Welk personage wil The Rock spelen in de 'MCU'?

Inhoudsopgave:

Welk personage wil The Rock spelen in de 'MCU'?
Welk personage wil The Rock spelen in de 'MCU'?
Anonim

Dwayne Johnson is een van de beroemdste en meest succesvolle acteurs ter wereld, en het is moeilijk om een andere acteur in Hollywood te bedenken die net zo goed werkt als hij. Met de Fast & Furious-franchise en de DCEU op zijn naam heeft Dwayne laten zien dat hij het kan volhouden met het grootste en slechtste dat Cinemax te bieden heeft.

Interessant is dat de MCU zijn diensten nog moet binnenhalen, maar dit betekent niet dat er geen plaats voor hem is naast de rest van de bende. Sterker nog, als bepaalde mensen bij Marvel het hun zin hadden, zou Dwayne de kudde kunnen betreden en een uniek personage tot leven kunnen brengen in de franchise.

Dus, welk personage zou Dwayne Johnson spelen in de MCU? Laten we eens kijken en zien!

Anthony Russo wil dat de rock zelf gaat spelen

Omdat Dwayne Johnson een van de grootste filmsterren ter wereld is en iemand is die een enorme aanhang heeft op alle sociale-mediaplatforms, is het logisch dat elke slimme franchise in de filmindustrie bereid zou zijn hem op board om een heleboel ogen te krijgen op waar ze aan werken.

Anthony Russo, een van de mannen die verantwoordelijk was voor enorme Marvel-films zoals Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en Captain America: Civil War, heeft in het verleden gesproken over het krijgen van Dwayne Johnson in de MCU en wat hij zou graag met hem als personage willen doen.

Russo begon over dit onderwerp en zei: De superheld die ik het liefst door de Rots zou willen laten spelen, is De Rots. Hij is de beste versie van hem.”

Ja, Anthony Russo zou het geweldig vinden als The Rock naar de MCU zou komen om The Rock te spelen. Aangezien hij de meest opwindende man in sportentertainment is en een legitieme kassa-moloch is geworden, moeten we ons afvragen wat de creatieve geesten van de MCU met hem als personage zouden kunnen doen.

Natuurlijk zijn praten over het doen en er daadwerkelijk mee doorgaan twee heel verschillende dingen, en zoals de meeste mensen weten, is Dwayne volledig verankerd in de DCEU als het personage Black Adam. Hij heeft echter opmerkingen gemaakt over het potentieel om zichzelf in de MCU te spelen.

The Rock Abides

Ook al wordt hij een steunpilaar in de DCEU, Dwayne staat altijd open voor projecten die groter zijn dan het leven.

Zodra hij erachter kwam dat Anthony Russo geïnteresseerd was om met hem samen te werken als een fictieve versie van zichzelf, zou hij doorgaan en openhartig zijn over het potentieel om in de MCU te verschijnen en de gevolgen die dit voor alle anderen zou hebben.

In een interview zou hij zeggen: Dus, eigenlijk zeggen ze dat ik geen cape nodig heb. Eigenlijk wat ze zeiden, ik zou de leider van het Marvel-universum kunnen zijn. Dat is mijn interpretatie.”

Natuurlijk kan hij op geen enkele manier in de MCU stappen zonder meteen iemand te zijn die een enorme bedreiging zou vormen voor alle gevestigde helden, en het is cool om te horen dat hij bereid zou zijn om aan boord te springen en geef Earth's Mightiest Heroes een gevecht tot het einde.

Intussen ziet zijn toekomst voor superheldenfilms er echter rooskleurig uit.

The Rock's Superhero Film Future

De realiteit om Dwayne Johnson daadwerkelijk in de MCU te zien verschijnen, is vrij klein, gezien wat hij bij DC aan de hand heeft. Voor degenen die hebben opgelet, ze weten dat hij op het punt staat de kudde te betreden en alles wat de franchise heeft gedaan volledig te rocken wanneer hij het personage Black Adam speelt in zijn eigen film.

Nooit iemand die dingen op een kleine manier doet, Dwayne Johnson's kijk op Black Adam is er een die al heel lang gehyped is. Black Adam is een van de machtigste personages bij DC en hij kan het opnemen tegen hun grootste en beste helden. Het is dus logisch dat Dwayne Johnson zou worden getagd om het personage te spelen.

Het zal nog even duren voordat Black Adam op het grote scherm verschijnt, maar er is al een hoop anticipatie voor de film. Als dit een enorme hit wordt zoals Venom was voor Marvel, dan zouden we kunnen zien dat Dwayne Johnson zijn eigen filmfranchise krijgt, waarvan hij hoopt dat hij kan evenaren met wat hij deed met de Fast & Furious-franchise.

Op een gegeven moment, vooral nu het multiversum wordt geïntroduceerd in de MCU, hopen we echt dat we een meer dan levensgrote versie van The Rock op het grote scherm zullen zien verschijnen naast franchisefavorieten zoals Doctor Strange en Spider -Man.

Aanbevolen: