RHOBH'-fans speculeren over waarom Erika zich echt verontschuldigde bij Sutton

Inhoudsopgave:

RHOBH'-fans speculeren over waarom Erika zich echt verontschuldigde bij Sutton
RHOBH'-fans speculeren over waarom Erika zich echt verontschuldigde bij Sutton
Anonim

Real Housewives van Beverly Hills-fans waren gevloerd nadat Erika en Sutton eindelijk aardig waren na hun vete in de aflevering van deze week - maar hoewel velen het einde van de vijandigheid tussen de twee verwelkomden, beginnen sommigen zich af te vragen of er bijbedoelingen achter de verzoening zaten.

In een Instagram-post, Bravo-podcaster, stelde @ohnobravo een vraag aan volgers: dachten ze dat de echte reden waarom Erika zich verontschuldigde, was omdat Sutton dichter bij de waarheid kwam?

Terwijl er geen overweldigende consensus werd bereikt over de gedachten van de kijkers. Een paar theorieën zijn echter zeker meer dan eens opgedoken!

Sommigen geloven dat Erika bang is

Een van de populaire hypothesen onder de volgers van @ohnobravo was het idee dat Erika misschien bang is voor de gevolgen van de bedreigingen die ze jegens Sutton heeft geuit.

@alicechance schreef: "Ze is bang!" voordat ze eraan toevoegde, "Ik denk dat ze zich zorgen maakt over de gevolgen om te dreigen haar en haar openbare optreden aan te klagen."

In dezelfde geest suggereerde @haymissjohnson dat Erika's advocaten haar misschien hebben verteld om de situatie zo snel mogelijk "op te lossen".

Anderen denken dat Erika de invloed van Sutton heeft onderschat

Ondanks de nu beruchte 'Miss Small Town'-slimme die Erika Sutton's weg gooide op Lisa Rinna's lanceringsfeestje voor de schoonheidslijn, heeft mevrouw Stracke sindsdien veel respect gekregen onder kijkers omdat ze haar mannetje stond op hoeveel invloed ze had houdt.

Bewijsstuk A: het plaatsen van Met Gala throwback-foto's als herinnering dat ze vóór RHOBH veel invloed had.

@mckinchris's visie vatte de theorie als volgt samen: "Ik denk dat Erika zich realiseert dat Sutton meer invloed heeft dan ze dacht en snel terug trapt."

…En sommigen denken dat ze op zoek is naar een lening

Nog een veelvoorkomende theorie die opduikt? Erika wil Sutton misschien aannemen op haar aanbod voor een lening.

Zoals Screenrant in augustus meldde, bood Sutton Erika eerder een lening aan om haar te helpen bij haar scheiding.

Verschillende van de commentatoren op de pagina van @ohnobravo suggereerden dat - vooral nu Erika regelmatig naar haar huidige financiële situatie verwijst - ze om deze reden zou kunnen proberen weer in de gunst van Sutton te komen.

Zou het gewoon een patroon kunnen zijn?

Alle theorieën terzijde, er was echter ook een kleine groep die vond dat ze het allemaal al eerder hadden gezien.

@homosocial verwees naar Erika's vorige "blow up" gericht op Eileen Davidson, wat suggereert dat, hoewel niet dezelfde situatie, dit kan meer een patroon zijn dan iets dat specifiek op Sutton is gericht.

Anderen wezen erop dat Erika altijd een sterke reactie heeft gehad als ze een 'leugenaar' werd genoemd - en dat heeft waarschijnlijk een rol gespeeld in de hele beproeving.

Nou, het zijn allemaal maar theorieën totdat Sutton of Erika de situatie aan de orde stellen - maar in de tussentijd zijn ze zeker prikkelend!

Aanbevolen: