8 Grote Disney-films die niet vertegenwoordigd zijn in de themaparken

Inhoudsopgave:

8 Grote Disney-films die niet vertegenwoordigd zijn in de themaparken
8 Grote Disney-films die niet vertegenwoordigd zijn in de themaparken
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat bijna elke film die The W alt Disney Company uitbrengt, een hit wordt met veel recente films die binnen enkele weken de drempel van een miljard dollar overschrijden. Het trackrecord voor de studio is ongeëvenaard en toch betekent het neerzetten van records aan de kassa niet altijd dat een Disney-film een eigen plek krijgt in de verschillende Disney-pretparken over de hele wereld.

De introductie van nieuwe attracties op basis van films is een gevoelig onderwerp als het gaat om hardcore Disney-pretparkfans. Er zijn duizenden fans van Disney-pretparken die vinden dat Imagineers zich moeten concentreren op het maken van originele attracties in plaats van ze op films te baseren. Veel fans van nieuwe Disney-pretparken vinden het echter geweldig dat ze hun favoriete film kunnen zien via een attractie in een attractiepark.

8 Wreck-It Ralph

Ralph en Vanellope uit Wreck It Ralph
Ralph en Vanellope uit Wreck It Ralph

Wreck-It Ralph werd in 2012 uitgebracht en was meteen een succes. Het werd zelfs genomineerd voor zowel de Golden Globe als de Academy Award voor beste animatiefilm. En het was zo succesvol dat het zijn eigen vervolg kreeg dat in 2018 werd uitgebracht.

En toch is Wreck-It Ralph niet goed geïntegreerd in de Disney-pretparken. Hoewel Vanellope en Ralph allebei hun opwachting hebben gemaakt, zijn ze geen vaste waarde geweest. Misschien kunnen Disney-bezoekers op een dag naast Vanellope racen in een echte versie van Sugar Rush.

7 Coco

Miguel speelt gitaar in Coco
Miguel speelt gitaar in Coco

Ongetwijfeld een van Pixar's grootste films aller tijden, Coco is praktisch niet aanwezig in de themaparken, afgezien van een paar optredens tijdens de viering van Dia De Los Muertos in het park.

Coco zou een geweldige donkere rit maken, vergelijkbaar met de manier waarop het Haunted Mansion werkt. Stel je voor dat je begint in Santa Cecilia voordat je wordt vervoerd naar het kleurrijke Land van de Doden, waar je alle familieleden van Miguel kunt ontmoeten en hem kunt helpen terug te keren naar het Land van de Levenden.

6 Het Jungle Boek

Baloe, Mowgli en Bagheera uit Disney's The Jungle Book
Baloe, Mowgli en Bagheera uit Disney's The Jungle Book

Hoewel The Jungle Book misschien niet de grootste aanhang heeft als het gaat om Disney-fans, was het populair genoeg om een live-action reboot te rechtvaardigen. Maar zelfs het succes van de live-action film kon deze Disney-klassieker geen plek in de themaparken opleveren.

The Jungle Book zou een geweldige boottocht maken in een vergelijkbare stijl als The Jungle Cruise of zelfs een rit in logstijl zoals Splash Mountain. Stel je voor dat je een rivier afvaart terwijl Baloo "The Bare Necessities" zingt.

5 WALL-E

WALL-E en Mo op de Axium
WALL-E en Mo op de Axium

Een andere fenomenale Pixar-film die nog in de parken moet worden opgenomen, is de animatiefilm WALL-E uit 2008. Het lijkt alsof Disney de afvalverdichtende robot is vergeten waar we allemaal verliefd op zijn geworden.

WALL-E zou de perfecte aanvulling zijn op Tomorrowland, vooral omdat de film zich in de toekomst afspeelt! Aangezien het land sowieso een opknapbeurt nodig heeft, zou WALL-E het perfecte thema zijn om Star Tours over te nemen, dat momenteel rond Star Wars draait.

4 The Emperor's New Groove

Kuzco en Pacha uit The Emperors New Groove
Kuzco en Pacha uit The Emperors New Groove

Hoewel The Emperor's New Groove misschien meer een cultklassieker is die aan populariteit wint dankzij homevideo, verdiende de film zijn eigen direct-to-video-vervolg en een tekenfilm die jarenlang op Disney Channel werd uitgezonden.

Veel Disney-fans zijn het erover eens dat The Emperor's New Groove een geweldige sensatie zou zijn als Imagineers ervoor zouden kiezen om het te modelleren naar Yzma's valluik in haar hol. Stel je de haast voor van het horen van "Pull the Level Kronk" en dan in het onbekende vallen.

3 Lilo & Stitch

Lilo en Stitch oefenen dansen
Lilo en Stitch oefenen dansen

While it's true Stitch was formeel vertegenwoordigd in W alt Disney World's Magic Kindom met de attractie Stitch's Great Escape!, zijn tijd is officieel op zijn beloop. Dat is tenminste wat Disney ons wil laten denken.

Hoewel veel fans het erover eens zijn dat Stitch's Great Escape een slechte attractie was, zijn ze het er ook mee eens dat de klassieke Disney-film een plekje in de themaparken verdient. Een idee is om Stitch de Space Ranger Spin van Buzz Lightyear te laten overnemen nu Toy Story zijn eigen land heeft.

2 Verder

Ian en Barley in Verder
Ian en Barley in Verder

Pixar's nieuwste film Onward kreeg het kortste eind van de stok, slechts enkele weken voordat de COVID-19-pandemie bioscopen en de wereld als geheel sloot. Ondanks de ongelukkige release is de film nog steeds een fenomenale Pixar-film die een plaats verdient in de Disney-pretparken.

Een mogelijke optie voor een Onward-attractie zou zijn om parkgangers achter het stuur van Barley's geliefde Van Genevieve te plaatsen. Een andere optie is dat het een ander soort dark ride is, zoals Peter Pan.

1 Mulan

Mulan rijdt de strijd in
Mulan rijdt de strijd in

Mulan is niet alleen een van de meest stoere Disney-prinses aller tijden, maar haar film was ook populair genoeg om een live-action reboot te verdienen. En toch blijft Mulan een van de meest ondervertegenwoordigde prinsessen aller tijden.

Hoewel ze wel optreedt in Epcot's China Pavillion, is dat gewoon niet genoeg voor fans van de Mulan. Fans zouden graag zien dat ze haar eigen attractie krijgt, misschien in het China Pavillion dat hen meeneemt op haar reis op dezelfde manier als Alice in Wonderland haar rit heeft.

Aanbevolen: