Wordt 'Ant-Man 3' een tijdreizend avontuur met Kang The Conqueror?

Inhoudsopgave:

Wordt 'Ant-Man 3' een tijdreizend avontuur met Kang The Conqueror?
Wordt 'Ant-Man 3' een tijdreizend avontuur met Kang The Conqueror?
Anonim

HBO Lovecraft Country's Jonathan Majors is officieel de nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe. Deadline en andere gerenommeerde bronnen melden dat Majors een hoofdrol heeft gekregen in Ant-Man 3, wat heeft geleid tot intrigerende speculaties over zijn rol. Welk personage hij precies speelt, is niet bekendgemaakt, hoewel bronnen binnenin zeggen dat het Kang The Conqueror is.

Ervan uitgaande dat die claim van belang is, zal Ant-Man 3 Scott Lang (Paul Rudd) en Hope Pym (Evangeline Lilly) waarschijnlijk terugbrengen naar het verleden of de toekomst. Kang staat algemeen bekend als een tijdreiziger in het bronmateriaal, dus elke verhaallijn met Nathaniel Richards AKA Kang zal ongetwijfeld draaien rond een tijdperk-hoppend avontuur.

Voor degenen die niet bekend zijn met Kang The Conqueror, in de strips is hij een slechterik die tijdreistechnologie leent van Victor Von Doom om de wereld opnieuw vorm te geven. Zijn eerste reis terug is naar het oude Egypte in een poging om En-Sabah-Nur AKA Apocalypse als zijn erfgenaam te claimen. Het plan mislukt, waardoor Kang gedwongen wordt terug te gaan naar de 21e eeuw om zich te hergroeperen. Helaas stuurt een fout hem 1000 jaar voorbij zijn bestemming, en het is daar dat Richards de megalomane wordt die zichzelf Kang The Conqueror bedenkt.

Kang zou de katalysator kunnen zijn voor het volgende Avengers-initiatief

Afbeelding
Afbeelding

Nu, gezien de waarschijnlijkheid dat Majors de volledig gevormde Kang uit de toekomst zal spelen, maakt dit de acteur klaar om de volgende centrale schurk van de MCU te worden. Hij zal voor het eerst te zien zijn in Ant-Man 3 en niemand verwacht dat Scott (Rudd) of Hope (Lilly) de tijdreizende antagonist in één keer neerhalen. Dat betekent dat zijn aanwezigheid de Avengers zal dwingen om op te treden in vervolgfilms.

De andere belangrijke afhaalma altijd van Kang's introductie in Phase 4 is dat Ant-Man de volgende generatie Avengers een kickstart zal geven. Hij en Wasp zullen de aanval leiden, hoewel het meest geloofwaardige scenario zal zijn dat Hope en Scott een team van helden rekruteren zodra de dreiging te groot wordt om alleen aan te kunnen.

Wat betreft wie er in het New Avengers-team zal zitten, het zal vermoedelijk bestaan uit Doctor Strange, Captain Marvel, War Machine, Spider-Man, Wasp, Ant-Man en Professor Hulk als technische ondersteuning voor de groep. Deze karakters bleven staan na Endgame, waardoor ze de meeste kans hadden om Iron Man, Captain America, Thor, Hawkeye en Black Widow over te nemen nu het oorspronkelijke team buiten dienst is.

Silver Age Heroes verschijnen mogelijk in Ant-Man 3

Afbeelding
Afbeelding

Aan de andere kant kunnen Ant-Man en Wasp uiteindelijk tegen Kang vechten in een tijdperk waarin de Avengers nog niet bestaan. We hebben het over de Zilveren Eeuw.

Voor het geval fans het vergeten waren, Ant-Man And The Wasp plaagde nogal wat gebeurtenissen uit het verleden waar Hank Pym (Michael Douglass) en Janet Van Dyne (Michelle Pfieffer) hun krimpende vaardigheden gebruikten om helden te spelen. Het vervolg liet het publiek ook kennismaken met de oudere versie van Goliath (Lawrence Fishburn), zij het in een korte reeks. Ze zijn hier van belang omdat Goliath en een paar van de helden die in de jaren vijftig aanwezig waren, de toekomstige versies van Wasp en Ant-Man kunnen steunen wanneer ze botsen met Kang. Wie weet zien we zelfs de Steve Rogers die in het verleden is gebleven na de climax van de Avengers in Endgame.

Of het nu gebeurt of niet, een team van Silver Age Avengers bestaande uit Future Ant-Man, Future Wasp, Goliath, Captain Rogers en Howard Stark zou interessant zijn om te zien verzameld. Ze zouden meer op hun komische tegenhangers lijken, iets wat het eerste team van Nick Fury ontbrak. Natuurlijk zal een ruzie met Nathaniel Richards hoe dan ook hun tijdverplaatste karakter benadrukken.

Young Avengers Assembleer

Afbeelding
Afbeelding

Er is nog een andere mogelijkheid die het overwegen waard is nu Kang The Conqueror in de plooi zit. Dit scenario zou de reis van Scott Lang en Hope Pym naar de niet zo verre toekomst zien. Ze zullen niet meteen naar de 31e eeuw springen zoals Kang deed, maar 10 of 20 jaar in de toekomst lijkt aannemelijk. Zo'n complot zou de helden die nu veteraan zijn, in staat stellen zich bij de Young Avengers te voegen.

Op dit moment wachten verschillende legacy-personages op hun kans om zich bij de Avengers aan te sluiten. Zowel Morgan Stark als Harley Keener staan in de rij om Iron Lad en Ironheart te worden. Clint Barton traint Lila om het over te nemen als de volgende Hawkeye. Cassie Lang wordt waarschijnlijk Ant-Man na de pensionering van haar vader. En Shuri wordt duidelijk de volgende Black Panther. Dat geeft het publiek al een goed idee van wie de volgende generatie helden zal zijn.

Hoewel deze personages nog niet officieel Avengers zijn, zal dit over 10 jaar veranderen. Tegen die tijd zullen ze oud genoeg zijn om te beginnen met trainen als de nieuwe Iron Man, Hawkeye, Ant-Man en Black Panther. Hun coming-of-age-verhalen zouden oudere helden ook in staat stellen betrokken te blijven en prominenter te worden als mentoren voor de jongeren. War Machine en Captain Marvel, in het bijzonder, zouden die rollen vervullen.

Afbeelding
Afbeelding

Wat er ook gebeurt in Ant-Man 3, de introductie van Kang The Conqueror zal ongetwijfeld bijdragen aan de vorming van de volgende Avengers. Scott Lang en Hope Pym zullen de tijdreiziger niet alleen kunnen verslaan, dus hebben ze geen andere keuze dan een nieuw team superhelden samen te stellen. De vraag is wie er zal worden opgeroepen om de aarde te verdedigen tegen een schurk die in elk tijdperk van de geschiedenis kan verschijnen?

Aanbevolen: