Wat doet de cast van 'Hocus Pocus' vandaag?

Inhoudsopgave:

Wat doet de cast van 'Hocus Pocus' vandaag?
Wat doet de cast van 'Hocus Pocus' vandaag?
Anonim

Hocus Pocus, algemeen bekend als de ultieme Halloween-film, werd uitgezonden in 1993 en maakte indruk in de filmindustrie. Jaren na zijn eerste schermverschijning, werd de film herontdekt door fans en ervaart nu een piek in de jaarlijkse verkoop tijdens Halloween. Hoewel het succes van Hocus Pocus kan worden toegeschreven aan het boeiende plot, kan men niet ontkennen dat de opmerkelijke interpretatie van hun personages door de cast heeft bijgedragen aan de liefde die het in de loop van de tijd heeft ontvangen.

De film bevat verschillende Hollywood-sterren, waaronder Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy, die allemaal een zeer succesvolle carrière hebben gehad. Nu het vervolg van Hocus Pocus in de herfst van 2022 wordt uitgebracht, is dit wat de cast heeft uitgespookt

8 Bette Midler

Naast haar succes als actrice, is Bette Midler, die de rol van Winifred Sanderson speelde, ook een muzikant en heeft ze ook 13 studioalbums op haar naam staan, ze speelde ook in verschillende films na Hocus Pocus. Sommige van deze films omvatten The Addams Family, The Glorias. In 2012 werd een deel van het verhaal van de ster verteld door middel van een documentaire genaamd 20 Feet From Stardom. Midler is gecast voor het tweede deel van de film en zal de fans nog een keer vereren met haar elite-optreden.

7 Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker brak in 1998 door in haar carrière, toen ze in Sex and the City speelde als Carrie Bradshaw. Hierna wilde ze de filmindustrie overnemen en speelde ze grote rollen in shows zoals HBO's Echtscheiding. In Hocus Pocus was ze een van de weinige personages die met hun echte naam schitterde toen ze Sarah Sanderson portretteerde. Door de jaren heen is Parker enorm succesvol geweest als actrice en heeft ze haar sterrenstatus in Hollywood bezegeld. Ze is niet alleen het meest opvallende mode-icoon van het land, maar heeft ook een merk voor accessoires, schoenen en parfums gecreëerd.

6 Kathy Najimy

Kathy Najimy is een Amerikaanse actrice die bekend staat om haar rol als de stem van Peggy Hill van 1997 - 2010 in de animatieshow King Of The Hill. Ze is door de jaren heen betrokken geweest bij verschillende andere acteer- en filmregieprojecten, waaronder haar rol in de Halloween-film Hocus Pocus. Naast een meester in theatrics, is Najimy ook een mensenrechtenactivist met meer dan drie decennia betrokkenheid bij de aids- en LGBTQ-gemeenschappen. Volgens Disney zal het vervolg op Hocus Pocus Kathy Najimy bevatten en zal Disney plus ergens in 2022 verschijnen.

5 Thora Berk

Sinds haar debuut op televisie in 1988 in de film Purple People Eater, heeft Thora Birch harten veroverd met haar pittige persoonlijkheid. Ze won een Young Artist Award onder de negen jaar en is sindsdien overgestapt op het uitbeelden van meer volwassen karakters. De verandering in haar rollen werd meer merkbaar nadat ze een veronderstelde onderbreking van haar carrière had genomen en in 2016 werd hervat. Ze is verder gegaan om te schitteren in Colony van het Amerikaanse netwerk. Ze verscheen ook in The Walking Dead van HBO. Momenteel werkt de ster samen met Netflix aangezien ze is opgenomen in de cast van Wednesday, een reboot van de familiekomediefilm, The Addams Family.

4 Omri Katz

Voor zijn verschijning in Hocus Pocus had Omri Katz een belangrijke rol in de film Dallas, waar hij lid werd van de hoofdcast door de rol van John Ross Ewing III te spelen. Kort daarna vertraagde de ster het tempo van zijn carrière door te verschijnen in een paar filmprojecten, waaronder Journey into the Night voor zijn volledige pensionering in 2002. Katz ontdekte zijn passie voor kappers kort na zijn pensionering en dit is momenteel zijn carrière. De ster runt ook het cannabisbedrijf "The Mary Danksters".

3 Vinessa Shaw

Vanessa Shaw begon haar carrière als kindacteur en brak door in de industrie door haar rol in Disney's Halloween-film Hocus Pocus. Een tijdje daarna meldde ze zich aan bij Barnard College terwijl ze haar acteercarrière voortzette. Ze speelde verder in films, waaronder Ladybug en The Hills Have Eyes. Momenteel is Shaw getrouwd met Kristopher Gifford en het paar heeft samen een zoon.

2 Sean Murray

Naast zijn rol als Thackery Binx in Hocus Pocus, staat de Amerikaanse filmster Sean Murray ook bekend om veel meer. Murray was ook te zien in verschillende andere films, waaronder Hart of the West, Boston Public en JAG. In 2003 verzekerde Murray zijn plaats in het hitdrama NCIS. Seizoen 18 van de show is onlangs uitgezonden en fans zagen hoe Tim McGee, het personage gespeeld door Sean Murray, werd neergeschoten. Momenteel is het onduidelijk of de ster de show verlaat, maar we kijken er nog steeds naar uit om hem in andere projecten te zien.

1 Tobias Jelinek

Tobias Jelinek werd ontdekt in een toneelproductie als kindacteur door een Disney-verkenner op 15-jarige leeftijd. Kort na zijn ontdekking werd hij opgenomen in de cast van Hocus Pocus om het personage van Jay te vertolken. Tot nu toe heeft Jelinek een succesvolle carrière achter de rug met optredens in grote shows en films, waaronder Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D en This Is Us.

Aanbevolen: