Heeft Addison Rae zojuist bevestigd dat ze en Nicki Minaj een single maken?

Heeft Addison Rae zojuist bevestigd dat ze en Nicki Minaj een single maken?
Heeft Addison Rae zojuist bevestigd dat ze en Nicki Minaj een single maken?
Anonim

Van TikTok-ster tot actrice en nu zangeres? Bronnen zeggen dat Addison Rae en Nicki Minaj in maart samen een nieuwe single zullen uitbrengen.

Fans zijn in rep en roer nadat @awesomenesstv een TikTok heeft gepost met alle details van Addison's nieuwste onderneming in de muziekindustrie. Terwijl sommigen enthousiast zijn over het aanstaande debuut van de social media-koningin met rapper Nicki Minaj, zijn er velen die sceptisch zijn over de verrassende samenwerking.

Twitter-gebruikers stelden de vraag: "Waarom hebben we het over Addison Rae en Nicki Minaj in dezelfde zin…?"

De verontwaardiging komt nadat een @awesomenesstv TikToker aankondigde: "Iemand heeft wat thee ingestuurd naar Deuxmoi's pagina dat Addison haar eerste single heeft die uitkomt op 19 maart. Dat is zoals morgen! Ook komt er een single uit met Nicki Minaj … ik kan niet ademen."

Ze vervolgde: "Iemand anders heeft bij Deuxmoi ingediend dat ze een zeer geloofwaardige bron hebben die bevestigt dat ze een muziekvideo aan het opnemen was in LA. Mijn ogen gaan open voor 19 maart."

Amerikaanse popproducer Benny Blanco is naar verluidt de man die hielp bij het maken van de eerste single van de 20-jarige Addison. De platenbaas heeft een groot aantal nummer één hits gemaakt voor artiesten als Katy Perry, Britney Spears, Rihanna en Selena Gomez.

Twitter-gebruikers speculeren dat Nicki's fanbase de TikTok-sensatie aanv alt voor de aanstaande samenwerking van het duo. Loyale fans van Addison komen naar Rae's verdediging te midden van de haat die ze krijgt rond de aankondiging van haar nieuwe single met Minaj.

"Tot ziens, je zult Addison Rae niet haten omdat er misschien een nummer uitkomt met Nicki Minaj, alsof je een hekel aan haar zult hebben voor alles (schud mijn hoofd), "tweette een Addison-stan op woensdag.

Het nieuws van Rae's muzikale debuut komt kort na de recente lancering van haar acteercarrière. Addison zal de hoofdrol spelen in de aankomende film He's All That.

He's All That zal een nieuwe draai geven aan de tienerklassieker uit 1999, She's All That, waarbij de geslachten van de hoofdpersonages worden omgedraaid. Addison zal schitteren als middelbare scholier "Padget", een populair meisje dat een geeky tienerjongen wil veranderen in de schoolbalkoning. Origineel She's All That cast-lid Rachel Leigh Cook zal ook de hoofdrol spelen in de film naast Addison.

De TikTok-prinses kan zichzelf nu een drievoudige bedreiging noemen, met de toevoeging van zowel een acteer- als een muzikale carrière op haar naam. Fans zullen hun ogen opentrekken als haar debuutalbum op 19 maart verschijnt.

Aanbevolen: