Christina Aguilera wees een komische rol af die haar acteercarrière had kunnen veranderen

Inhoudsopgave:

Christina Aguilera wees een komische rol af die haar acteercarrière had kunnen veranderen
Christina Aguilera wees een komische rol af die haar acteercarrière had kunnen veranderen
Anonim

Als een van de meest populaire zangeressen van de late jaren '90 en 2000, is Christina Aguilera een beroemd figuur die miljoenen kennen. Of ze nu nieuwe muziek plaagt, evenementen bijwoont en modetrends doorbreekt, of ruzie maakt met andere zangers, Aguilera is al tientallen jaren een populaire en veelbesproken naam.

Hoewel ze altijd het best bekend zal zijn om haar tijd als zangeres op het podium en als jurylid bij The Voice, heeft Aguilera ook gedoken in acteren. Voordat ze haar grote acteerdebuut maakte, wees ze zelfs een rol af in een film die meer dan $ 200 miljoen verdiende aan de kassa.

Laten we eens kijken naar de zangeres en zien welke film ze afsloeg.

Welke rol heeft Christina Aguilera afgewezen?

Tijdens de tweede helft van de jaren negentig was er een explosie van gloednieuwe popacts die de hitlijsten stormenderhand veroverden. Onder deze acts was zangeres Christina Aguilera, die haar ongelooflijke stem gebruikte om een van de meest populaire zangeressen van haar tijd te worden.

Aguilera had in haar jonge jaren mainstream exposure gekregen op The Mickey Mouse Club, maar toen ze eenmaal solozangeres werd, merkte de hele wereld het op. Ze werd beschouwd als een rivaal van Britney Spears, maar in werkelijkheid was Aguilera de superieure zangeres, en na verloop van tijd begon ze zijn linker- en rechterkant uit te schakelen.

Tot op heden heeft ze wereldwijd ongeveer 75 miljoen platen verkocht, en ze heeft zelfs als jurylid gediend bij The Voice, wat ook haar hulp was bij het begeleiden van een nieuwe generatie potentiële sterren.

Christina Aguilera's reis was opmerkelijk om te zien, en ze heeft het allemaal gezien en gedaan tijdens haar jaren in de entertainmentwereld, inclusief acteren in films die na hun vrijlating veel ophef veroorzaakten.

Christina Aguilera heeft wat acteercredits

In 2010 maakte Christina Aguilera haar filmdebuut in de film Burlesque, waarin ook grote namen als Cher en Kristen Bell te zien waren.

Burlesque was haar eerste film en de zangeres sprak met Collider over waarom ze deze film als haar debuutproject koos.

"Er zijn veel pogingen geweest om dit soort films te maken die niet zo goed uitpakten, en ik moest er zeker over nadenken om Burlesque te doen. Ze moesten het personage herschrijven omdat ik net zoiets was als "Dit meisje heeft niet veel drive. Ze heeft niet genoeg vlees. Ik denk dat je het aan iemand anders moet geven." Ik had een eerste ontmoeting met Amy Pascal en Clint Culpepper en ik zei: "Ik denk gewoon niet dat ze voor mij is. Ik wil iemand met meer pit en meer passie voor wat ze wil in het leven", zei de zangeres.

"En dus hebben ze het herschreven. Ik moest ook een balans vinden tussen erg kwetsbaar en met grote ogen en naïef beginnen. Ik stopte die energie in hoe ik me echt voelde, in de eerste plaats acteren benaderen, wat met grote ogen was en als een nieuwkomer die open en kwetsbaar was voor ieders meningen en ideeën, en klaar om te leren, "vervolgde ze.

Hoewel het geen grote hit was, verdiende de film wel een Emmy-nominatie, wat geweldig moet hebben gevoeld voor Aguilera.

Sinds Burlesque heeft de zanger wat meer acteerwerk gedaan. Ze deed zowel The Emoji Movie als Zoe en is de afgelopen jaren relatief stil gebleven op het gebied van acteren.

Burlesque was een geweldige manier om haar acteerdebuut te maken, maar de waarheid is dat dit debuut enkele jaren eerder zou plaatsvinden als de zangeres een film had afgewezen die een enorm succes zou worden.

Christina Aguilera wees 'Knocked Up' af

Dus, welke grote film heeft Christina Aguilera al die jaren geleden afgewezen? Volgens NotStarring wees Christina Aguilera de komische film Knocked Up af, waarin Seth Rogen de hoofdrol speelde in een van zijn eerste grote hits.

Per ScreenRant kwamen veel actrices in aanmerking voor de hoofdrol van Alison, waaronder "Renée Zellweger, Drew Barrymore en Cameron Diaz, evenals Uma Thurman, Claire Danes en Juliette Lewis."

Aguilera was een kanshebber, maar ze wees de rol af omdat ze haar album Back to Basics moest promoten.

Uiteindelijk zou Katherine Heigl de hoofdrol in de film krijgen, en ze was geweldig naast Seth Rogen in de film. Hoe geweldig ze ook was in de film, ze had een ruzie met regisseur Judd Apatow, wat de zaken zeker verzuurde.

Christina Aguilera had geweldig werk kunnen doen in Knocked Up, maar uiteindelijk zouden fans nog een paar jaar moeten wachten voordat ze haar debuut op het grote scherm in Burlesque zou maken.

Aanbevolen: