Kang The Conqueror In The MCU: wat we tot nu toe weten

Inhoudsopgave:

Kang The Conqueror In The MCU: wat we tot nu toe weten
Kang The Conqueror In The MCU: wat we tot nu toe weten
Anonim

Fase 4 van het Marvel Cinematic Universe introduceert een nieuwe schurk die naar verluidt Thanos op een teddybeer doet lijken. Zodra Ant-Man and the Wasp: Quantumania in de bioscoop verschijnt, zullen MCU-fans oog in oog komen te staan met Kang the Conqueror, een machtige en machtige vijand.

Degenen die zich hebben ondergedompeld in de Marvel-strips hebben een idee van wat we kunnen verwachten, maar voor alle anderen is dit artikel je waarschuwing… bereid je voor. Kang veroorzaakt al duizenden en duizenden jaren terreur en vernietiging, en in verschillende delen van de wereld.

Hoewel er niet al te veel details zijn vrijgegeven over wat we kunnen verwachten van de volgende Ant-Man-film, weten we wel waartoe deze schurk in staat is. Naast zijn vermogen om in de tijd te reizen, zijn supergeavanceerde technologie, zijn geniale geest en vastberadenheid om te regeren, is Kang de Veroveraar een kracht om rekening mee te houden.

8 Een schurk die krachtiger is dan Thanos

Van alle schurken waarmee de Avengers tot nu toe te maken hebben gehad, was Thanos zonder twijfel de sterkste en machtigste… wat het nog angstaanjagender maakt dat Kang de Veroveraar is beschreven als een wezen dat de Mad Titan tot schande.” Zijn capaciteiten omvatten het kunnen tijdreizen, beschikken over ongelooflijk geavanceerde technologie en in wezen een supergenie zijn (zelfs slimmer dan ieders favoriete geniale miljardair playboy-filantroop, Tony Stark).

7 Hij verscheen eerder in Loki

Een van de meest populaire theorieën over Kang werd bevestigd toen Marvel de castlijst voor de aankomende film Ant-Man and the Wasp: Quantumania uitbracht. Hij verscheen al in het Marvel Cinematic Universe, maar onder een andere naam: He Who Remains. Dit debuut was in de seizoensfinale van Loki, en het leerde ons dat hij een enorm krachtig wezen is dat schijnbaar alles weet, waardoor hij op iedereen voorbereid kan zijn.

6 Hij is een "expert op het gebied van tijdreizen"

We kunnen aannemen dat het MCU-personage dezelfde eigenschappen zal hebben als de geschreven stripboekschurk, en de Marvel-schrijvers hebben veel te zeggen over deze Titan met betrekking tot zijn tijdreizende capaciteiten. Volgens de professionals van Marvel: "Hij is een expert in tijdreizen en het manipuleren van tijd, en heeft de geavanceerde technologie van zijn toekomst onder de knie." We kunnen het bewijs van dit ongelooflijke vermogen verwachten in zijn volgende verschijning op het scherm.

5 Hij zal verschijnen in "Ant-Man & The Wasp: Quantumania"

Zoals eerder vermeld, zal zijn volgende verschijning in het Marvel Cinematic Universe zijn in de threequel Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Hij wordt de schurk voor Scott Lang, Hope Van Dyne, Hank Pym en Janet Van Dyne (evenals Scott's dochter Cassy) om samen te werken om te verslaan. Het feit dat de originele Wasp en Cassy Lang, die zich bij de heldenploeg zullen voegen, erbij betrokken zullen zijn, laat maar weer eens zien hoeveel kracht de Veroveraar met zich meebrengt.

4 Er zijn talloze varianten in de tijd

Aan het einde van Loki deelde He Who Remains dat er varianten van Kang the Conqueror zijn die de MCU zullen infiltreren. We weten al dat Kang in de volgende Ant-Man-film te zien zal zijn, maar er is ook Rama-Tut, een versie die in het oude Egypte leefde en uitgroeide tot een farao, Immortus, een oudere, extreem krachtige versie die een thuis maakte in Limbo, en Iron Lad, een jongere versie die probeerde een held te worden… en vele andere varianten.

3 Hij wordt gespeeld door Jonathan Majors

Jonathan Majors heeft een behoorlijke lijst met films op zijn filmografie. Hij begon pas met acteren in 2011, toen hij in Do Not Disturb zat. Daarna nam hij een pauze van zes jaar van de industrie om andere ondernemingen na te streven, maar kwam in 2017 met een knal terug. Hij verscheen in minstens twee films per jaar sinds hij terug was, en zijn intrede in het Marvel Cinematic Universe kwam dit jaar toen hij debuteerde in de laatste aflevering van seizoen 1 van Loki.

2 De strips beschouwden hem als een tijd "Warlord"

Voor zijn immense en ongelooflijke kracht en macht wordt hij een krijgsheer genoemd. Gedurende verschillende van zijn tijdreizende ondernemingen en in veel van zijn variante vormen, is zijn voorkeursmethode voor interactie als een hogere macht en door verwoesting aan te richten onder de mensen in die tijdlijn/aarde. Ik bedoel, je wordt niet voor niets gekroond met een naam als Kang de Veroveraar, toch?

1 Hij is ongelooflijk technologisch geneigd

Omdat Kang zowel een mega-genie als een deskundige tijdreiziger is, beschikt hij over een aantal van de meest geavanceerde technologieën. Hij creëerde een set full-body armor die hem extreme niveaus van kracht geeft en zijn eigen op zichzelf staande atmosfeer heeft. Er zijn talloze wapens die hij gebruikt; veel mensen van onze aarde zouden worden gevloerd door (bijvoorbeeld: de elektrische verlammingsgenerator). Hij heeft zelfs een zes meter lang voertuig dat zijn tijdmachine inkapselt.

Aanbevolen: