Jamie Foxx vertelde de waarheid over liegen tegen bioscoopbezoekers

Inhoudsopgave:

Jamie Foxx vertelde de waarheid over liegen tegen bioscoopbezoekers
Jamie Foxx vertelde de waarheid over liegen tegen bioscoopbezoekers
Anonim

Als je elk interview met beroemdheden dat elke dag wordt uitgebracht, zou willen bijhouden, zou dat een volkomen onmogelijke taak zijn, aangezien zoveel sterren elke dag met de pers zitten. Om die reden is het logisch dat de meeste interviews met beroemdheden door iedereen worden genegeerd, afgezien van de grootste fans van de ster in kwestie.

Af en toe gaat een interview met beroemdheden viraal, meestal omdat de beroemde persoon in kwestie iets echt hilarisch, frustrerend of verrassends zegt. Als je bijvoorbeeld bedenkt dat de meeste beroemde acteurs hun co-sterren in het openbaar prijzen, zelfs als ze elkaar in het echte leven niet mogen, is het altijd schokkend wanneer een ster hun collega uit elkaar ha alt.

Opmerkelijk genoeg vloog een interview met Jamie Foxx grotendeels onder de radar, ook al deed hij iets ongewoons, hij vertelde de waarheid over het Hollywood-systeem. Terwijl hij sprak over misschien wel de slechtste film waarin hij ooit speelde, Ste alth, onthulde Foxx dat toen de film werd uitgebracht hij opzettelijk bioscoopbezoekers misleidde.

Ongelooflijk getalenteerd

Hij behoort gemakkelijk tot de beste acteurs van zijn generatie, gedurende de hele carrière van Jamie Foxx, heeft hij bewezen dat hij het allemaal kan als acteur. Begonnen als komiek, richtte Foxx zich, toen hij de sprong naar Hollywood maakte, aanvankelijk volledig op het spelen in komedies. Foxx, een van de sterren van de legendarische sketchcomedyshow In Living Color, was al vroeg in zijn carrière de headliner van klassieke films zoals Booty Call.

De keuze om te vertakken in de late jaren '90, nadat Jamie Foxx speelde in Any Given Sunday, begon hij zijn dramatische acteerspieren te buigen. Foxx bleek een uitstekende allround acteur te zijn en was geweldig in films als Ali, Collateral, Dreamgirls, Django Unchained en Ray.

Een grote release

Vóór de release van Ste alth uit 2005 waren er veel redenen om te denken dat de film het best goed zou doen aan de kassa. Met de acteertalenten van Jessica Biel, Josh Lucas en Jamie Foxx, was het feit dat Ste alth werd aangevoerd door een drietal jonge acteurs waar veel vraag naar was een heel goed teken. Bovendien werd de film gemaakt voor $ 135 miljoen, wat aangaf dat de actiescènes er waarschijnlijk fantastisch uit zouden zien, vooral op het grote scherm.

Ondanks alle hoge verwachtingen die iedereen die bij Ste alth betrokken was destijds had, is de film de geschiedenis ingegaan als een van de grootste flops in de geschiedenis van Hollywood. Zoals eerder vermeld, kostte de film $ 135 miljoen om te maken, en dat wil zeggen, niets over het geld dat werd uitgegeven om de film te promoten, wat een fors bedrag zou zijn geweest. Helaas voor Columbia Pictures bracht Ste alth slechts $ 76.932.872 op, wat betekende dat de studio een gigantisch verlies leed.

Bovenop de financiële mislukking, werd Ste alth gepand door critici en de meeste kijkers, zoals blijkt uit de twee Rotten Tomatoes-scores. Alleen in staat om een publieksscore van 40% te verdienen op Rotten Tomatoes, gaven de meeste kijkers die de film op die website beoordeelden het een pass. Erger nog, critici hebben de film verwoest, aangezien deze slechts een score van 12% heeft op Rotten Tomatoes.

De waarheid vertellen

Telkens wanneer een grote film wordt uitgebracht, worden de grootste sterren van de film voor het oog van een hele reeks interviewers vertreden. Een moeizaam proces, wanneer de sterren deelnemen aan deze persdagen krijgen ze steeds weer dezelfde vragen. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat er een lange geschiedenis is van interviews met beroemdheden die ongelooflijk mis gaan.

In een ideale wereld, wanneer een acteur opduikt om hun nieuwste project te promoten, zijn ze trots op hun werk en de film of tv-show waarin ze de hoofdrol spelen. Natuurlijk is soms precies het tegenovergestelde waar, zoals elke beroemde acteur verschijnt uiteindelijk in een stinker, hoe hard ze ook proberen om ze te vermijden. Helaas moet de acteur in die gevallen nog steeds naar buiten om het project te promoten als ze een kans willen hebben om weer met de studio samen te werken.

De afgelopen jaren heeft Jamie Foxx op veel manieren merkbaar geprobeerd de pers te mijden. Toen Foxx en Katie Holmes bijvoorbeeld aan het daten waren, vermeden ze notoir om met de pers over hun relatie te praten. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend om te bedenken hoe moeilijk het voor hem moet zijn geweest toen hij Ste alth moest promoten, ook al wist hij dat het behoorlijk slecht was.

In 2007 was Foxx verrassend open over het feit dat hij het publiek misleidde tijdens de perstour voor Ste alth. Soms doe je een film en moet je die gaan promoten, dus op Ste alth dacht ik: 'Ja, dit is de beste'. En mensen zagen me na het zien van de film en zeiden: 'Ik kan niet geloven dat je hebt gelogen voor mij zo.'” Opmerkelijk genoeg kennen we het spel in Hollywood allemaal, dus vrijwel niemand houdt het originele bedrog tegen Foxx vast. In plaats daarvan is het gemakkelijk om hem te respecteren omdat hij uiteindelijk de waarheid van de situatie aanpakt.

Aanbevolen: