Alles wat we weten over de vriendin van prins Michael Jackson, Molly Schirmang

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de vriendin van prins Michael Jackson, Molly Schirmang
Alles wat we weten over de vriendin van prins Michael Jackson, Molly Schirmang
Anonim

Prins Michael Jackson vond liefde in de armen van Molly Schirmang. Het stel is vier jaar samen en fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

De twee woonden in 2019 het vijfjarig Blue Diamond Gala van de Los Angeles Dodgers Foundation bij. Eerder plaatste Prince een zeldzame foto met Molly in een Instagram-bericht. Ondanks dat hij zo geheimzinnig deed over zijn relatie, vertelde Michael Jacksons eerste kind ooit aan People dat hij en zijn vriendin elkaar in evenwicht houden.

Voel nog steeds vlinders voor elkaar

Prince en Molly zijn smoorverliefd en het lijkt erop dat ze eindelijk besloten hebben om het openbaar te maken. Om hun vierjarig jubileum te vieren, heeft Prince een diavoorstelling samengesteld waarin ze hun beste momenten samen delen, inclusief foto's van hun reizen over de hele wereld.

"Wauw, ik kan niet geloven dat het 4 jaar geleden is dat ik verliefd ben geworden. Ik ben zo veel met je gegroeid en geleerd en heb zoveel geluk dat ik al onze avonturen samen kan beleven. Het is zo gaaf om te zien alle plaatsen waar we samen zijn geweest en alle gekke dingen die we doen, hebben meestal te maken met eten. Ik hou van je, baby gelukkig 4 jaar, "schreef Prince de verjaardagspost. Het lijdt geen twijfel dat hij net zo aanhankelijk is als zijn vader.

Alle dierbare herinneringen van het paar waren in de post opgenomen: hun afstuderen aan de Loyola Marymount University, een reis naar Rome, hun bezoek aan de tentoonstelling van Yayoi Kusama in Tate Modern en een Vespa-rit door het platteland.

Prins Michael Jackson's vriendin Oogverblindende schoonheid

Hoewel er niet veel informatie over Molly is, zou het niet verwonderlijk zijn als ze uit een acteursfamilie komt, aangezien haar schoonheid bovengemiddeld is.

Molly en Prince waren studenten aan dezelfde universiteit en hadden een relatie die niet in de schijnwerpers stond, wat hun ware liefde en goede bedoelingen demonstreerde.

Nu ze hun relatie openbaar hebben gemaakt op Instagram, is de kans groot dat Prince klaar is om hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

Geboren met een zilveren lepel in zijn mond

Prince werd geboren op 13 februari 1997 en is nu 24 jaar oud. Zijn biologische moeder is Debbie Rowe, die in 1996 met Michael Jackson trouwde en in 1999 scheidde. De voogdij over Prince en haar zus werd echter na de scheiding door Michael Jackson overgenomen.

Hoewel Debbie Rowe wordt beschouwd als de biologische moeder van Prince, is de status van Michael Jackson als zijn biologische vader twijfelachtig, toch beweerde Prince dat zijn twijfels hem niet uitmaakten.

Als baby kreeg het oudste kind van Michael senior de bijnaam Prince op Neverland Ranch, en de naam bleef gewoon hangen. Prince heeft toegegeven dat hij twee linkervoeten heeft, in tegenstelling tot zijn vader die The Today Show vertelt dat hij dat zang- en dansgen niet heeft geërfd. Fans zouden hem echter graag de moonwalk zien proberen.

Prince heeft de liefdadigheidsinstelling The Heal Los Angeles opgericht om de Heal the World-initiatieven van zijn vader voort te zetten. In 2019 studeerde Prince af aan het Loyola Marymount College met een bachelor in bedrijfskunde.

Liefde voor Showbizz

Hoewel Prince het muzikale gen niet kreeg, erfde hij wel een liefde voor showbizz en media. Als bewijs daarvan heeft hij een tijdje in de entertainmentindustrie gewerkt. Hij was bijvoorbeeld gastcorrespondent voor Entertainment Tonight en vertelde fans: "Ik wil een allrounder worden als producer, regisseur, scenarioschrijver en acteur." Tegenwoordig heeft Prince een vermogen van $ 100 miljoen.

YouTube-filmrecensies

Prince en zijn jongere broer, Blanket, zijn een filmrecensiekanaal begonnen op YouTube. De twee zonen van wijlen Michael Jackson duiken een teen in het openbare leven en, voorlopig althans, treden ze niet echt per se op, maar praten ze over degenen die dat wel doen op het scherm.

Ze begonnen dit project toen Prince net afgestudeerd was. In die tijd werd Prince gezien terwijl hij poseerde voor een foto met Katherine Jackson en, in een zeldzame openbare verschijning, zijn jongere broer, die ooit de naam Blanket droeg en zichzelf nu Bigi noemt.

Het jongste kind van Michael Jackson komt nu in de publieke belangstelling samen met zijn broer Prince die op Instagram aankondigt dat ze een filmrecensiekanaal op YouTube beginnen.

Tijdens hun eerste uitje worden de broers vergezeld door hun neven Taj Jackson en James Sutherland, die het in stukjes hakken voor een spoiler in een uitgebreide discussie over Avengers: Endgame met hete takes gevoed door enthousiasme, fandom en veel pizza.

Een verrassing van de show is de aantrekkelijke middelbare scholier Bigi, van wie weinig werd gehoord toen hij nog Blanket heette tijdens een familie-interview met Robin Roberts.

Velen herinneren zich dat zijn vader zijn baby zelf boven een hotelbalkon bungelde. Maar nu is hij een welbespraakte 19-jarige die veel te zeggen heeft over The Marvel Cinematic Universe, dat hij in zijn geheel opnieuw heeft bekeken om zich voor te bereiden op Endgame. Nu beginnen Prince en Bigi hun eigen stempel te drukken en zijn ze het erover eens dat Avengers: Endgame zo ongeveer hun favoriete film ooit is.

Aanbevolen: