These 'Days Of Our Lives'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021

Inhoudsopgave:

These 'Days Of Our Lives'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021
These 'Days Of Our Lives'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021
Anonim

De beroemdste Amerikaanse tv-soap, Days Of Our Lives, draait sinds 1965 op NBC. In december 2020 vierde de internationaal meest bekeken show zijn 14.000ste aflevering! Het thema van dit dagelijkse drama draait om de families Brady, Horton en DiMera en hun routines. De show richt zich op de liefdesrelaties, liefdesverdriet en connecties van die families. De plot is zo gek en raar als maar kan, met het doen herleven van de doden, uitdrijvingen en andere buitenaardse scenario's. Het richt zich ook op de liefdesrelaties, liefdesverdriet en connecties van die families.

Cast-leden van Days Of Our Lives, waaronder acteur John Aniston als Victor Kiriakis, Lamon Archey als Eli Grant, Lindsay Arnold als Allie Horton, Matthew Ashford als Jack Deveraux en meer dan 20 andere beroemdheden. Veel kijkers van de show vragen zich af welke castleden van Days Of Our Lives het hoogste vermogen hebben in 2021, en dat ontdek je nu in detail in onderstaand artikel.

10 Deidre Hall (Marlena Evans Black) - $ 12 miljoen

Deidre Hall staat bovenaan de lijst met een hoog vermogen dat maar liefst $12 miljoen bereikt.

De Amerikaanse actrice Hall werd geboren in Wisconsin en begon psychologie te studeren op de universiteit voordat ze de school verliet om haar acteercarrière na te streven. Ze won verschillende prijzen voor haar optreden als Marlena Evans Black in de soapserie Days Of Our Lives. Deidre werkte als model en nam deel aan verschillende films en tv-shows, waaronder Electra Woman And Dyna Girl, Hotel, Our House, Hot Pursuit, Dating In The Middle Ages en anderen.

9 John Aniston (Victor Kiriakis) - $10 miljoen

Vader van beroemde actrice Jennifer Aniston, de Grieks-Amerikaanse acteur John Aniston speelt sinds 1985 in de Days Of Our Lives. De 88-jarige acteur uit LA speelt de rol van meedogenloze Victor Kiriakis.

Naast Days Of Our Lives speelde Aniston in Search For Tomorrow, The Gilmore Girls, Love Of Life, My Big Fat Greek Life en andere shows. Hij vergaarde ongeveer $ 10 miljoen aan rijkdom tijdens zijn carrièrejaren.

8 Mary Beth Evans (Kayla Brady) - $10 miljoen

De zestigjarige Amerikaanse actrice Mary Beth Evans speelt sinds 1986 de rol van Kayla Brady in de soapserie Days Of Our Lives. Ze heeft ook acteerrollen gespeeld in andere soapseries, zoals General Hospital en As The World Turns. Evans speelde in de tv-serie The Bay. Ze is de winnaar van verschillende Emmy Awards en heeft een vermogen van $ 10 miljoen vergaard.

7 Suzanne Rogers (Maggie Horton) - $9 miljoen

Bekend om haar rol als Maggie Horton in Days Of Our Lives, won Suzanne Rogers in 1979 de Daytime Emmy Award voor haar ondersteunende functie in de show. Rogers is een 78-jarige actrice die heeft meegewerkt aan verschillende tv-films en series. Ze begon haar carrière als danseres bij de Radio City Music Hall in New York. Suzanne's vermogen bedraagt $9 miljoen.

6 Stephen Nichols (Steve Johnson) - $ 8 miljoen

De 70-jarige Amerikaanse acteur Stephen Nichols, geboren in Cincinnati, Ohio, speelt sinds 1985 de rol van Steve Johnson in Days Of Our Lives. De beroemde acteur heeft een geschat vermogen van $ 8 miljoen. In 1989 won hij een Soap Opera Digest Award voor Outstanding Hero voor zijn Day Of Our Lives-rol. Nichols speelde ook in verschillende tv-series tijdens zijn acteerjaren.

5 Lamon Archey (Eli Grant) - $6 miljoen

Lamon Archey speelt de rol van Eli Grant in de soapserie Days Of Our Lives. De 40-jarige is getrouwd en heeft twee kinderen en had een lange modellencarrière voordat hij het acteerveld betrad. Archey speelde in 2020 in CW's Amerikaanse sportdrama All American. Het vermogen van de ster bedraagt ongeveer $ 6 miljoen.

4 Arianne Zucker (Nicole Walker) - $6 miljoen

Geboren in Californië in 1974, groeide Arianne Zucker uit tot een mooie actrice en model. Sinds 1998 staarde Nicole Walker in de soapserie Days Of Our Lives en heeft ze een vermogen van $ 6 miljoen verzameld. Ze speelde ook in de films The Last Resort en The Contractor.

3 Susan Seaforth Hayes (Julie Williams) - $5 miljoen

Het vermogen van Susan Seaforth Hayes is $ 5 miljoen. Van 1986 tot 2014 speelde Hayes in Days Of Our Lives als Julie Williams. Ze heeft ook deelgenomen aan een andere soapserie, The Young And The Restless. Susan heeft rollen gespeeld in de tv-series Venice en Sunset Beach. Enkele van de films waarin ze speelde, zijn Billie, California, Dream Machine en Wrestling With God.

2 Thaao Penghlis (Tony DiMera) - $5 miljoen

Australische acteur Thaao Penghlis staat bekend om zijn deelname aan verschillende soapseries zoals Days Of Our Lives, General Hospital en Santa Barbara. In Days Of Our Lives kreeg hij de schurkenrol van Tony DiMera.$ 5 miljoen is het vermogen van de 76-jarige Penghlis. De ouders van Thaao Penghlis emigreerden van Griekenland naar Sydney, waar zijn moeder hem ter wereld bracht.

1 Josh Taylor (Roman Brady) - $4 miljoen

Josh Taylor is vooral bekend van zijn rol als Roman Brady in de NBC-soap Days Of Our Lives. Hij speelt de hoofdrol in de show sinds 1979 en verscheen in meer dan 3.000 afleveringen. In de jaren '70 en '80 won Josh verschillende prijzen voor deze rol. Taylors vermogen bedraagt $ 4 miljoen.

Aanbevolen: