Hier is welke acteur koos om Shia LaBeouf te casten in de 'Fast Times'-reünie

Inhoudsopgave:

Hier is welke acteur koos om Shia LaBeouf te casten in de 'Fast Times'-reünie
Hier is welke acteur koos om Shia LaBeouf te casten in de 'Fast Times'-reünie
Anonim

Het ziet er goed uit! Recente leden van Hollywood, waaronder Jennifer Aniston, Brad Pitt en Julia Roberts, kwamen samen via Zoom om enkele van de beste scènes na te spelen van niemand minder dan de film "Fast Times At Ridgemont High" uit 1982. Het idee kwam tot stand door niemand minder dan komiek Dane Cook, die niet alleen de tafellezing organiseerde, maar er ook in slaagde de meeste cast bij elkaar te krijgen.

De ster verscheen in de nieuwste show van Maria Menounos, "Better Together", waar ze zowat alles en nog wat "Fast Times" voorschotelden. Hoewel Dane Cook het evenement in elkaar heeft gezet, is dit al geruime tijd een idee van hem! Cook nam contact op met niemand minder dan Sean Penn, die oorspronkelijk speelde in de film uit de jaren 80 in samenwerking met de acteurs voor de non-profitorganisatie CORE. Sean Penn bracht niet alleen een filantropisch element naar de tafel, maar hij was ook verantwoordelijk voor het casten van de rol van Jeff Spicoli.

'Fast Times' Table Read

Als het gaat om de wereld van Hollywood, lijkt het alsof sommige van onze favoriete bekende gezichten echt wat liefde en licht kunnen brengen in minder gunstige tijden. Acteurs Brad Pitt, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Morgan Freeman, Sean Penn en vele anderen kwamen samen voor een all-star-tafellezing van de film "First Times At Ridgemont High" uit 1982. De Zoom-reünie was in samenwerking met Sean Penn's non-profitorganisatie CORE en de REFORM-alliantie, dit zijn door de gemeenschap georganiseerde hulpacties die mensen in nood helpen tijdens de pandemie.

Penn, die in de originele film speelde, werkte samen met Dane Cook om dit hele evenement samen te brengen! Dane verscheen in de nieuwe show van Maria Menounos, "Better Together", waar hij besprak hoe hij ertoe kwam om dit hele ding in elkaar te zetten. Penn was zijn eerste telefoontje en nadat hij Dane Cook groen licht had gegeven, maakte Sean Penn duidelijk dat hij zijn oorspronkelijke rol als Jeff Spicoli niet wilde hervatten, maar hij wist precies welke acteur de perfecte match zou zijn! Sean Penn stelde gretig Shia LaBeouf voor en slaagde erin de acteur "Transformers" voor de tafel te krijgen.

Terwijl fans enthousiast waren om Jennifer Aniston en Brad Pitt een stomende scène in het script te zien delen, was het echt Shia die de show stal! Sean, die stoner Jeff Spicoli speelde, had het gevoel dat Shia het personage weer tot leven kon brengen met een speciale draai, en dat deed hij zeker! Tijdens de met sterren bezaaide reünie liet Shia kijkers en zijn collega-tafelacteurs lachen. Hij portretteerde het personage niet alleen perfect, maar Shia gebruikte veel van zijn indrukwekkende methode-acteervaardigheden door buiten het boekje te gaan en te geven wat alleen kon worden omschreven als een Oscar-waardige uitvoering.

Fans konden geen genoeg krijgen van Shia en zijn hilarische capriolen die door de hele tafel werden gelezen, wat zeker opviel! De acteur besloot het personage naar zijn beste kunnen op zich te nemen door het stoner-element zo goed mogelijk naar voren te brengen, waardoor de rol nog beter tot zijn recht komt! Dane Cook en Sean Penn wisten precies wat ze aan het creëren waren, en het was absolute magie.

Aanbevolen: