Waarom zijn fans boos over de release van 'Black Widow'?

Waarom zijn fans boos over de release van 'Black Widow'?
Waarom zijn fans boos over de release van 'Black Widow'?
Anonim

Nadat fans kennis hadden gemaakt met Natalia "Black Widow" Romanoff in de film Iron Man 2 uit 2010, konden ze niet wachten om meer van haar te zien. Black Widow, gespeeld door Scarlett Johansson, was de vrouwelijke superheld waar fans verliefd op werden.

Het was geen verrassing toen er kort na Iron Man 2 over solofilms voor Johansson werd gesproken. Het was echter schokkend dat het werk pas in 2017 begon, toen de film eind 2019 werd ingepakt.

De meeste grote helden in het Marvel Cinematic Universe komen met meerdere films, waarvan meer dan de helft trilogieën. Twitter heeft opgemerkt hoe geweldig een film Black Widow is, maar ze hebben ook woede getoond over de film die niet de juiste trilogie krijgt die het verdient.

Hoewel fans boos waren over deze kwestie, heeft Twitter dit ook gebruikt om een idee te creëren voor een nieuwe spin-off, die zou zijn voor het personage Yelena Belova, gespeeld door Little Women-ster Florence Pugh.

Er is geen woord over of de makers van plan zijn meer te doen met het personage van Pugh en of de actrice haar in de toekomst opnieuw zou willen spelen. Ze kreeg echter veel lof van critici en fans, dus het zou geen verrassing zijn als haar personage op de een of andere manier terug zou komen.

Black Widow speelt zich af na gebeurtenissen uit de film Captain America: Civil War uit 2016, en in de film moet de superheld op de vlucht een samenzwering uit haar verleden onder ogen zien. Ze werkt vervolgens samen met Yelena Belova (Pugh) om generaal Dreykov te verslaan. Na de film toont de post-creditscène dat Belova een opdracht krijgt om de man die "verantwoordelijk" is voor de dood van Black Widow neer te halen.

Hoewel de releasedatum een van de grootste controverses voor de film is, is het belangrijk om te onthouden dat de film drie keer is uitgesteld vanwege de COVID-19, aangezien deze zo laat kwam nadat de andere originele Avengers hun eigen verhalen hadden gekregen. -19 pandemie. Voordat de definitieve premièredatum was vastgesteld, zou Black Widow in mei 2020 uitkomen.

De film heeft positieve recensies ontvangen van critici, die vooral dol waren op de acteerprestaties en actiescènes. Andere opmerkelijke sterren in de film zijn David Harbor (Stranger Things) en Rachel Weisz (The Favourite).

Het gerucht gaat dat er nog een film zal worden gemaakt als vervolg op Black Widow, die draait om een ander personage. Als dit wordt bevestigd, zullen fans waarschijnlijk krijgen wat ze willen en Pugh de hoofdrol zien overnemen, vooral als de post-creditscene een indicatie is.

Vanaf deze publicatie heeft Black Widow meer dan $ 60 miljoen verdiend aan de kassa. De film zal dit weekend naar verwachting meer dan $ 100 miljoen opleveren en kan mogelijk de box office-records van 2021 breken. Het is momenteel uit in de bioscoop en kan worden gestreamd op Disney+.

Aanbevolen: