Sommige 'Friends'-fans denken dat dit een van de slechtste afleveringen was

Inhoudsopgave:

Sommige 'Friends'-fans denken dat dit een van de slechtste afleveringen was
Sommige 'Friends'-fans denken dat dit een van de slechtste afleveringen was
Anonim

Gezien het feit dat mensen allemaal verschillende referentiekaders en meningen hebben, is het logisch dat er geen consensus bestaat over welke sitcom de beste in de geschiedenis is. Er zijn tenslotte zoveel geweldige sitcoms geweest, waaronder Parks and Recreation, 30 Rock, The Office, Seinfeld en Arrested Development en vele, vele andere.

Telkens wanneer er online gesprekken zijn over de beste sitcoms aller tijden, lijdt het geen twijfel dat Friends een van de shows is die vaak heel snel ter sprake komt. De show was zelfs opgenomen in de lijst met 50 beste tv-programma's aller tijden van TV Guide en de ranglijst van Empire Magazine van de 50 beste tv-programma's aller tijden.

Ondanks al het succes dat Friends in de loop der jaren zeker heeft genoten, beweert niemand dat de show van tijd tot tijd het doel niet heeft gemist. Om die reden hebben fans van de show soms discussies over de lowlights van Friends, inclusief welke van de 236 afleveringen van de show de slechtste was.

Titanic Succes

Gedurende 10 seizoenen in de jaren 90 en 2000 kwam Friends tot een einde in het jaar 2004. In veel opzichten is dat behoorlijk verbazingwekkend, aangezien er nog steeds zoveel over de show wordt gesproken dat het moeilijk te geloven dat de laatste aflevering van Friends zo lang geleden is uitgezonden. Natuurlijk, aangezien de serie meer dan 25 jaar geleden eindigde, kan het ook verrassend gemakkelijk zijn om te vergeten hoe populair Friends was toen het nog in de lucht was.

Als bewijs van hoe geliefd Friends op het hoogtepunt van zijn populariteit was, hoef je alleen maar naar de verbijsterende succesverhalen van de beoordelingen te kijken. Elk seizoen van Friends stond bijvoorbeeld in de top tien van de kijkcijfers in het jaar dat ze voor het eerst werden uitgezonden. Hoe indrukwekkend dat ook is, de grootste prestatie van de show is het feit dat de seriefinale van Friend de meest bekeken aflevering van televisie was die in de jaren 2000 werd uitgezonden. Als je bedenkt hoeveel populaire shows en evenementen er in dat decennium zijn uitgezonden, is dat verbazingwekkend.

Vrienden erfenis

Sinds het einde van Friends is het op de een of andere manier een populair gespreksonderwerp gebleven, zowel online als in de echte wereld. Toen de show voor het eerst op Netflix begon te streamen, spraken mensen er zoveel over op sociale media dat het plotseling voelde alsof Friends weer nieuwe afleveringen uitzond.

Hoewel er veel redenen zijn waarom Friends tegenwoordig zo'n veelvoorkomend gespreksonderwerp is, is een van de meest overtuigende redenen dat sommige van zijn sterren nog steeds erg populair zijn. Er zou bijvoorbeeld gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Jennifer Aniston een van de meest geliefde acteurs in Hollywood is. Er zijn tenslotte legio fans die komen opdagen om te kijken naar welke film ze daarna ook verschijnt en velen van hen houden genoeg van haar om actief voor haar te roeien om geluk in het echte leven te vinden.

Met elke nieuwe ronde van hernieuwde populariteit die Friends geniet, beginnen fans van de serie opnieuw te discussiëren over verschillende aspecten van de show. Sommige fans willen bijvoorbeeld alles lezen wat de cast van Friends in de loop der jaren over de serie heeft gezegd om erachter te komen of ze elkaar in het echt leuk vinden. Wat nog belangrijker is voor een artikel als dit, is dat Friends-fans het heerlijk vinden om samen te komen en het uit te spreken over dingen als de beste momenten van de show, de grappigste personages en de meest emotionele momenten.

Slechtste aflevering ooit

In een poging om erachter te komen wanneer de show zijn creatieve dieptepunt heeft bereikt, is er een Quora-thread die vraagt; "Van welke aflevering van Friends werd je het meest boos?" Beantwoord door veel verschillende gebruikers, voelde Devika Jayant Deshmukh zich extreem geïrriteerd door degene waar Ross en Charlie een dubbele date hebben met Rachel en Joey. Van zijn kant was Quora-gebruiker Brett Pasternack boos over de homofobie die te zien was tijdens "The One With Chandler's Dad".

Hoewel verschillende afleveringen misschien wel de slechtste in de geschiedenis van Friends kunnen worden genoemd, maakte Quora-gebruiker Tanya Paul een behoorlijk overtuigend argument voor de première van het vierde seizoen van de show. Getiteld "The One With The Jellyfish", maakte de aflevering de gebruiker erg boos, vooral omdat Rachel in haar veel te lange brief verwacht dat Ross alle schuld op zich neemt voor hun eerdere uiteenvallen. Aangezien dit artikel niet lang genoeg is om het hele debat over wat een pauze betekent goed te ontleden, volstaat het om te zeggen dat de gebruiker vond dat Rachel enige schuld verdiende voor hun breuk.

Interessant genoeg hebben veel Friends-fans ook problemen met de manier waarop Rachel handelde in de vorige aflevering, de finale van seizoen drie "The One at the Beach". Rachel manipuleert tenslotte de toenmalige vriendin van Ross, Bonnie, om al haar haar af te scheren, wetende dat het een afknapper zou zijn voor meneer Geller.

Aanbevolen: