Deze A-lijstactrice zei dat ze Robert Pattinson kuste 'was niet aangenaam

Inhoudsopgave:

Deze A-lijstactrice zei dat ze Robert Pattinson kuste 'was niet aangenaam
Deze A-lijstactrice zei dat ze Robert Pattinson kuste 'was niet aangenaam
Anonim

Robert Pattinson is de laatste tijd veel in het nieuws, dankzij zijn recente debuut als Batman in DC's nieuwe superheldenfilm, The Batman, die dit weekend in première gaat in de Verenigde Staten. Gedurende de promotiecampagne voor de film hebben fans over de hele wereld de Twighlight Saga-ster gek gemaakt, vooral vanwege zijn ongelooflijk verleidelijke sexappeal.

Maar het zijn niet alleen fans die dol zijn op Pattinson. Rapper Cardi B ging in volledige fangirl-modus toen ze de ster in november vorig jaar ontmoette, in een scène waar de meeste mensen helemaal mee zouden hebben geresoneerd.

Met dit soort verleidelijke charme zou je kunnen aannemen dat iedereen - inclusief Hollywoodsterren - de kans zou aangrijpen om hem te kussen, al was het maar voor een filmscène. Als dat als de regel moest worden beschouwd, dan moet Reese Witherspoon, zijn co-ster in Water for Elephants van Francis Lawrence, de uitzondering zijn.

Om eerlijk te zijn, Witherspoon is geen grote fan van gezelligheid tijdens het filmen, omdat hij beroemd heeft geweigerd om intieme scènes met Vince Vaughn te doen op de set van Four Christmases. Hoewel ze Pattinson wel samen kuste in hun film, hield ze vol dat het 'een onaangename ervaring' was.

‘Water For Elephants’ is gebaseerd op een roman van Sara Gruen

Water For Elepha nts is een romantische dramafilm gebaseerd op een roman met dezelfde naam, die in 2006 werd geschreven door Sara Gruen. De samenvatting van de plot voor de film op Rotten Tomatoes luidt: 'Jacob Jankowski, een veterinaire student, is bijna afgestudeerd wanneer een vreselijke tragedie hem dwingt de school te verlaten.'

‘Hij kan nergens anders heen, springt op een passerende trein en ontdekt dat deze van een reizend circus is. Jacob neemt een baan als dierenverzorger en ontmoet Marlena, een mooie circusartiest. Hun gedeelde compassie voor een speciale olifant genaamd Rosie leidt tot liefde, maar August, Marlena's wrede echtgenoot, staat hen in de weg.'

Het verhaal speelt zich af in 1931, toen circusevenementen erg populair waren. Pattinson speelde de rol van Jacob terwijl het karakter van Marlena werd gespeeld door Witherspoon. Christoph W altz toegevoegd aan de met sterren bezaaide cast line-up, als de wrede echtgenoot, August.

Hoewel de foto een doorslaand kassucces was - met een brutowinst van $ 117 miljoen tegen een budget van $ 38 miljoen - werd de chemie tussen Pattinson en Witherspoon door critici in twijfel getrokken.

Pattinson had er geen moeite mee om Witherspoon te kussen

'Dit is geen slechte rol voor [Pattinson], maar er is een minimale vonk tussen hem en Witherspoon', zei een CNN-recensie die de film 'ouderwets' noemde. ‘Ze lijken meer verliefd op de olifant in de kamer dan op elkaar. Dat is natuurlijk genoeg, denk ik, maar maakt deze knappe, maar nogal stagnerende film meer een toegeeflijke wenteltrap dan een echte tranentrekker.’

Van de kant van de acteur had hij er geen moeite mee om Witherspoon te kussen, en alles verliep soepel toen ze hun lippen moesten sluiten voor een aantal scènes. Hij schreef dit toe aan zijn 'slechte' gang, aangezien hij op 6 voet staat. Dit maakte het blijkbaar gemakkelijk voor hem om de 5'1 Witherspoon te kussen wanneer hij zijn vorm naar haar toe zou laten zakken.

"Het is heel gemakkelijk voor mij", vertelde hij Collider in een interview in 2011. "Ik heb een nogal [een] slechte houding en ik heb een groot, zwaar hoofd, dus het zakt gewoon naar beneden en zij zat natuurlijk op de goede plek.”

Pattinson zou later echter bekennen dat een verkoudheid die hij had opgelopen tijdens de filmperiode de zaken gecompliceerd maakte als het ging om de kusscènes.

Pattinson kussen was onaangenaam voor Witherspoon

Pattinson onthulde de details van zijn milde ziekte tijdens een interview kort na de release van Water for Elephants. "De liefdesscène hierin, ik deed het toen ik heel erg verkouden was", legde hij uit."Mijn neus loopt alle kanten op en het was in een van de extra fotografiescènes, en Reese had deze pruik op, en letterlijk veegde ik mijn neus af aan haar pruik."

Het was dit feit, afgezien van de persoonlijke problemen die Witherspoon had met Pattinson, dat de hele ervaring voor haar volledig ongemakkelijk maakte. Toen hem werd gevraagd om de acteurs versie van de gebeurtenissen te verifiëren tijdens een interview met MTV, hield Witherspoon zich niet in.

“Hij had wel een heel loopneus, ja,” bevestigde ze. “Het was niet aantrekkelijk; het was niet prettig.” Pattinson was nog steeds op het hoogtepunt van zijn Twighlight-faam toen hij Water for Elephants filmde met Witherspoon. Hij had ook een relatie met Kristen Stewart, zijn co-ster in de vampierfilmfranchise.

De twee zouden kort daarna uit elkaar gaan, hoewel ze tegenwoordig een vriendschappelijke relatie hebben. Witherspoon is getrouwd met talentagent Jim Toth.

Aanbevolen: