Dit is hoeveel 'RHOA'-ster Porsha Williams waard is

Dit is hoeveel 'RHOA'-ster Porsha Williams waard is
Dit is hoeveel 'RHOA'-ster Porsha Williams waard is
Anonim

Kandi Burruss is misschien wel de meest succesvolle huisvrouw van Atlanta, maar dat betekent niet dat de andere dames een laag vermogen hebben. Een deel van de aantrekkingskracht van 'The Real Housewives'-franchise is de manier waarop de dames het voor de camera waarmaken.

Daarom willen fans weten hoeveel elke huisvrouw waard is en waar ze hun geld aan uitgeven. Natuurlijk, in termen van ranglijst, ligt Porsha Williams momenteel aan de onderkant.

Volgens CheatSheet had Porsha Williams een hoger vermogen toen ze getrouwd was met de voormalige NFL Quarterback Kordell Stewart. Sterker nog, meerdere bronnen zeiden dat ze $ 16 miljoen waard was, ook al was dat het inkomen/waarde van Kordell en niet dat van Porsha.

Met de scheiding van het paar in 2014 bereikte het vermogen van Porsha in feite een dieptepunt. Maar al snel ging het beter: ze voegde zich al snel bij de cast van 'Real Housewives of Atlanta' in 2015.

CheatSheet merkt op dat Porsha oorspronkelijk $ 800.000 per seizoen verdiende voor haar optredens op RHOA, en in dat tempo was ze de laagstbetaalde huisvrouw. Met het vertrek van Kenya Moore uit de show sijpelde er echter meer rijkdom naar Porsha.

En gezien haar optredens in de show, is het passend dat Porsha's Myers-Briggs-persoonlijkheidstype de meest vermakelijke van de huisvrouwen is. Maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze een hoop deeg aan het maken is.

Toch, toen de reality-tv-persoonlijkheid eenmaal zwanger werd van haar dochter (vader is Porsha's on-again beau, ondernemer Dennis McKinley), stegen haar inkomsten. Volgens CheatSheet was het nieuwe salaris per seizoen $ 1,25 miljoen.

Behalve dat ze op 'RHOA' verscheen, werkt Porsha ook samen met bedrijven als Kandi's en JustFab, plus haarmerken, zoals blijkt uit haar Instagram-aanbevelingen. Ze heeft ook een merk genaamd Pampered by Porsha dat beddengoed verkoopt, plus een online winkel met sweatshirts en T-shirts met slogans van de baas-dame erop, zoals 'slay' en 'shake em up'.

Toch zegt Celebrity Net Worth dat Porsha nu tussen $ 400.000 en $ 500.000 waard is vanaf 2020. Dus waarom zakte haar nettowaarde plotseling, net toen de zaken omhoog gingen?

Porsha's rijkdom komt tegenwoordig uit een paar verschillende inkomstenstromen, maar ze lijkt een beetje geld te hebben verloren tussen het betreden van het 'RHOA'-rijk en het jaar 2020.

Een reden zou kunnen zijn dat ze gemiste betalingen heeft gedaan voor de kosten van de huiseigenaar van haar luxe hoogbouwwoning, merkt Celebrity Net Worth op. Die kosten bedroegen in totaal ongeveer $ 18K.

Toen, in 2019, kwamen er rapporten naar voren over Porsha's schijnbare verzuim om de juiste belastingen te betalen. De misrekeningen deden zich voor tussen 2009 en 2017, merkte Celebrity Net Worth op, waarbij Porsha ongeveer $ 240.000 aan de IRS verschuldigd was.

Plus, in 2016 kocht de huisvrouw een onroerend goed van $ 1,1 miljoen in Georgia. Echter, in 2018, kort nadat zij en Dennis McKinley's dochter Pilar Jhena waren geboren, deed Dennis blijkbaar een bod op een woning zonder de mening van zijn partner hierover te vragen.

Terwijl fans alleen maar kunnen speculeren, is het mogelijk dat een deel van Porsha's geld in de put is gevallen sinds ze het laatste seizoen van 'RHOA' heeft ingepakt, waardoor haar vermogen effectief is gedaald.

Aanbevolen: