Degrassi'-trends op Twitter nadat sommige fans waren vergeten dat Drake een acteercarrière had

Degrassi'-trends op Twitter nadat sommige fans waren vergeten dat Drake een acteercarrière had
Degrassi'-trends op Twitter nadat sommige fans waren vergeten dat Drake een acteercarrière had
Anonim

Afgelopen vrijdag hebben DJ Khaled en Drake de officiële videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'POPSTAR'. Justin Bieber schittert als Drake in de video.

Aan het begin van de video ontving Drake talloze telefoontjes van DJ Khalid met het verzoek om een muziekvideo te maken. Geërgerd door het verzoek, uit de populaire hiphoprapper zijn frustratie in een commercieel acteerstukje.

Sommige fans prezen zijn acteervaardigheden en beweerden dat de uitvoering indrukwekkend was. Fans van de populaire Canadese tienershow Degrassi hebben het record echter rechtgezet door te zeggen dat Drake altijd wist hoe hij moest acteren.

Voordat hij de muziekindustrie betrad, speelde Drake, wiens echte naam Aubrey Graham is, de rol van Jimmy Brookes in Degrassi: The Next Generation. De show draait om de jonge kinderen die de Degrassi Community bijwonen en hun overgang van kindertijd naar volwassenheid. De bekroonde serie liep 13 seizoenen, te beginnen in 2001 en eindigend in 2015.

In 2008 stopte Drake met acteren om zijn muziekcarrière voort te zetten. Hij maakte zijn laatste optreden in het achtste seizoen van de show. Drake onthulde dat hij van de show was getrapt vanwege een hectisch schema. Het jaar daarop bracht hij "So Far Gone" uit onder zijn zelf gecreëerde October's Very Own label.

Fans gingen naar sociale media om Drake's personage op Degrassi te prijzen en om zijn korte acteercarrière te benadrukken:

De videoclip eindigt met Bieber die wakker wordt uit een droom naast zijn vrouw Hailey Bieber. Terwijl ze hun hond uitlaten, krijgt hij een telefoontje van Drake. De video eindigt met een montage van clips achter de schermen van Bieber die de video opneemt.

"POPSTAR" muziekvideo is nu beschikbaar om te bekijken op YouTube. Het heeft momenteel 21 miljoen views.

Aanbevolen: