Dit is het rijkste castlid van 'Lucifer' in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is het rijkste castlid van 'Lucifer' in 2021
Dit is het rijkste castlid van 'Lucifer' in 2021
Anonim

Het eerste seizoen van Lucifer ging in 2016 in première en werd meteen een hitshow. De meermaals bekroonde show is momenteel bezig aan zijn 6e seizoen, dat op 10 september in première ging. Hoewel de show door sommigen als controversieel werd beschouwd, heeft het voor verschillende acteurs een opstapje naar de schijnwerpers betekend.

Naast het maken van grote sterren uit de cast, hebben veel van de castleden grote hoeveelheden rijkdom kunnen vergaren. Vandaag zullen we een aantal van de cast van de show en hun vermogen bekijken. Blijf lezen terwijl we een kijkje nemen bij enkele van de acteurs van de show en de bronnen van hun financiële imperium.

10 Aimee Garcia - $2 miljoen

Amerikaanse actrice Aimee Garcia speelt de rol van Ella Lopez in Lucifer. Garcia verwierf bekendheid door haar optredens in verschillende films, waaronder de populaire sitcom George Lopez en het origineel van Disney, Cadet Kelly. Met het grootste deel van haar inkomsten uit haar succesvolle acteercarrière, heeft de bekroonde actrice een nettowaarde van $ 2 miljoen.

9 Kevin Alejandro - $2 miljoen

Beroemd als Daniel Espinoza, uit de beroemde serie, heeft Alejandro het meeste uit zijn opmerkelijke acteervaardigheden kunnen halen, wat leidde tot een indrukwekkend vermogen voor hem. Naast Lucifer speelde Alejandro ook in verschillende films, waaronder Red State en Ugly Betty.

Alejandro's vaardigheden houden echter niet op bij acteren, want hij heeft in het verleden ook een paar keer de regie-pet opgezet. Naar verluidt heeft hij momenteel een geschat vermogen van $ 2 miljoen, waarmee hij vandaag een van de rijkste Lucifer-castleden is.

8 Kevin Rankin - $3 miljoen

Kevin Rankin, die de rol van rechercheur Malcolm Graham speelde, is een andere acteur wiens talenten zich lijken te hebben vertaald in een indrukwekkende cashflow. Naast Lucifer was Rankin ook te zien in vele andere filmprojecten, waaronder White House Down en Breaking Bad. Tegenwoordig wordt Rankin beschouwd als een van de meest succesvolle acteurs uit LA en heeft het een geschat vermogen van maar liefst $ 3 miljoen.

7 Scarlett Estevez - $3 miljoen

Scarlett Estevez speelt de rol van Trixie Espinoza in Lucifer. Ze begon haar carrière al vroeg als kindacteur met de hoofdrol in het 2015-bestand, Daddy's Home als Megan. Estevez is sindsdien blijven groeien in haar acteercarrière en heeft een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

6 Lauren German - $ 4 miljoen

Lauren German, bekend van rollen in The Texas Chainsaw Massacre en A Walk To Remember, neemt de rol van Chloe Decker in de hitshow op zich. German is momenteel een van de meest gewilde opkomende acteurs in de Hollywood-scene en bleef harten winnen met haar opmerkelijke acteerwerk. Momenteel heeft de ster een geschat vermogen van $ 4 miljoen, waarvan het meeste afkomstig is van haar acteeroptredens en de rest van merkpartnerschappen en commerciële aanbevelingen.

5 Rachael Harris - $4 miljoen

Rachael Harris speelt de rol van Dr. Linda Martin in Lucifer. Hoewel ze voornamelijk actricerollen op zich neemt, is Harris erin geslaagd een geschat vermogen van $ 4 miljoen op te bouwen. Hoewel ze misschien niet de beroemdste acteur op de set is, is ze op zichzelf ongetwijfeld ook erg succesvol.

4 D. B. Woodside - $4 miljoen

Populaire acteur D. B. Woodside, die de rol speelt van Amenadiel, een engel en een oudere broer van Lucifer, is niet verwonderlijk een van de rijkste castleden van Lucifer. Hij staat bekend om zijn rol in de Fox-serie 24, als stafchef van president Wayne Palmer. Woodside speelde ook in Ladies, een VH1 sitcom geproduceerd door Queen Latifah.

Met zoveel acteercredits op zijn naam, is het alleen maar passend dat de acteur een flinke bankrekening heeft om ervoor te laten zien. Woodside heeft momenteel een geschat vermogen van $4 miljoen, wat naar verwachting de komende jaren zal toenemen.

3 Tom Ellis - $8 miljoen

Tom Ellis speelt de hoofdrol in de show, Lucifer. Hij werd beroemd in 2006, toen hij de rol speelde van Dr. Oliver Cousins in EastEnders. Zijn meest populaire rol tot nu toe is echter Lucifer Morningstar, waarvoor hij naar verluidt $ 50.000 per aflevering verdient. Momenteel heeft Ellis een geschat vermogen van $ 8 miljoen, dat hij heeft vergaard in de loop van zijn succesvolle jarenlange carrière.

2 Tricia Helfer - $ 10 miljoen

Canadese actrice, Tricia Helfer speelt de rol van Charlotte Richards, de moeder van de hemelingen en de verbannen vrouw van God in Lucifer. De ster staat ook bekend om haar modellenwerk en stemacteren. Ze verscheen in de opnieuw ontworpen Battlestar Galactica-serie van Ronald D. Moore en uitte de rol van Sarah Kerrigan in de StarCraft-videogames. Naast actief betrokken te zijn bij de filmindustrie, heeft Helfer ook in andere aspecten van de entertainmentindustrie gewerkt. Het is daarom geen verrassing dat ze deze lijst maakt met een geschat vermogen van $ 10 miljoen.

1 Lesley-Ann Brandt - $21 miljoen

Lesley-Ann Brandt, het model dat de rol speelde van Mazikeen, een demon toegewijd aan Lucifer, staat bovenaan de lijst. De Zuid-Afrikaanse actrice kreeg internationale erkenning na haar rol in Spartacus als slavin Naevia. Sindsdien is ze betrokken geweest bij een reeks filmprojecten en heeft ze verschillende goedkeuringen gekregen. Momenteel wordt de ster geschat op $ 21 miljoen en blijft hij het rijkste castlid van Lucifer.

Aanbevolen: