

Het is tien jaar geleden dat de eerste Hunger Games-film de wereld en zijn hondsdolle fandom stormenderhand veroverde. De dystopische filmreeks, gebaseerd op de populaire boekentrilogie van auteur Suzanne Collins, met Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth en Josh Hutcherson, jonge sterren die het gezicht werden van de gewelddadige en boeiende serie. De serie vertelt een verontrustend futuristisch verhaal over een moordspel dat op televisie wordt uitgezonden en dat uiteindelijk de samenleving in oorlog leidt.

In 2020 verraste Suzanne Collins fans door een prequel van de serie uit te brengen, een roman getiteld The Ballad Of Songbirds And Snakes, die meer dan 60 jaar voorafgaand aan het eerste boek van de Hongerspelen plaatsvindt. Natuurlijk kondigde Lionsgate Film Studio plannen aan om de prequel in een film te veranderen kort nadat Collins het boek aankondigde. Voor zover we weten, zal geen van de originele acteurs uit de serie hun rol hernemen, maar de verhaallijn volgt vergelijkbare thema's. Rachel Zegler speelt Lucy Gray Baird in The Ballad Of Songbirds And Snakes, die op 17 november 2023 wordt uitgebracht.

8 Wie is Rachel Zegler?

Een scène uit West Side Story met Rachel Zegler in de hoofdrol
Een scène uit West Side Story met Rachel Zegler in de hoofdrol

Rachel Zegler lijkt tegenwoordig overal te zijn, oogverblindend bij prijsuitreikingen en het claimen van rollen in de meest verwachte aankomende films. Ze is een nieuwkomer in Hollywood, maar trad op in toneelvoorstellingen op de middelbare school toen ze opgroeide in New Jersey. Ze is 21 jaar oud en is te zien in Forbes '30 Under 30. Ze kreeg veel volgers op haar YouTube-kanaal met signeervideo's en verhalen over haar acteerleven.

7 Ze maakte onlangs haar filmdebuut

Het is berucht dat Rachel meer dan 30.000 getalenteerde jonge actrices versloeg om de rol van Maria te krijgen in Steven Spielbergs moderne bewerking van West Side Story. Ze reageerde op de open casting-oproep die ze op Twitter zag en onderging een rigoureus proces om de rol binnen te halen. In de musical speelt Rachel tegenover Ansel Elgort als een paar door sterren gekruiste geliefden.

6 Award Seizoen Succes

Indrukwekkend, Rachel Zegler ontving een Golden Globe-nominatie voor haar rol in West Side Story. Ze streden om Beste Actrice in een categorie Comedy/Musical tijdens de ceremonie van 2022 en won uiteindelijk. Het knikje herhaalde de geschiedenis, aangezien Rita Moreno een prijs voor ondersteunende actrices won bij de Golden Globes voor de originele bewerking van West Side Story uit 1961.

5 Oscar nodigt controverse uit

Hoewel de actrice won bij de Golden Globes, ontving Rachel aanvankelijk geen uitnodiging voor de 2022 Academy Awards. Ze noemde haar teleurstelling in een virale Instagram-post die woede veroorzaakte bij fans van de jonge ster. De Academie nodigde Rachel Zegler uiteindelijk uit voor de show, waar ze meed in een Dior-jurk.

4 Ze presenteerde bij de Oscars met Jacob Elordi

De Academie verontschuldigde zich en gaf het ongeluk de schuld van Zeglers drukke filmschema. De actrice kwam over vanuit Londen, waar ze de nieuwe Sneeuwwitje-film aan het filmen was. Rachel was niet alleen aanwezig, maar ze mocht ook een prijs uitreiken met Euphoria's Jacob Elordi, grappend over het feit dat ze geen uitnodiging voor de ceremonie kreeg, ook al speelde ze in een van de grootste films van het jaar.

3 Waar gaat Rachel Zegler nog meer in spelen?

Rachel Zegler gaat Sneeuwwitje spelen
Rachel Zegler gaat Sneeuwwitje spelen

Vóór de release van West Side Story kreeg Rachel Zegler nog een enorme rol. De actrice zal de hoofdrol spelen in een live-action remake van Disney's Sneeuwwitje, waarin ze het titulaire personage speelt. Ze zal geschiedenis schrijven als de eerste Latina-actrice die een Disney-prinses speelt en treedt in de voetsporen van andere succesvolle jonge actrices, Kristen Stewart en Lily Collins, in de rol.

2 Wie speelt er nog meer in de ballade van zangvogels en slangen?

Lionsgate heeft nog niet veel informatie vrijgegeven over de aankomende film, maar we hebben onze jonge president Snow. Tom Blyth zal de hoofdrol spelen tegenover Rachel Zegler. Hij is een andere jonge opkomende acteur die een kleine rol speelde in de HBO-serie The Gilded Age en momenteel schittert in Billy The Kid van Epix. Hij is 27 jaar oud en studeerde af aan Juilliard nadat hij opgroeide in Engeland.

1 Wordt dit het voor de Hunger Games-franchise?

Niemand verwachtte een nieuw Hunger Games-boek toen auteur Suzanne Collins het in 2020 aankondigde. De originele trilogie was mooi ingepakt, de oorlog beëindigd en een epiloog toegevoegd die verwijst naar het vreedzamere leven van de personages na de hoofdgebeurtenissen van de laatste aflevering. De prequel, Ballad of Songbirds and Snakes, is een verwant verhaal met een andere tijdsperiode en verschillende personages. Wie weet, misschien is er meer, maar het is niet waarschijnlijk.

Aanbevolen: