Er komt meer dan één Batman in DC's aankomende 'Flash'-film

Inhoudsopgave:

Er komt meer dan één Batman in DC's aankomende 'Flash'-film
Er komt meer dan één Batman in DC's aankomende 'Flash'-film
Anonim

DC-fans hebben de komende maanden veel om naar uit te kijken. Wonder Woman 1984 draait dit jaar in de bioscoop, en volgend jaar belooft een reboot voor de Suicide Squad en de Shazam-spin-off, Black Adam. Er is ook The Batman om naar uit te kijken, een gloednieuwe kijk op The Dark Knight met Robert Pattinson in de hoofdrol. Die film komt uit in oktober 2021.

Er komt ook een zelfstandige Flash-film aan, met een releasedatum gepland voor juli 2022. De snelle superheld is al op het scherm te zien in de Justice League-film en hij zal opnieuw te zien zijn in de regisseurs van Zack Snyder uitsnede van die film. De nieuwe film zal echter de eerste zijn met het personage in de hoofdrol, hoewel hij niet de enige superheld in de film zal zijn. Hoewel we niet weten of Wonder Woman, Cyborg of Aquaman in de film zullen spelen, weten we wel dat Batman zal verschijnen. Ben Affleck zal de rol van de caped crusader opnieuw opnemen, ondanks geruchten dat hij de rol voor altijd had opgegeven. Hij zal echter niet de enige Batman in de film zijn.

Double The Batman

Batman x 2
Batman x 2

Het nieuws dat Ben Affleck terugkeert naar de rol van Batman is een beetje verrassend. Men dacht dat hij de cape voorgoed had opgehangen na de Justice League, en dit werd verergerd door het nieuws dat Robert Pattinson het masker zou gaan dragen. Hij is echter nog niet klaar met de rol, ook al zal hij niet de hoofdrol spelen in een op zichzelf staande film als het personage. Hij zal terugkeren naar de rol naast Flash-ster Ezra Miller, hoewel het nog steeds onduidelijk is hoeveel van een rol hij in de film zal spelen.

Als het nieuws dat Affleck terugkeert als een verrassing komt, is het niets vergeleken met het nieuws dat Michael Keaton ook in de film te zien zal zijn. Keaton speelde de beroemde Batman in de films van Tim Burton in 1989 en 1992, en hoewel hij geweldig was in de rol, werd een terugkeer niet verwacht.

Maar hij keert terug, dus we zullen ook Michael Keaton's Batman in The Flash-film zien. Nogmaals, we weten niet hoe groot zijn rol zal zijn in de film, maar fans zijn begrijpelijkerwijs enthousiast over zijn comeback.

Dit roept natuurlijk de vraag op: hoe kunnen twee versies van Batman in dezelfde film verschijnen? Nou, het antwoord is duidelijk als je kijkt naar de verhaallijn van de nieuwe film.

Riddle Me This: hoe kan Batman door twee acteurs in één film worden gespeeld?

Superhelden
Superhelden

De Flash-film zal losjes de 'Flashpoint'-verhaallijn volgen die in 2011 in de strips te zien was. In het originele bronmateriaal gebruikt de Flash zijn snelheid om terug in de tijd te reizen om de moord op zijn moeder te voorkomen. Terwijl hij succesvol is, creëert hij per ongeluk een andere tijdlijn en een alternatieve realiteit. Dit wordt onze kennismaking met het DCEU Multiverse, een plek waar ruimte is voor meer dan één Batman. In de stripboeken hebben deze een vampier Batman, A Green Lantern Batman en op onverklaarbare wijze een T-Rex Batman! In de film geeft het Michael Keaton de kans om terug te keren als het personage.

Er kan van worden uitgegaan dat Keaton zijn versie van Batman zal herhalen en niet een van de andere iteraties die in de stripboeken zijn verschenen. Er kan ook worden aangenomen dat Keaton geen schermtijd deelt met Affleck. Terwijl The Flash door het Multiversum huppelt, zal hij onderweg waarschijnlijk Keaton's Batman tegenkomen. Affleck zal waarschijnlijk aan het begin van de film verschijnen, misschien als mentor van Miller's Flash, voordat de snelle superheld het weefsel van de tijd doorbreekt en Keaton ontmoet.

Op dit moment is er geen directe bevestiging of er andere incarnaties van Batman in de film zullen verschijnen. Zou er ruimte zijn voor Val Kilmer? Zal George Clooney zijn Batman-kostuum met tepels weer aantrekken? Kan Christian Bale terugkeren naar de rol? Als Keaton terug is in de rol, kan het gebeuren. Er is misschien zelfs ruimte voor enkele van Batman's schurken. In de stripboeken is er zelfs een Batman-Joker-hybride, dus dat personage zou zeker een interessante toevoeging zijn.

Deze suggesties zijn op dit moment puur gissen, maar er zal meer worden onthuld wanneer de film eindelijk een trailer krijgt.

Wat weten we nog meer over de Flash-film?

Er is op dit moment niet veel bekend over de film, hoewel er is gesuggereerd dat Batman niet het enige terugkerende personage in de film zal zijn.

Barry Allen's liefdesbelang, Iris West, zal ook in de film te zien zijn, hoewel ze uit de Justice League-film was geknipt. Ze zal echter in de Snyder-versie zijn, dus je zult haar kunnen leren kennen voordat The Flash in de bioscoop verschijnt. Barry's vader Henry Allen zou ook moeten terugkeren, aangezien hij een integraal onderdeel is van de Flashpoint-verhaallijn.

Andy Muschietti van IT-movie fame zal de film leiden, dus het is zeker in veilige handen.

Het script is een samenwerking tussen ster Ezra Miller en stripboekschrijver Grant Morrison en het gerucht gaat dat het donkerder is dan het originele script geschreven door John Francis Daley en Jonathan Goldstein.

En dat is alles wat er momenteel bekend is over de film. Meer zal worden onthuld vóór de releasedatum van 2022 en we zullen ons best doen om u op de hoogte te houden naarmate er meer informatie wordt vrijgegeven.

Aanbevolen: