Is het liefdesleven van Jason Segel vervloekt?

Inhoudsopgave:

Is het liefdesleven van Jason Segel vervloekt?
Is het liefdesleven van Jason Segel vervloekt?
Anonim

In een ideale wereld zou iedereen een goed begrip hebben van wat het betekent om een gezonde relatie te hebben tegen de tijd dat ze gaan daten. In werkelijkheid komen de meeste mensen er echter pas achter wat ze willen in een partner nadat ze veel fouten hebben gemaakt, waaronder het daten van de verkeerde persoon. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is het feit dat zoveel mensen opgroeien met de overtuiging dat de versie van liefde die ze zien in romantische komedies en sitcoms realistisch is. Iedereen die bijvoorbeeld zijn liefdesleven wil modelleren naar Ted uit How I Met Your Mother's relaties, zal een heel slechte tijd hebben.

Natuurlijk zullen fans van How I Met Your Mother zich lang herinneren dat Marshall Eriksen van Jason Segel en Lily Aldrin van Alyson Hannigan het rotsvaste koppel van de succesvolle sitcom waren. Hoewel het lijkt alsof die twee personages bedoeld waren om de meest geliefde personages van de show te zijn, denken sommige HIMYM-fans dat Marshall de ergste is. Voor de rest van de fans van How I Met Your Mother is het waarschijnlijk schokkend dat zoveel mensen Marshall als personage niet leuk vinden. Evenzo kan iedereen die dacht dat het personage How I Met Your Mother van Jason Segel de helft van een mooie fictieve relatie was, geschokt zijn om te horen dat de acteur geen blijvende liefde heeft gevonden.

Jason Segel's Troubled Love Life

Als professionele acteur heeft Jason Segel een groot deel van zijn volwassen jaren doorgebracht met zich voor te doen als iemand anders dan hijzelf. Desondanks lijken de meeste mensen te geloven dat Segel en veel van de personages die hij speelde erg op elkaar lijken. Hoewel dat in veel opzichten misschien dwaas lijkt, is het logisch, aangezien Segel zichzelf lijkt te dragen met dezelfde energie die ervoor zorgt dat mensen van zijn personages houden.

Net als de meeste personages die hij op het grote en kleine scherm heeft gespeeld, leek het altijd alsof er één woord is dat Jason Segel perfect beschrijft, beminnelijk. Helaas moet Segel op het moment van dit schrijven echter nog de persoon vinden met wie hij de rest van zijn leven wil doorbrengen. In plaats daarvan is Segel gedurende zijn hele volwassen leven betrokken geweest bij een reeks relaties, waarvan de meeste niet lang duurden.

Helaas voor Jason Segel lijkt het erop dat 2021 een heel ongelukkig jaar was voor zijn liefdesleven van buiten naar binnen kijkend. Medio 2021 gingen Segel en zijn vriendin van 8 jaar, fotograaf Alexis Mixter, immers uit elkaar. In een Instagram-bericht schreef Mixter prachtig over het einde van haar romantische relatie met Segel. "Ik heb nog nooit zoveel tijd met iemand anders doorgebracht, zoveel naast iemand anders gegroeid, zoveel gelachen, zoveel gehuild, zoveel gedeeld. Het is vreemd om over het einde van een relatie te schrijven, vooral wanneer de vriendschap die nog bestaat is zo vol leven."

Tijdens een interview in 2012 met iVillage legde Jason Segel uit dat hij denkt dat het daten van een collega-acteur "helpt". Met dat in gedachten is het logisch dat de rest van de voormalige vriendinnen van Segel professionele acteurs zijn. Het meest opvallend was dat Segel van 2001 tot 2007 uitging met zijn voormalige Freaks and Geeks op het scherm liefdesinteresse Linda Cardellini. Afgezien van het daten van Cardellini, waren de rest van Segels relaties met acteurs opmerkelijk van korte duur.

Kort nadat Jason Segel en Linda Cardellini uit elkaar gingen, ging hij in 2008 uit met Drew Barrymore, maar ze gingen hun eigen weg voordat het jaar eindigde. Verbazingwekkend genoeg was Segel in 2009 romantisch verbonden met vier acteurs, Chloë Sevigny, Michelle Ryan, Michelle Trachtenberg en Lindsay Lohan. Na een paar jaar vrijgezel te zijn geweest, was Segel van 2012 tot 2013 betrokken bij Michelle Williams en vervolgens van 2013 tot 2014 met de Servische acteur Bojana Novakovic.

Jason Segel verdiende miljoenen van één romantische mislukking

Gezien het succes van de show, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat de sterren van How I Met Your Mother allemaal behoorlijk rijk zijn. Als het echter om Jason Segel gaat, is het duidelijk dat hij een groot deel van zijn fortuin te danken heeft aan zijn filmcarrière. Segel verdiende bijvoorbeeld veel geld door in de hoofdrol te spelen en het script te schrijven voor de rom-com Forgetting Sarah Marshall.

Toen Forgetting Sarah Marshall werd uitgebracht, hadden veel mensen het over een scène waarin het personage van Jason Segel helemaal in de war was toen zijn vriendin hem dumpte. Het bleek dat die scène was gebaseerd op iets dat echt met Segel is gebeurd sinds hij was uitgekleed toen een vroegere vriendin hun relatie begon te beëindigen. Terwijl hij met de Los Angeles Times over dat incident sprak, legde Segel zijn unieke reactie op het moment uit. "Het is net als mijn ziekte, maar de hele tijd probeer ik aanwezig te zijn, en het enige dat ik denk is:" Dit is het grappigste dat ooit is gebeurd! Laat haar gaan, dan kan ik dit meteen opschrijven!'”

Natuurlijk, wanneer de meeste mensen door een breuk gaan, kunnen ze die ervaring niet gebruiken als voer voor een filmscène die hun carrière vooruit zal helpen. Bovendien is Segel door de jaren heen betrokken geweest bij een aantal zeer hoogstaande mensen. Met dat alles in gedachten lijkt het duidelijk dat Segels liefdesleven niet vervloekt is, maar gezegend.

Aanbevolen: