HBO's 'Entourage' had bijna een duister einde

Inhoudsopgave:

HBO's 'Entourage' had bijna een duister einde
HBO's 'Entourage' had bijna een duister einde
Anonim

Vandaag de dag kunnen fans het niet laten om afleveringen van Entourage opnieuw te bekijken. Natuurlijk, de finale en de film hadden fans gesplitst, maar de aanloop naar de momenten intrigeerde zoveel fans.

Ari Gold was een van de grootste sterren van de show - ironisch genoeg moest zijn betrokkenheid in het begin tam zijn, maar dat zou natuurlijk allemaal veranderen. Het personage van Jeremy Piven had enorm veel succes, hoewel hij in interviews wel toegaf dat hij helemaal niet op het personage lijkt;

"Ik wist dat als ik het personage een varken zou maken dat geen zin kon afmaken zonder naar een voorbijkomende vrouw te kijken, het niet zou werken. Maar als ik hem iemand zou maken die monogaam was die net verscheen om een varken te zijn, zou die dualiteit een lange weg gaan. Over zijn echte zelf: "Mensen zijn teleurgesteld als ze me ontmoeten. Mensen zouden geschokt zijn als ze zouden weten wie ik werkelijk ben."

Hij floreerde in de rol, zozeer zelfs dat fans nog steeds wachten op een mogelijke spin-off, gebaseerd op het Ari Gold-personage. Piven lijkt ook geïnteresseerd en hij zou vermelden dat Mark Wahlberg het in de toekomst zou kunnen overwegen.

Voorlopig blijven we herhalingen uit het verleden bekijken, samen met podcasts die betrekking hebben op de show. Onlangs ging maker Doug Ellin naast Johnny Drama zitten en de twee bespraken mogelijke verhaallijnen die bijna in de show plaatsvonden. Een van hen was extreem duister en had in werkelijkheid alles kunnen veranderen, hoewel uiteindelijk een zeker iemand tussenbeide kwam en een einde maakte aan het gedurfde en duistere idee.

Fans A en critici waren verdeeld over de finale

ent finale
ent finale

De fanbase was extreem verdeeld als het ging om de laatste aflevering - de algemene consensus genoot ervan, terwijl anderen zich afvroegen hoe gehaast alles was, vooral voor de hoofdpersoon Vince Chase, die zou gaan trouwen kort na zijn ontmoeting met zijn binnenkort vrouw - hoewel zoals we weten op basis van de film, dat werkte niet.

Veel fans vonden het leuk dat de dingen zo positief eindigden, vooral gezien hoe zwaar het leven in Hollywood kan zijn, hoewel niet iedereen aan boord was, The Hollywood Reporter deelde enkele meningen van fans;

Verdient Vince het om een aardig meisje te vinden en gelukkig te zijn zoals iedereen? Zeker. Maar waarom zo gehaast? En waarom moesten hij en Sophia hun liefde bewijzen door in het huwelijksbootje te stappen (en hallo? Zou iemand Sophia, een intelligente vrouw die recentelijk met een dokter uit Johns Hopkins is uitgegaan, trouwt na een paar dagen echt met iemand als Vince? Ik denk van niet. Kon na twee waanzinnige wervelwindromans en meer one-night-stands dan Wilt Chamberlain niet de schrijvers hebben het gewoon laten staan: 'Ik heb een leuke meid ontmoet! Ik ben gek op haar! We zullen zien waar het heen gaat' en laten de verbeelding van de kijkers aan het stuur', schrijft ze.

Gehaast of niet, we waarderen de lange levensduur van de show. Het bevatte zoveel wendingen, zoals de neerwaartse spiraal van Vince tijdens de laatste seizoenen. Blijkt dat het voor Vince veel erger had kunnen aflopen, volgens maker Doug Ellin meest recentelijk.

Dingen werden bijna echt donker… Maar Mark Wahlberg kwam tussenbeide

Ellin liet een grote bom vallen op zijn podcast en beweerde dat de show een donkere wending moest nemen - een die fans had kunnen schokken. Volgens Ellin werd de verhaallijn van Vince's dood op een gegeven moment besproken - de oorzaak zou een overdosis zijn geweest, tijdens zijn donkere tijden in de laatste seizoenen. Het had fans een kijkje kunnen geven in de harde realiteit van Hollywood en wat fortuin en roem doen.

De meeste fans zijn dankbaar dat deze wending niet heeft plaatsgevonden. Volgens Ellin stapte Mark Wahlberg in en maakte vrij snel een einde aan het idee.

Het is Ellin's verdienste dat hij iets speciaals van show werd, ondanks de losse richtlijnen die hij al vroeg kreeg, gekoppeld aan een gebrek aan ervaring;

"We willen een show doen over Mark en zijn vrienden." Ik dacht: "Dat is het slechtste idee dat ik ooit heb gehoord." En hij zei: "Je komt er wel uit. Dus daar is het eigenlijk mee begonnen, maar verder was er niet echt een idee. Toen zat ik er [bij] en dacht na over hoe ik het meer van mij en mijn vrienden kon maken, met Marks carrièretraject. Er waren 12 karakters. Ik had nog nooit tv gedaan, ik had nog nooit een pilotscript geschreven, ik had nooit iets echt voor televisie geschreven. En ik had 12 karakters. Er was een bewaker. [Die concepten zijn] zo gek, als ik er nu naar kijk. Om te bedenken dat ik zelfs overwogen heb om 12 mensen te introduceren in een script van 30 minuten. Toen begon ik gewoon af te brokkelen, af te brokkelen, en uiteindelijk eindigden we met de vier plus Ari.'

De show floreerde en we vragen ons af hoe de dingen zouden zijn geweest als Vince uit de show was gehaald - zeker, het zou iedereen aan het praten hebben gekregen, maar ja, een beetje te veel als je het de hardcore fan vraagt.

Bronnen – Twitter, Hollywood Reporter & Broadway World

Aanbevolen: