Dit is hoe 'The Shining'-actrice Shelley Duvall er nu uitziet

Inhoudsopgave:

Dit is hoe 'The Shining'-actrice Shelley Duvall er nu uitziet
Dit is hoe 'The Shining'-actrice Shelley Duvall er nu uitziet
Anonim

Shelley Duvall is een vaste waarde in Hollywood sinds haar debuut in 1970. Hoewel velen van ons de ster misschien kennen als Wendy Torrance uit "The Shining", met wie ze samen met Jack Nicholson verscheen, heeft Duvall ook speelde in talloze andere film- en televisieproducties, waaronder "Popeye", "Nashville" en "Manna From Heaven".

Duvalls cv spreekt boekdelen en is de reden waarom ze wordt beschouwd als een van de beste actrices in het horrorgenre. Shelley besloot in 2002 officieel met acteren te stoppen en maakte haar eerste publieke televisieoptreden in 2016 op de "Dr. Phil Show". Hoewel we haar al een hele tijd niet hebben gezien, is dit hoe de geliefde Shelley Duvall er vandaag uitziet!

Shelley Duvall: Waar is ze nu?

Shelley Duvall The Shining
Shelley Duvall The Shining

Shelley Duvall is een naam die elke horrorfan zal herkennen! De actrice speelde de rol van Wendy Torrance in de iconische film "The Shining", en deed dat briljant. De film wordt momenteel aangepast in een vervolg getiteld "Doctor Sleep", en fans kunnen hun opwinding niet bevatten over hoeveel van "The Shining" aanwezig zou zijn in de aanstaande productie.

Hoewel ze in talloze film- en televisieprojecten verscheen, stopte Shelley Duvall officieel met acteren in 2002, en markeerde "Manna From Heaven" als haar laatste project tot nu toe.

Volgens een aantal bronnen kon Shelley Duvall in de jaren 2000 geen werk meer vinden. Ondanks haar cv van meer dan 30 jaar, wendde de ster zich tot de uitvoerende macht om een aantal tv-films te produceren, samen met haar eigen serie, 'Bedtime Stories'. Hoewel dit misschien heel normaal lijkt voor acteurs in de industrie, was haar onvermogen om werk te landen een direct gevolg van het misbruik dat ze moest doorstaan door de regisseur van 'The Shining', Stanley Kubrick. De ster ging naar verluidt door periodes van huilbuien op de set, haaruitval en bloedende wonden, die allemaal haar carrière voorgoed bezoedelden.

Shelley Duvall The Shining
Shelley Duvall The Shining

In 2016 maakte Shelley haar eerste publieke optreden in de "Dr. Phil Show". Dit was de eerste keer dat fans de ster in meer dan tien jaar zagen en het is veilig om te zeggen dat haar uiterlijk behoorlijk drastisch is veranderd. De 71-jarige heeft heel wat meegemaakt en ze deinsde er niet voor terug om dit aan Dr. Phil te vertellen. "Ik ben erg ziek. Ik heb hulp nodig", bekende Duvall tijdens haar interview. Het lijdt geen twijfel dat de jaren en jaren van kwelling die Duvall ervoer na "The Shining" een tol hebben geëist van haar geestelijke gezondheid.

Er was destijds nogal wat geroezemoes rond de film, en niet alles was goed. De actrice wilde naar verluidt stoppen met de film, maar zette haar inspanningen voort om de uitvoering zo goed mogelijk te leveren gezien de omstandigheden. Met een carrière van meer dan 30 jaar heeft Shelley Duvall het echt allemaal gedaan en we kunnen alleen maar hopen dat ze snel beter wordt.

Aanbevolen: