Dit is hoe John Mayer reageerde op het nummer dat Taylor Swift over hem schreef

Inhoudsopgave:

Dit is hoe John Mayer reageerde op het nummer dat Taylor Swift over hem schreef
Dit is hoe John Mayer reageerde op het nummer dat Taylor Swift over hem schreef
Anonim

Taylor Swift heeft het talent om haar levenservaringen om te zetten in oprechte liedjes waar haar fans dol op zijn. De laatste plaat van de zangeres van een van de kuilen in haar liefdesleven - 'All Too Well', waarin haar relatie met Jake Gyllenhaal wordt beschreven - is zojuist het langste nummer één-nummer op het billboard ooit geworden.

Fans vinden het geweldig als Swift vertelt over haar relaties en de pijn die ze ervoer, omdat ze zelf met die pijn kunnen omgaan.

Hoewel fans bijna het schuim in de mond lopen voor Swift's real-life-geïnspireerde muziek, is niet iedereen blij als zij, de superster, een nieuw nummer uitbrengt. In het bijzonder hebben de onderwerpen van haar liedjes gereageerd met harde woorden en, in sommige gevallen, liedjes die Swift terug zouden moeten beantwoorden.

John Mayer, met wie Swift in 2009 uitging, voelde het nummer dat ze over hem schreef absoluut niet. Blijf lezen om erachter te komen wat er is gebeurd.

Taylor Swifts relatie met John Mayer

In 2009 sloot Taylor Swift zich aan bij John Mayer om samen te werken aan zijn nummer 'Half of My Heart', dat verscheen op zijn album Battle Studies.

Hoewel geen van beiden ooit openlijk over hun relatie sprak, onthulde Swift aan Ellen DeGeneres dat ze enthousiast was over het werken met Mayer nadat ze een grote fan van hem was. Op het moment dat ze aan het daten waren, was Swift 19 en Mayer 32.

Het is niet duidelijk waarom ze uit elkaar zijn gegaan, maar de relatie tussen Swift en Mayer lijkt in 2010 te zijn mislukt.

Het nummer 'Dear John'

In 2010 schreef Swift beroemd het nummer 'Dear John', waarvan wordt aangenomen dat het over haar relatie met Mayer gaat. Aan de tekst te zien was het paar uit elkaar toen het nummer uitkwam:

“Beste John, ik zie het allemaal, nu was het verkeerd / Vind je 19 niet te jong / Om gespeeld te worden door je duistere verdraaide spelletjes, toen ik zo van je hield?”

Volgens ons was John Mayer niet blij dat hij het onderwerp was van Swifts lied.

John Mayer's eerste reactie op het nummer van Taylor Swift

John Mayer hield zich niet in in een interview in 2012 met Rolling Stone, waar hij opende hoe hij zich voelde over het nummer 'Dear John'.

"Ik voelde me er vreselijk door", zei hij in het interview (via Ons). “Omdat ik het niet verdiende. Ik ben nu best goed in het nemen van verantwoordelijkheid, en ik heb nooit iets gedaan om dat te verdienen. Het was heel slecht voor haar om te doen.”

Mayer voegde er toen aan toe: … Ik was echt overrompeld en het vernederde me echt op een moment dat ik al gekleed was. Ik bedoel, hoe zou jij je voelen als, op het laagste punt dat je ooit bent geweest, iemand je nog lager zou schoppen?”

Mayer zei verder dat het een "goedkope" truc was om liedjes te schrijven om rechtstreeks naar een ex in een nummer te verwijzen.

Taylor Swifts beleid ten aanzien van haar exen die over haar schrijven

Sommige fans hebben erop gewezen dat als Taylor Swift openlijk nummers gaat schrijven over mensen in haar leven, ze het goed moet vinden dat ze over haar schrijven.

En volgens Today bevestigde de zangeres dat ze meer dan blij is dat haar exen ook over haar schrijven.

Het was dan ook niet zo'n grote verrassing toen John Mayer een nummer uitbracht dat een reactie leek te zijn op 'Dear John'.

Het nummer dat John Mayer als reactie heeft uitgebracht

In 2013 bracht John Mayer het nummer 'Paper Doll' uit van zijn album 'Paradise Valley', waarvan fans vermoeden dat het over Taylor Swift ging.

In het nummer zingt Mayer: "You're like 22 girls in one." Dit kan een verwijzing naar Swift zijn geweest, aangezien ze het jaar ervoor haar hit '22' van haar album 'Red' uitbracht.

Het nummer lijkt ook andere verwijzingen te maken naar 'Dear John', inclusief de uitspraak: "Hier is een jurk van goud en blauw/Natuurlijk was het leuk om goed voor je te zijn." In 'Dear John' verwijst Swift naar zichzelf als 'het meisje in de jurk'.

Volgens Today lijkt het nummer Swift te beschuldigen van verschillende negatieve dingen, waaronder niet eerlijk tegen hem zijn en iemand anders worden zodra ze uit elkaar zijn gegaan.

'Paper Dolls' lijkt ook te insinueren dat Swift zichzelf niet kent, laat staan haar vriendjes, en mannen gebruikt voor het schrijven van liedjes, ze dumpt en vervolgens doet alsof ze het slachtoffer is.

Wat John Mayer later zei

Hoewel Mayer niet probeerde zijn gevoelens over 'Dear John' te verzachten nadat het net was uitgebracht, leek hij zijn standpunt tegen 2021 te hebben veranderd, naar verluidt tegen Andy Cohen dat hij 'een fan' is.

“Ik denk niet dat het een vuile bekentenis is. Soms is een nummer zo goed dat ik zeg: 'Man, ik hoop dat het over mij gaat.' … Ik zal de muziek van iedereen bekijken. Ik ben een fan', bekende de zanger.

Aanbevolen: