De waarheid over Valentina's 'allergie' in 'Black Widow

Inhoudsopgave:

De waarheid over Valentina's 'allergie' in 'Black Widow
De waarheid over Valentina's 'allergie' in 'Black Widow
Anonim

The Marvel Cinematic Universe (MCU) is eindelijk terug in de bioscoop met Scarlett Johanssons Black Widow die tot nu toe het hoogste openingsweekend scoorde tijdens de pandemie. En hoewel de film bevestigt dat Yelena van Florence Pugh in wezen de volgende Black Widow zal zijn, bevat het ook de langverwachte cameo van Julia Louis-Dreyfus als Valentina Allegra de Fontaine.

Zoals sommigen misschien weten, had Marvel oorspronkelijk gepland dat Louis-Dreyfus zou worden geïntroduceerd in Black Widow voordat ze zou verschijnen in The Falcon and the Winter Soldier. Toen de pandemie de studio echter dwong haar schema te wijzigen, werd het optreden van Louis-Dreyfus in de Disney+-serie als eerste uitgezonden. Toch was de korte cameo van de actrice in Black Widow zo onheilspellend als maar kan. Dat gezegd hebbende, maakte Valentina haar aanwezigheid op de meest onverwachte manier bekend en het blijkt dat er meer in het verhaal zit als het gaat om haar 'allergie'.

Marvel wil al jaren Julia Louis-Dreyfus casten

Van tijd tot tijd heeft Marvel Studios gesproken over de wens om bepaalde talenten naar de MCU te halen. Een van hen is natuurlijk altijd de Louis-Dreyfus geweest die bekend staat om haar komische karbonades. "We zijn gigantische fans van haar bij Marvel", merkte Marvel-baas Kevin Feige op tijdens een toespraak op de D23 Inside Disney-afleveringspodcast. Ondertussen vertelde Marvel Studios-producer Nate Moore ook aan Entertainment Weekly: "Het is waarschijnlijk een publiek geheim dat de meesten van ons bij Marvel een beetje geobsedeerd zijn door Seinfeld, waarschijnlijk meer dan Veep."

Natuurlijk besloot Marvel de Emmy- en Golden Globe-winnaar te benaderen. Feige legde uit: "Het idee om haar ter wereld te brengen was altijd iets, als we het juiste konden vinden, wilden we doen. Tot hun verbazing was Louis-Dreyfus ook geïnteresseerd om mee te doen en Marvel kon hun geluk niet geloven. "Ze kwam zeker niet naar ons en zei: 'Ik zal één keer in één show zijn'", herinnert Moore zich. "Ze had zoiets van: 'Ik wil deel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe.' En we zeiden: 'Geweldig! Laten we je naar binnen halen en kijken hoe we je kunnen gebruiken.'”

Misschien probeerde Marvel rond dezelfde tijd uit te zoeken welk personage een interessante dynamiek zou kunnen hebben met John Walker van Wyatt Russell in The Falcon and the Winter Soldier. “Dat karakter van Val, we hadden zoiets van, we moeten iemand in de wereld van John Walker brengen die hem uitdaagt, die hem misschien een sprankje hoop geeft, maar hoop die besmet is omdat zijn karakter draait om een zoektocht naar identiteit die misschien een beetje problematisch”, legt Marvel-producer Zoie Nagelhout uit. "Zodra we [Val's] het juiste personage voor die rol hadden ontdekt, kwam [Louis-Dreyfus] er snel achteraan."

Toen ze eenmaal binnen was, moest Marvel het geheim houden

Zoals fans misschien weten, vindt Marvel het leuk om fans af en toe te verrassen met hun castingkeuzes (herinner je je die keer dat iedereen erachter kwam dat Samuel L. Jackson Nick Fury is?). En dus, als het op Louis-Dreyfus aankwam, dacht Marvel dat het het beste zou zijn om fans erachter te laten komen wanneer ze naar de show keken.

Zoals verwacht deed Marvel er alles aan om de casting van Louis-Dreyfus zo lang mogelijk geheim te houden. Zo wisten zowel The Falcon and the Winter Soldier-regisseur Kari Skogland als hoofdschrijver Malcolm Spellman alleen dat het personage van Contessa in de serie zou verschijnen. Ze kwamen er echter niet achter dat Louis-Dreyfus haar zou spelen tot "nadat we uit de schrijverskamer kwamen en alle scripts werden gevormd." 'Ik weet niet hoe dat geheim bewaard is gebleven,' merkte Skogland op. "Die dingen komen er gewoon uit, maar op de een of andere manier was ze een leuke verrassing."

Dus, wat is de deal met Valentina's 'allergie' verkoudheid?

In Black Widow maakt Valentina een korte verschijning tijdens de post-creditsscène van de film waarin Yelena het graf van Natasha (Scarlett Johansson) bezoekt. In de scène kondigt Val haar aanwezigheid aan door symptomen van verkoudheid te vertonen, en legt uit dat ze 'allergisch was voor het Midwesten'. Sommige fans dachten misschien dat Louis-Dreyfus verkouden was toen ze de scène opnamen, en daarom heeft Black Widow-regisseur Cate Shortland het gewoon opgenomen.

Het bleek echter dat dat stukje meer een improvisatie-optreden was van de ervaren actrice. "Dat was gewoon dat Julia fantastisch was en een rauw, geweldig wezen en actrice was", onthulde Shortland tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter. Tegelijkertijd onthulde ze ook dat ze Louis-Dreyfus geen enkele richting gaf toen ze de scène opnamen. “Ik denk dat ik haar heb verteld dat ik echt van haar hield. Ik denk dat ik soms gewoon om heel, heel kleine dingen tussen hen heb gevraagd, "legde Shortland uit aan Variety. “Maar ze kwam op als een volledig gevormd genie. Ik had niet veel kunnen doen behalve haar in de war brengen.'

Ondertussen bevestigde Feige ook dat Val iets van plan was toen fans haar voor het laatst zagen in Black Widow.‘Ze doet iets,’ legde hij uit. “Ze is in de rekruteringsmodus. Werkt Yelena al voor haar? Ze lijken op dat moment een connectie te hebben.” Over hoe deze connectie Yelena's verhaallijn in de MCU zal beïnvloeden, zouden fans gewoon moeten afwachten.

Tot nu toe is het onduidelijk wanneer Louis-Dreyfus haar rol in de MCU weer zal opnemen (sommigen hebben de indruk dat ze zal verschijnen in de komende Disney+-serie Hawkeye). Dat gezegd hebbende, heeft Feige laten doorschemeren dat ze terug zal komen en zegt dat ze kan verschijnen in "misschien in een aantal andere dingen die eraan komen". Hij voegde er ook aan toe: "De toekomst is rooskleurig voor de MCU omdat Julia Louis-Dreyfus erin zit." Ondertussen vertelde Moore ook aan Marvel.com dat Valentina "vroeger vroeger dan later meer golven zal maken".

Aanbevolen: