Hier is hoeveel Sean Bean werd betaald voor zijn sterfgevallen op het scherm

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Sean Bean werd betaald voor zijn sterfgevallen op het scherm
Hier is hoeveel Sean Bean werd betaald voor zijn sterfgevallen op het scherm
Anonim

Een dood op het scherm kan veel toevoegen aan een productie. Het kan het verdrietig, eng, verontrustend maken of een compleet onverwachte plotwending geven. Sterfgevallen op het scherm komen vaak voor. En voor elke sterfgeval op het scherm is er een acteur wiens personage stierf.

Sommige acteurs spelen nooit rollen waarin hun personage sterft. Andere acteurs lijken echter een carrière te hebben die wordt bepaald door hun sterfgevallen op het scherm. Een van die acteurs is Sean Bean, die bekend staat om zijn rollen in succesvolle films en tv-shows, zoals The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring en Game of Thrones. Hij is zelfs nog bekender omdat hij erin sterft. Met die sterfgevallen zijn echter flinke carrière-inkomsten gekomen. Dit is hoeveel Sean Bean heeft verdiend met zijn sterfgevallen op het scherm in de loop van zijn decennialange carrière:

7 Bean's carrièrebegin

Voordat Sean Bean regelmatig op het scherm stierf, verdiende de Engelsman credits als acteur die zowel op het scherm als op het podium werkte. Zijn eerste betaalde rol was Tyb alt in een productie van Romeo en Julia in een theater in Engeland, en gedurende twee jaar was hij lid van de Royal Shakespeare Company, waar hij acteerde in verdere producties van het beroemde toneelstuk, evenals andere stukken van Shakespeare's werk. Het spelen van Tyb alt, een personage dat sterft, moet de toon hebben gezet voor een groot deel van Beans carrière. Zijn eerste dood op het scherm was als Ranuccio in de film Caravaggio.

6 Bean's totale aantal sterfgevallen op het scherm

Tot op heden is Bean maar liefst 25 keer op het scherm gestorven, met name in Bond-film GodlenEye, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring en in de razend populaire HBO-serie Game of Thrones. De meeste van zijn doden waren wreed en gruwelijk, zoals steekpartijen en onthoofdingen, terwijl andere bizar waren, zoals verscheurd worden door paarden en van een klif worden gedreven door koeien. Hoewel Bean verrassend genoeg niet de acteur is met de meeste sterfgevallen op het scherm (Danny Trejo is 65 keer op het scherm gestorven; Bean staat niet eens in de top 10), is hij misschien wel de acteur met de meest ongewone sterfgevallen op het scherm.

5 Zijn kijk op sterfgevallen op het scherm vandaag

Hoewel er veel acteurs zijn die meer op het scherm zijn gestorven dan Bean, heeft hij nog steeds zo vaak de dood gespeeld dat hij niet langer rollen aanneemt waar zijn personage sterft. "Ik heb dingen afgewezen. Ik heb gezegd: 'Ze weten dat mijn personage gaat sterven omdat ik erin zit!'" Hij zei over zijn keuze om nu uitsluitend rollen te spelen waar zijn personage leeft. "Ik moest dat er gewoon uitknippen en beginnen te overleven, anders was het allemaal een beetje voorspelbaar."

4 Bean's filminkomsten

Als Beans carrière een indicatie is, kunnen sterfgevallen op het scherm veel geld verdienen aan de kassa. De films waarin hij heeft gespeeld, hebben wereldwijd meer dan $ 5 miljard dollar opgeleverd. Acteren in populaire films zoals een Bond-film en een Lord of the Rings-aflevering versterkt dat aggregaat zeker, maar het is nog steeds een prijzenswaardig aantal. Gelukkig voor hem was Bean waarschijnlijk in staat om een deel van dat geld binnen te halen, aangezien acteurs vaak een deel krijgen van hun goed presterende filminkomsten.

3 Zijn 'Game Of Thrones'-salaris

www.instagram.com/p/B2oQMKxnZK6/

Game of Thrones is een van de meest populaire tv-shows aller tijden. Het heeft acht Guinness World Records voor zijn populariteit en zijn prestaties. Gezien zijn populariteit kan men aannemen dat Bean's verdiensten als ster van de show hoog waren. En die veronderstelling klopt. Bean's saraly voor de HBO-show was naar verluidt $ 120.000 per aflevering. Hoewel dat niet veel is in vergelijking met sommige acteurs, zoals de cast van The Big Bang Theory en zelfs sommige van zijn GoT-collega's, is het veel geld om te betalen om te sterven.

2 Bean's netto waarde

Hoewel hij dat niet langer wil, is doodgaan op het scherm erg lucratief geweest voor de ster. Bean's unieke karakterniche heeft hem een wenselijk vermogen opgeleverd. Volgens Celebrity Net Worth is hij naar schatting $ 20 miljoen dollar waard. Ter vergelijking: Danny Trejo, de acteur met de meeste sterfgevallen op het scherm, is naar schatting $ 8 miljoen dollar waard, en Christopher Lee, de acteur met de op één na meeste sterfgevallen op het scherm, is naar schatting $ 25 miljoen dollar waard, beide cijfers volgens Celebrity Net Worth.. Deze mannen zijn het bewijs dat een acteur de kost kan verdienen door te sterven, en nog een goede boterham.

1 Zijn huidige projecten

Today Bean is betrokken bij een aantal projecten, waaronder projecten die momenteel in de lucht zijn en projecten die binnenkort zullen plaatsvinden. Bean verscheen in 13 afleveringen van het TNT sci-fi drama Snowpiercer, met in de hoofdrol Hamilton's Daveed Diggs en Peaky Blinders's Iddo Goldberg. Hij speelde samen met Stephen Graham in het driedelige BBC-drama Time en is momenteel bezig met het filmen van de animatiefilm Watch the Skies. Ik hoop voor hem dat Sean Bean alleen personages speelt die vooruit leven.

Aanbevolen: