MCU: Kang The Conqueror binnenhalen verandert alles

Inhoudsopgave:

MCU: Kang The Conqueror binnenhalen verandert alles
MCU: Kang The Conqueror binnenhalen verandert alles
Anonim

Als het gaat om krachtpatsers op het grote scherm, is de MCU een stuk beter dan de rest in het bedrijf. Terwijl DC een gevecht heeft geleverd, is de MCU in een spiraal terechtgekomen dat maar weinigen hadden kunnen voorspellen, en het is erin geslaagd het onvoorstelbare te bereiken met het succes van de Infinity Saga, die in de loop van een decennium plaatsvond.

Ondanks dat ze van alles een beetje hebben gedaan, heeft Marvel nog steeds wat trucjes in petto. We hebben onlangs vernomen dat Kang the Conqueror in de MCU komt spelen, en als hij eenmaal is gearriveerd, zal niets meer hetzelfde zijn!

Laten we eens kijken wat Kang op tafel brengt!

Hij veroverde de mensheid in de strips

Kang de veroveraar
Kang de veroveraar

Hoewel veel mensen die gewoon naar de films kijken, in tegenstelling tot het lezen van het bronmateriaal, misschien niet zo bekend zijn met Kang the Conqueror, garanderen we dat dit zal veranderen zodra hij zijn debuut maakt in de volgende Ant Man-film. In tegenstelling tot Thanos is Kang een krachtig personage dat het potentieel zal hebben om dingen in de MCU echt te verwoesten.

In de stripversie van het personage is hij iemand die door de tijd kon reizen en uiteindelijk de hele mensheid kon veroveren. Gezien zijn vermogen om in en uit de geschiedenis te gaan, was Kang in staat om enkele serieuze veranderingen aan te brengen en zijn wil uit te oefenen. Iemand met dit soort technologie en wilskracht gaat een enorm gevecht leveren tegen zelfs de machtigste helden, en King is al een tijdje een doorn in het oog van enkele van Marvel's grootste personages.

Op dit moment is het niet duidelijk hoe de MCU van plan is hem in de franchise te gebruiken, maar gezien het feit dat tijdreizen in de film Avengers: Endgame is ontstaan, kunnen we ons alleen maar voorstellen wat voor soort vernietiging Kang heeft gepland voor de MCU-tijdlijn.

Het is mogelijk dat hij de mensheid in de toekomst al had kunnen veroveren en komt terug om wat meer significante veranderingen aan te brengen in de MCU, wat betekent dat de helden in hun moderne staat het moeten opnemen tegen iemand met een uitzonderlijke hoeveelheid toekomstige kennis tot zijn beschikking.

Natuurlijk opent tijdreizen ook de mogelijkheid dat Kang verder teruggaat en knoeit met een aantal dingen die al hebben plaatsgevonden.

Hij kan de MCU-geschiedenis wijzigen

De Wrekers
De Wrekers

Zoals we in de film Avengers: Endgame hebben gezien, is tijdreizen iets dat enorme implicaties heeft voor alle betrokken partijen, en zodra Kang in beeld komt, zullen we zien dat tijdreizen een geheel nieuwe betekenis.

Als hij het goed vindt, zal Kang het vermogen hebben om terug te gaan naar enkele van de grootste evenementen die hebben plaatsgevonden in de MCU en dingen volledig door elkaar te halen zolang het past en aansluit bij zijn versie van de toekomst. Dit betekent dat er enorme gevolgen kunnen zijn voor wat er in de MCU is gebeurd als de machtigste helden van de aarde niet aan hun taak voldoen.

Hoewel we ons niet kunnen voorstellen dat er in de franchise een hoop retconning gaande is, is het nog steeds mogelijk dat Kang enkele wijzigingen kan aanbrengen die de MCU uiteindelijk zou kunnen volhouden om vooruit te gaan.

Tijdreizen is niet het gemakkelijkste om naar de tafel te brengen, en er waren genoeg mensen die gaten prikten in het scenario dat naar voren werd gebracht in Avengers: Endgame. Desalniettemin betekent het binnenhalen van Kang the Conqueror dat alles op tafel ligt met betrekking tot het door elkaar halen van dingen op de tijdlijn. Het betekent ook dat er ook alternatieve realiteiten in het spel zullen zijn.

Hij zou de deur kunnen openen voor verschillende werkelijkheden

Dokter Vreemd
Dokter Vreemd

Zoals we in de film Doctor Strange zagen, zijn er een oneindig aantal werkelijkheden en de Reality Stone zelf was hier een enorm onderdeel van. Nu tijdreizen op tafel ligt, zullen alternatieve realiteiten een enorme steunpilaar zijn in de MCU en we moeten ons afvragen wat voor impact Kang hierop zal hebben.

Er zijn niet alleen realiteiten die betrokken zijn bij wat Doctor Strange doet, maar zoals we hebben gezien in het kwantumrijk, is er ook de mogelijkheid voor realiteiten daarbinnen. Als Kang inderdaad over kwantumgebiedtechnologie beschikt, dan kan hij verder gaan dan vooruit en achteruit in de tijd en uiteindelijk proberen verder te gaan en knoeien met wat iedereen als realiteit kent.

Er is op dit moment een hoop opwinding gaande met wat de MCU naar de tafel gaat brengen nu Kang in de mix zit, en MCU-fans zullen een traktatie krijgen als dit in de buurt komt van de hype waarmaken.

Aanbevolen: