Wie was Jonathan Majors voordat hij Kang The Conqueror speelde?

Inhoudsopgave:

Wie was Jonathan Majors voordat hij Kang The Conqueror speelde?
Wie was Jonathan Majors voordat hij Kang The Conqueror speelde?
Anonim

De eerste drie fasen van de MCU vormden allemaal het toneel voor Thanos om de Infinity Gauntlet te hanteren, en toen het stof eenmaal was neergedaald uit de Infinity Saga, was de MCU nooit meer hetzelfde opnieuw. Na een lange pauze is Phase Four van start gegaan met een reeks Disney+ shows die de MCU voor altijd hebben veranderd.

Loki introduceerde het reguliere publiek bij Kang the Conqueror, die in de show He Who Remains werd genoemd. Jonathan Majors werd briljant gecast in de rol, en de gevolgen van Loki's laatste aflevering zorgden ervoor dat Majors een primaire kracht zal zijn in de MCU in de toekomst.

Dus, wie was Jonathan Majors voordat hij Kang werd? Laten we eens kijken naar zijn reis tot nu toe.

Hij verscheen in films als 'The Last Black Man In San Francisco'

Jonathan Majors is onlangs een grote naam geworden dankzij zijn opvallende prestaties op Loki en de grote rol die hij zal spelen in de vierde fase van de MCU. De acteur was echter niet meteen een doorbraakster, omdat het hem enige tijd kostte om zijn weg te vinden op zowel het grote als het kleine scherm. Majors heeft uitzonderlijk filmwerk gedaan tijdens zijn tijd in Hollywood.

In 2011 maakte hij zijn filmdebuut in Do Not Disturb en het zou 6 jaar duren voordat hij weer een filmrol had. In 2017 verscheen hij in Hostiles, voordat hij dit opvolgde met een campagne in 2018 die hem zag verschijnen in projecten als White Boy Rick en Out of Blue. Dit alles speelde een rol bij het voorbereiden van hem op succes in 2019.

The Last Black Man in San Francisco was een film die bij de release buitengewoon veel lovende kritieken kreeg en Majors in staat stelde zijn acteercapaciteiten te demonstreren. Hij werd genomineerd voor Outstanding Support Actor bij de Black Reel Awards, en deze uitvoering zorgde ervoor dat het publiek kennis nam van de acteur.

Majors' 2019-reeks bevatte nog een aantal films, en hij zette die succesvolle campagne voort met Da 5 Bloods in 2020. Majors werd genomineerd voor een Golden Globe samen met de rest van de primaire cast voor hun werk in de film, en het was weer een triomf voor de acteur.

Het is duidelijk dat de man kan gedijen op het grote scherm, maar het is belangrijk om zijn televisiewerk niet over het hoofd te zien.

Hij speelde op 'Lovecraft Country' op televisie

Vergeleken met het werk dat hij in de film heeft gedaan, zijn de televisierollen van Majors zeldzaam geweest. Desondanks heeft de acteur zijn kansen optimaal benut en een manier gevonden om met zijn beperkte werk op het kleine scherm te schitteren.

In 2013 verscheen hij in de televisiefilm Much Ado About Nothing, en het zou nog 4 jaar duren voordat hij weer op televisie te zien was. Zijn televisieretour in 2017 zou komen op When We Rise, die na de release een aantal stevige recensies kreeg. Vanaf dat moment zou Majors een nieuwe onderbreking van het kleine scherm zien, maar hij keerde op een belangrijke manier terug toen 2020 ronddraaide.

2020's Lovecraft Country was een groot HBO-project waarmee Majors naast artiesten als Jurnee Smollett en Aunjanue Ellis kon schitteren, en hoewel het maar één seizoen duurde, hielden fans van wat de show op tafel bracht. Deze serie zorgde ervoor dat fans vertrouwd raakten met het televisiewerk van Jonathan Majors, en toen hij eenmaal zijn debuut maakte in de MCU, veranderde alles in een oogwenk voor de acteur.

Zijn MCU-toekomst

Nadat de Infinity Saga voor Marvel was afgesloten, waren fans benieuwd in welke richting de franchise zou gaan voor de volgende fase of twee. Jonathan Majors werd aangekondigd als Kang the Conquerer voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania was een enorme indicatie dat het op het punt stond gek te worden, maar Majors 'Kang die verscheen als He Who Remains in Loki bracht de MCU op de hoogte.

Net als Thanos voor hem, wordt Kang de grote slechterik van de MCU die vooruitgaat, en de franchise kan nu elke gewenste richting uitgaan. Scarlet Witch realiseerde zich volledig haar macht als een Nexus-wezen en Sylvie die He Who Remains uitschakelde, opende het multiversum volledig, wat betekent dat alle weddenschappen zijn uitgeschakeld en dat Marvel onbeperkte opties heeft.

Eén ding dat echter zal gebeuren, is dat Majors de komende jaren een drijvende kracht zal zijn in de franchise. Dit zal hem ongetwijfeld helpen een van de meest populaire acteurs te worden.

Het is een hele weg geweest voor Jonathan Majors in Hollywood, en als zijn tijd bij Loki een indicatie is, dan moet het beste nog komen voor de getalenteerde artiest.

Aanbevolen: