Dit is het rijkste '13 Reasons Why'-castlid in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is het rijkste '13 Reasons Why'-castlid in 2021
Dit is het rijkste '13 Reasons Why'-castlid in 2021
Anonim

Na de première van 13 Reasons Why in 2013 steeg de Netflix-show snel naar de top vanwege de controversiële inhoud. De show bevat een reeks ernstige problemen, variërend van depressie tot zelfmoord. Dit maakte de show boeiend voor veel kijkers vanwege de focus op de meeste sociale problemen waarmee jongeren tegenwoordig worden geconfronteerd.

De show, die is gebaseerd op de roman uit 2007 van Jay Asher, toont het leven van een groep tieners op de Liberty High School. Seizoen 4 van de show werd uitgezonden in de zomer van 2020 en heeft net als de voorgaande seizoenen volledig de aandacht van de fans getrokken. Vandaag nemen we een kijkje bij de cast van 13 Reason Why en hoeveel geld ze tot nu toe hebben verdiend.

10 Alisha Boe - $500, 000

Amerikaanse actrice en model, Alisha Boe debuteerde in de acteerscène in 2008, met in de hoofdrol in een horrorfilm genaamd Amusement. Het supermodel heeft sindsdien haar acteercarrière voortgezet en speelde de rol van Jessica Davis in 13 Reasons Why. Haar karakter was controversieel en trok de aandacht van verschillende fans, omdat ze werd aangevallen door een medestudent van de school. De rol speelde een belangrijke rol in haar snelle opkomst tot roem. De ster wordt momenteel geschat op een waarde van een half miljoen dollar, die ze verdiende met haar modellen- en acteercarrière.

9 Devin Druid - $1 miljoen

Devin Druid speelde de rol van Tyler Down, een fotograaf bij Liberty High die werd gepest. Druid begon zijn acteercarrière als tiener en heeft hard moeten werken om zijn huidige positie te bereiken. De acteur beleefde zijn eerste grote doorbraak in 2014 op de FX-serie Louie. Hij speelde de hoofdrol in verschillende andere programma's, waaronder House of Cards. Momenteel wordt zijn vermogen geschat op $ 1 miljoen, wat hij verdiende met zijn theatrale talenten.

8 Ross Butler - $1,5 miljoen

Ross Butler is een professionele acteur die in Netflix's 13 Reasons Why schittert als Zach Shan-Yung. De Amerikaanse acteur speelde ook in de populaire tv-serie Riverdale. In 2015 werd Butler gecast om deel uit te maken van de tweede aflevering van Disney's Teen Beach Movie. Butler heeft tot nu toe gedurende zijn hele carrière een geschat vermogen van $ 1,5 miljoen kunnen verdienen.

7 Christian Navarro - $2 miljoen

Christian Navarro speelde de rol van Tony Padilla in 13 Reasons Why. Zijn karakter is beste vrienden met Clay en helpt bij het verwerken van het verlies van Hannah. Net als alle andere geweldige cast in de show, heeft Navarro jarenlange acteerervaring in de industrie. Hij had zijn debuutrol in de film Day of the Dead 2: Contagium uit 2005 en heeft sindsdien een epische prestatie neergezet. Navarro heeft een succesvolle carrière die hem een geschat vermogen van $ 2 miljoen heeft opgeleverd.

6 Justin Prentice - $2 miljoen

Justin Prentice is een van de Hollywood-acteurs die zich consequent heeft weten te vestigen als toonaangevend talent in de industrie. Kort na zijn debuut in de acteerscène via zijn rol in criminele geesten, speelde hij in verschillende andere films. Hij speelde de rol van Bryce Walker in de populaire Netflix-serie, 13 Reasons Why. De acteur heeft een fortuin vergaard met zijn acteercarrière en heeft een geschat vermogen van $ 2 miljoen.

5 Brandon Flynn - $3 miljoen

Met een debuut in de tv-serie BrainDead uit 2016, is Brandon Flynn een van de meest succesvolle acteurs in de entertainmentindustrie. Met in de hoofdrol Justin Foley in 13 Reasons Why, zit Flynn gevangen in een knipperlichtrelatie met Jessica. De acteur heeft diepe banden binnen de entertainmentindustrie en had eerder een relatie met zanger Sam Smith. Flynn heeft een geschat vermogen van $ 3 miljoen verzameld.

4 Dylan Minnette - $3 miljoen

Dylan Minnette speelde de rol van Clay Jenson, een middelbare scholier die verliefd was op Hannah Baker, een medestudent die stierf door zelfmoord in de show. Zijn karakter wijdde zich aan het vinden van de waarheid achter haar ondergang. Minnette is een jonge acteur en muzikant met veel succes in de filmindustrie. Hij speelde in verschillende films, waaronder de hitserie Grey's Anatomy en Prison Break. Hij heeft momenteel een geschat vermogen van $ 3 miljoen die hij verdiende met zijn muziek en zijn acteercarrière.

3 Miles Heizer - $3 miljoen

Miles Heizer is een kindacteur die speelde in theaterproducties toen hij opgroeide. Hij speelde in de hitserie 13 Reasons Why als Alex Standall, een personage gehuld in de dood van een ander. Heizer speelde in verschillende andere hitfilms, waaronder Love, Simon en ER. De 27-jarige heeft in de loop van zijn carrière een vermogen van $ 3 miljoen kunnen verdienen.

2 Katherine Langford - $10 miljoen

Katherine Langford speelde de rol van Hannah Baker, de studente op Liberty High School die zelfmoord pleegde. Na haar debuut op 13 Reasons Why, won de Hollywood-ster haar eerste Golden Globe Award-nominatie. Ze heeft enorme erkenning gekregen en haar acteercarrière heeft haar een geschat vermogen van $ 10 miljoen opgeleverd.

1 Kate Walsh - $20 miljoen

Kate Walsh speelt het karakter van Olivia Baker. Walsh is een van de grootste namen in de filmindustrie op wereldschaal vanwege haar enorme succes. Tot nu toe speelde Walsh in verschillende grote films en tv-shows, waaronder Grey's Anatomy, Netflix's Umbrella Academy en de film Bad Judge. De prijswinnende actrice wordt momenteel geschat op $ 20 miljoen die ze verdiende met haar succesvolle carrière en een reeks zakelijke ondernemingen.

Aanbevolen: