Dit is hoe Kris Jenner haar gigantische nettowaarde uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Kris Jenner haar gigantische nettowaarde uitgeeft
Dit is hoe Kris Jenner haar gigantische nettowaarde uitgeeft
Anonim

In 2020 schatte Forbes dat Kris Jenner $ 190 miljoen waard was. De Kardashiaanse momager lacht helemaal naar de bank, dankzij een korting van 10% op de zakelijke ondernemingen van haar dochters, een kookboek, een memoires en goede oude social media marketing.

Zoals ze haar geld verdient, geeft ze het ook uit. Jenner's uitspattingen kunnen van alles zijn, van het kopen van een huis naast haar dochter Khloé Kardashian tot vakantie met haar vriend, Corey Gamble. Dit zijn de vele manieren waarop Kris haar geld graag uitgeeft:

10 Een gezinswoning

Met alle miljoenen die ze verdiende met het beheren van de bedrijven en carrières van haar kinderen, was het niet meer dan terecht dat Kris Jenner zichzelf en haar familie een nieuw huis schonk. Begin deze maand verhuisde Jenner naar een 16.000 vierkante meter groot herenhuis in Hidden Hills, waarvan het gerucht ging dat het haar een geschatte $ 20 miljoen zou hebben opgeleverd. De matriarch van het nieuwe huis van de Kardashian-Jenner-clan bevindt zich toevallig ook naast haar tweede oudste kind, Khloé Kardashian.

9 Een Louis Vuitton-muziekdoos

Kris Jenner is dol op cadeaus, en leeftijd is geen barrière als het gaat om wie ze cadeau doet. Toen de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, Chicago West één werd, gooide Jenner een gerapporteerde $ 3.350 op een Louis Vuitton-muziekdoos als verjaardagscadeau. Jenner is niet de enige die bij het merk is aangesloten, want Kim Kardashian heeft in het verleden ook Louis Vuitton cadeaus gedaan.

8 Een huis voor Stormi Webster

Als de kerstman van luxe hield, zou hij Kris Jenner moeten raadplegen, want met kerst gaat ze helemaal los. Stormi Webster, wiens geboorte voor golven zorgde op de interwebs, was aan de ontvangende kant van Jenners vrijgevigheid voor Kerstmis toen ze een levensgroot speelhuis ontving. Kylie Jenner, die emotioneel was tijdens de onthulling, had toevallig ook hetzelfde soort huis toen ze zo oud was als Stormi.

7 Rob Kardashian's Bachelor Pad

In 2016 gaf Kris Jenner naar schatting $ 2,8 miljoen uit om Rob Kardashian een vrijgezellenpad te bezorgen. Rob, toen 28 jaar oud, kreeg een huis van 4, 256 vierkante meter in een gated community. Net als Jenners geest om het gezin altijd dicht bij elkaar te houden, was Robs huis met vier slaapkamers in Calabasas niet zo ver van waar de rest van het gezin woonde.

6 jaarlijkse kerstavondfeesten

Voorafgaand aan het COVID-19-tijdperk waren de kerstavondfeesten van Kris Jenner ongeëvenaard. De gewoonte is inmiddels opgepikt door Kim Kardashian en Kourtney. Het doel is altijd geweest om de feesten in de familie te laten lopen. Op het jaarlijkse kerstavondfeest mag alles, inclusief optredens van Sia en een A-lijst gastenlijst van vrienden als John Legend en Chrissy Teigen. Op een keer werden de Legends een beetje te comfortabel en zoenden ze op het gigantische bed van Kris Jenner. Ze nam het licht op.

5 Plastische chirurgie

Als het gaat om het werk dat ze aan hun lichaam hebben gedaan, houden de meeste leden van de Kardashian-familie dingen graag privé. In 2015 onthulde Kris echter via de E! laat Good Work zien dat ze wat werk heeft laten doen. “Botox en fillers en laser en dat soort dingen. Ik had een boobjob in de jaren’80 na vier kinderen omdat de zwaartekracht het overnam.” Kris zei.

4 facelifts voor vrienden

Nog steeds dol op geschenken, is Kris Jenners idee van een geschenk niet alleen beperkt tot materiële geschenken. Diensten zijn ook inbegrepen, en ze vindt het niet alleen leuk om aan zichzelf te werken, maar ook aan haar vrienden. In een aflevering van Keeping Up With the Kardashians uit 2018 schonk Jenner haar oude vriendin Sheila Kolker een facelift met chirurg Dr. Garth Fisher.

3 De eerste Rolls-Royce Ghost

Blijkbaar is Kris Jenner goed in het geven van cadeaus aan anderen, maar nog beter in het krijgen van cadeaus voor zichzelf. In december 2020 werd gemeld dat Kris Jenner de eerste eigenaar zou worden van de Rolls-Royce Ghost in Noord-Amerika. De luxe auto, met een waarde van $ 332.500, was de eerste in zijn soort. De dealer, O'Gara Coach, maakte de aankondiging via zijn Instagram-account. Het droeg bij aan Jenner's toch al uitgebreide luxecollectie, waaronder een Ferrari die werd geschonken door Kylie Jenner.

2 Een vakantiehuis van $12 miljoen

Kris Jenner heeft niet alleen een herenhuis in Hidden Hills, maar de reality-tv-magnaat heeft ook naar schatting $ 12 miljoen uitgegeven om zichzelf en haar familie een vakantiehuis te bezorgen. Het wonder van Palm Springs heeft 11.000 vierkante meter en is te zien in de realityshow van de familie. Het huis met zeven slaapkamers bevindt zich in de exclusieve Madison Club. Een enthousiaste volgeling van Jenner heeft het misschien gezien op de achtergrond van een foto op sociale media.

1 Vakanties met vriend, Corey Gamble

Nadat haar huwelijk met Caitlyn Jenner een duik nam, ging Kris Jenner verder en is een hete minuut aan het daten met Corey Gamble. In haar SNL-monoloog maakte Kim Kardashian de spot met het feit dat ze misschien niet bekend is met goudzoeken, maar de vriend van haar moeder zou een idee kunnen hebben. Jenner en Gamble zijn al een aantal keer gespot op vakantie. Als het paar niet aan het feesten is op een jacht in Italië naast Tommy en Dee Hilfiger, kunnen ze ergens in Mexico worden gevonden om bruin te worden.

Aanbevolen: