Waarom Brie Larson bang was om haar moeder te vertellen over 'Captain Marvel

Inhoudsopgave:

Waarom Brie Larson bang was om haar moeder te vertellen over 'Captain Marvel
Waarom Brie Larson bang was om haar moeder te vertellen over 'Captain Marvel
Anonim

Als cadeau voor al onze vermoeide zielen heeft Captain Marvel zelf een YouTube-kanaal gestart tijdens quarantaine. Brie Larson heeft zojuist haar tweede video gepost in een serie die ze 'Audition Storytime' noemt, en het zit vol met absolute juweeltjes.

In de video leest Brie een lange lijst voor met films waarvoor ze auditie deed maar nooit kreeg (inclusief Marvel-hits 'Thor' en 'Iron Man 2') voordat ze kijkers enkele geheimen achter haar Marvel Cinematic liet zien Universe-casting-ervaring. Blijkbaar gaf de cast als MCU's Captain Marvel haar behoorlijk gecompliceerde gevoelens - waarvan ze de meeste voor zichzelf moest houden.

Dit is alles wat ze zegt over de hoofdrol in de meest controversiële MCU-film tot nu toe.

Het hele castingproces gaf haar angst

Brie werd gevraagd om auditie te doen voor 'Captain Marvel' terwijl ze bezig was met het filmen van een andere film, en ze voelde zich meteen overweldigd.

"Ze zeiden: 'Marvel is geïnteresseerd in jou die 'Captain Marvel' speelt en ik dacht 'oh dat kan ik niet, ik heb te veel angst', legt ze uit in de video. "Dat is te veel voor mij, ik denk niet dat ik dat aankan."

Haar agenten lieten het onderwerp vallen tot maanden later, toen Marvel Brie voor de tweede keer zocht. Geloof het of niet, Brie wees ze OPNIEUW af.

"Ik had zoiets van ja, ik ben te introvert, dat is veel te belangrijk voor mij", zegt ze. "Het ging mijn begrip te boven. Zoals, nee."

Obvs Brie accepteerde het uiteindelijk, maar haar gevoelens van onbehagen gingen niet weg.

Ze maakte zich zorgen over 'The Marvel Police'

Het castingproces was echt langdradig en Brie zegt dat ze nerveus was om het allemaal te verknoeien. Ze zegt dat ze het gevoel had dat ze niet kon multitasken en dat ze ver boven haar hoofd zat.

"Het is een deel van waarom ik de hele tijd blut was", geeft ze toe aan haar YouTube-publiek. "Ik kan maar één taak tegelijk doen… ik kan niet aan iets anders denken."

Het balanceren van nieuwe ontmoetingen met MCU-execs en haar andere acteerwerk eiste haar tol, en ze had er geen vertrouwen in dat ze het allemaal zou kunnen volhouden - of het voor zichzelf zou kunnen houden. Ze zegt dat het ergste was dat ze niet kon vertrouwen op haar ondersteuningssysteem, omdat ze haar 'Captain Marvel'-casting geheim moest houden.

"Het beangstigende eraan was dat ik er met niemand over mocht praten", zegt ze, eraan toevoegend dat ze destijds dacht: "de Marvel-politie zou mijn huis binnenkomen als ik dat wil mijn moeder."

Als ze terugkijkt, denkt ze dat ze overdreven heeft gereageerd

"Ik was gewoon zo'n goody-goody", zegt ze, terugdenkend aan hoe nerveus ze was om het haar moeder en vrienden te vertellen. Ze zegt dat het eindelijk op een punt kwam dat mensen er zelf achter kwamen.

"Mijn vriend sms't me en zegt 'jij wordt Captain Marvel!' en ik had zoiets van 'ik weet niet waar je het over hebt'", lacht ze. "Ik was zo bang."

We zijn blij dat Brie eindelijk in het reine is gekomen met haar MCU-superster, en Mama Larson ziet er ook behoorlijk trots uit.

Aanbevolen: