Fans dreigen 'RHOBH' te boycotten: wat staat de franchise te wachten?

Inhoudsopgave:

Fans dreigen 'RHOBH' te boycotten: wat staat de franchise te wachten?
Fans dreigen 'RHOBH' te boycotten: wat staat de franchise te wachten?
Anonim

Seizoen 10 van de "Real Housewives of Beverly Hills" is officieel ten einde! De laatste reünie werd gisteravond uitgezonden op Bravo en fans van de show hebben er genoeg van! Na een tumultueus seizoen rond het drama tussen Denise Richards en Brandi Glanville, zijn kijkers niet langer geïnteresseerd in het kijken naar vrouwen die andere vrouwen afbreken. Hoewel we de afgelopen tien seizoenen nogal moeilijke momenten hebben gezien, heeft deze zeker een stempel gedrukt.

De "Real Housewives" zijn een belangrijk onderdeel sinds het begin in 2006 met de "Real Housewives of Orange County", maar het lijkt erop dat de formule die veel van de Beverly Hills-vrouwen gebruiken om een verhaallijn, is niet langer van belang voor het publiek. Dus, wat staat 'RHOBH' te wachten? Eens kijken!

"RHOBH" Niet meer?

Echte huisvrouwen van Beverly Hills
Echte huisvrouwen van Beverly Hills

Dit seizoen van "RHOBH" was nogal een hobbelige rit, en terwijl het voorbij is, lijkt het alsof fans niet het minste beetje verdrietig zijn om te zien dat het seizoen ten einde loopt. Hoewel Beverly Hills het drama in het verleden heeft gebracht, lijkt het alsof de cast de afgelopen seizoenen een formule heeft opgepikt die zich een heel seizoen op één enkele huisvrouw richt, en fans hebben er genoeg van! Dit seizoen ontvouwde zich het drama tussen castlid Denise Richards en voormalig "RHOBH"-ster, Brandi Glanville.

Ondanks dat Brandi Glanville niet eens een castlid was in de show, slaagde ze erin om dit seizoen meer op tafel te krijgen dan de meeste andere vrouwen. Terwijl ze allemaal naar strohalmen probeerden te grijpen en Denise Richards te vernietigen, pikten fans het gedrag van het gemene meisje snel op en hadden ze er niets van! De kwestie komt voort uit de dochter van John Mellencamp, Teddi Mellencamp, die een gerucht naar voren brengt dat Brandi haar heeft verteld tijdens een castreis in Rome, Italië.

Teddi liet de groep tijdens een diner in een openbare setting weten dat Brandi beweert dat zij en Denise Richards samen sliepen. De hele cast, met uitzondering van Garcelle Beauvais, Sutton Stracke en Dorit Kemsley, versloeg Denise de rest van het seizoen als een dood paard voor de waarheid. Ondanks dat Denise de geruchten stopte en de cast vertelde dat er geen waarheid in het verhaal zat, was het niet genoeg voor hen, vooral Lisa Rinna.

Denise Richards Lisa Rinna
Denise Richards Lisa Rinna

Dit is niet de eerste keer dat we deze "bende"-mentaliteit zien. Vorig jaar werd Lisa Vanderpump beschuldigd van het verkopen van verhalen aan de pers. Nadat ze die geruchten hadden stopgezet, concentreerde de cast zich een heel seizoen op deze verhaallijn totdat Lisa Vanderpump officieel de show stopte. Nou, de geschiedenis herha alt zich zeker, want Denise Richards is officieel gestopt met de "Real Housewives of Beverly Hills".

Fans zijn enorm gefrustreerd dat Bravo en Andy Cohen, die een uitvoerend producent van de show is, dit soort gedrag voor de tweede keer hebben toegestaan. Fans zijn niet langer geïnteresseerd in het kijken naar een seizoen waarin het een huisvrouw is tegen de groep, en ze eisen een cast-shake-up! Eén castlid in het bijzonder die onder de huid van Bravo-fans is gekomen, is niemand minder dan Lisa Rinna.

Ondanks dat ze bevriend was met Denise Richards, nam Lisa Rinna het op zich om te denken dat Denise loog en gebruikte ze het gerucht als munitie voor de rest van het seizoen, een tactiek die een paar andere castleden ook besloten te volgen. Denise heeft er keer op keer op gewezen dat Brandi liegt, maar Rinna koopt het niet, ondanks dat Denise niets verkoopt.

Lisa Rinna tegen Denise Richards
Lisa Rinna tegen Denise Richards

Tijdens de driedelige reünie kwam Lisa Rinna voor Denise Richards alsof het haar fulltime baan was! Wacht even … Ondanks dat er absoluut geen bewijs is met betrekking tot het gerucht van Denise en Brandi, nam Rinna het op zich om een 20-jarige vriendschap te verwerpen op basis van een tekstketting die naar verluidt is gewijzigd en bewerkt ten gunste van Brandi Glanville, die Lisa Rinna heeft openlijk gezegd dat ze het niet leuk vindt.

Dus, fans gingen naar Twitter om hun gedachten te uiten en vroegen zich af hoe dit allemaal logisch is. Niet alleen hielden kijkers zich niet in, maar ze kregen zeker ook de aandacht van de cast. Tijdens de reünie beschuldigden Lisa Rinna, Erika Jayne en Teddi Mellencamp Denise ervan ervoor te zorgen dat kijkers zich online tegen hen keerden, terwijl fans in werkelijkheid denken dat ze het zichzelf hebben aangedaan.

Hoewel we er zeker van zijn dat de cast geen al te grote opschudding zal ervaren, eisen fans dat Lisa Rinna wordt ontslagen nadat ze Richards tijdens seizoen 10 gemeen had aangevallen en Lisa Vanderpump, Kim Richards, Eden Sassoon, Kyle Richards, Brandi had aangevallen Glanville, Dorit Kemsley en Yolanda Hadid ook in de afgelopen seizoenen. Er lijkt een patroon te zijn, en fans slaan zeker aan!

Aanbevolen: