Vanessa Kirby en Shia LaBeouf's film 'Pieces Of A Woman' is vandaag uit

Vanessa Kirby en Shia LaBeouf's film 'Pieces Of A Woman' is vandaag uit
Vanessa Kirby en Shia LaBeouf's film 'Pieces Of A Woman' is vandaag uit
Anonim

Dood, trauma en tragedie zijn de thema's van Vanessa Kirby's en Shia LaBeouf's nieuwste film, Pieces of A Woman. De film gaat vandaag in première en wordt geregisseerd door de opkomende Hongaarse regisseur Kornel Mundruczo.

Kirby's carrière is van de grond gekomen sinds haar veelgeprezen rol als prinses Margaret in de populaire Netflix-show The Crown. Sindsdien speelde ze in twee grote actiefilms, Mission: Impossible-Fallout en Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Voordat Kirby groot werd in Hollywood, was ze een vaste waarde in de Londense theaterscene. Ze keert nu terug naar haar dramatische roots om samen met LaBeouf te schitteren. Dit is het tweede dramatische project waaraan Kirby dit jaar is verbonden. De andere is de door Casey Affleck geproduceerde The World To Come.

Kirby zei in een interview met Deadline: "Ik had sinds prinses Margaret in The Crown eigenlijk geen personage meer gevonden waar ik echt heel diep op in wilde gaan. En dus stuurden ze me het script ervoor, en toen ontmoette ik Kornel, de regisseur, en ik was er gewoon verliefd op."

LaBeouf daarentegen ziet een opleving in zijn acteercarrière. Zijn carrière vertraagde eerder in het decennium als gevolg van juridische problemen en worsteling met middelenmisbruik. Sinds zijn optreden in de semi-autobiografische film Honey Boy lijkt LaBeouf zijn acteercarrière echter weer op de rails te hebben.

Pieces of A Woman is een verhaal over een stel, Martha (Kirby) en Shawn (LaBeouf) die hun eerste baby verwachten. Door complicaties tijdens een geplande thuisbevalling verandert hun leven in een tragedie. Het portretteert hoe twee individuen uit verschillende klassen omgaan met tragedie en de middelen vinden om te overleven.

Dit wordt de eerste langspeelfilm van regisseur Kornel Mundruczo in het Engels. Hij is echter een volleerd regisseur met een uitgesproken stem. Zijn films White God en Johanna hebben in Europa talloze prijzen gewonnen.

Pieces of A Woman heeft ook een sterke ondersteunende cast. Het omvat veteranen Ellen Burstyn, rijzende ster Jimmie Fails en komiek Iliza Shlesinger. De film speelt zich af in Massachusetts, maar is opgenomen in Montreal.

De productie is uitvoerend geproduceerd door de legendarische regisseur Martin Scorsese en de producer van HBO's Euphoria Sam Levinson.

Aanbevolen: