Wat doet de cast van Baby Daddy vandaag?

Inhoudsopgave:

Wat doet de cast van Baby Daddy vandaag?
Wat doet de cast van Baby Daddy vandaag?
Anonim

De met een People's Choice Award bekroonde comedyserie op Freeform, voorheen bekend als ABCFamily, Baby Daddy, eindigde na zes succesvolle seizoenen in 2017. De show ging over een jonge, alleenstaande vader en zijn vrienden en familie die hem helpen om zijn kleine meisje opvoeden. De serie speelde Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry en Peter Porte.

Sinds de show eindigde, heeft de cast verschillende soorten projecten gedaan, van werken met de Muppets tot optreden op het podium in de Hollywood Bowl, tot voice-overwerk. De cast heeft zichzelf de afgelopen jaren bezig gehouden, waaronder het doorstaan van een wereldwijde pandemie. Laten we een diepe duik nemen in wat de cast van Baby Daddy heeft uitgespookt sinds de show eindigde in 2017.

8 Jean-Luc Bilodeau zat in een CBS Sitcom

Jean-Luc Bilodeau was een reguliere serie in de CBS-komedieserie Carol's Second Act, die een seizoen van 18 afleveringen duurde. Hij speelde de rol van Dr. Daniel Kutcher. Hij is momenteel gepland om in de film Marbles te spelen, met Matt Dallas en Jama Williamson.

7 Bilodeau doet meer dan alleen acteren

Anders dan dat, heeft de acteur het leuk gevonden om de wereld rond te reizen met zijn huidige vriendin. Hij is in Thailand, Costa Rica en Mexico geweest, en heeft ook tijd doorgebracht in verschillende staten in heel Amerika en ging naar het 2022 Coachella-muziekfestival. Hij heeft ook veel tijd thuis doorgebracht in Canada, waar hij vandaan komt.

6 Derek Theler is te zien in gastrollen op tv

Sinds Baby Daddy klaar was met draaien in 2017, heeft seriester Derek Theler gastrollen gespeeld in televisieseries zoals Dollface, American Gods, Wayne en American Housewife. Hij verscheen ook in zes afleveringen van de serie Ninjak vs the Valiant Universe. Meest recentelijk had hij een vaste rol in de Paramount Network-serie, 68 Whisky, die in 2020 na één seizoen werd geannuleerd. Theler brengt ook zoveel mogelijk tijd door met zijn twee neven die in Colorado wonen en doet wat hij kan om bewustmaking van type 1 diabetes, die hij heeft.

5 Melissa Peterman was op Young Sheldon

Melissa Peterman heeft een aantal afleveringen van Last Man Standing en Sydney to the Max gedaan sinds haar Baby Daddy-dagen ten einde liepen. Ze had een terugkerende rol in Young Sheldon en speelde de rol van Brenda Sparks in 26 afleveringen van de serie. Ze maakt ook al jaren deel uit van de jaarlijkse Sound of Music sing-a-long in de Hollywood Bowl. Meest recentelijk verzorgde ze de stem voor het personage Starla Darling in de animatiefilm My Babysitter the Super Hero. Ze ziet haar liefdesbelang op het scherm, Peter Porte, zo vaak als ze kan en komt ook samen met haar twee kinderen op het scherm wanneer ze kan. Bilodeau en Theler gingen in november 2021 met haar om en postten erover op sociale media.

4 Chelsea Kane doet voice-overwerk

Chelsea Kane, die Riley speelde in Baby Daddy, heeft sinds het einde van de show een hoop stemwerk gedaan. Ze deed een stem in een aflevering van Trolls: The Beat Goes On! in 2018, evenals een stem in een aflevering van Robot Chicken in 2019. Ze was een vaste waarde in de serie Hot Streets als de stem van Jen Sanders en was ook een vaste gast in de serie Archibald's Next Big Thing, met de stem van het personage van Loy. In 2020 sprak Kane het personage van Rose Wilson uit in een aflevering van de animatieserie DC Super Hero Girls.

3 Maar ze is niet gestopt met werken voor de camera

Hoewel ze grotendeels is overgestapt op stemwerk, heeft Kane één rol voor de camera gehad sinds het einde van Baby Daddy. Ze had een stint van vier afleveringen in The Expanding Universe of Ashley Garcia in 2020 en speelde de rol van Ava Germaine.

2 Tahj Mowry werkt met de Muppets

Tahj Mowry, bekend als de jongere broer van Sister, Sister twins, Tia en Tamera Mowry, en voor het spelen van de rol van de hilarische Tucker op Baby Daddy, werkt momenteel aan het filmen van een nieuwe serie met de Muppets, getiteld De Muppets-chaos. Hij werkte onlangs ook aan een film genaamd Me Time met in de hoofdrollen Mark Wahlberg, Kevin Hart en Regina Hall. Hij was een vaste waarde in een kortstondige televisieserie genaamd How We Roll in 2022 en verscheen in 2021 in een aflevering van de Netflix-serie Family Reunion.

1 Peter Porte heeft heel veel tv-films gemaakt

Peter Porte heeft een heleboel films voor tv gefilmd sinds het einde van Baby Daddy. Sinds 2017 is hij te zien in Love at the Shore, A Gift for Christmas, Love, Once and Always, Christmas Harmony, Rome in Love, Cherished Memories: A Gift to Remember 2, Dashing in December en Dead in the Water. Hij is ook verschenen in vier afleveringen van Days of Our Lives: Beyond Salem, die wordt uitgezonden op Peacock. Meest recent verscheen hij in twee afleveringen van de Amazon Prime-serie, With Love.

Aanbevolen: