Dit is wat RJ Mitte heeft gedaan sinds 'Breaking Bad

Inhoudsopgave:

Dit is wat RJ Mitte heeft gedaan sinds 'Breaking Bad
Dit is wat RJ Mitte heeft gedaan sinds 'Breaking Bad
Anonim

Breaking Bad is een van de grootste shows aller tijden, en de serie verspilde geen tijd om een juggernaut op televisie te worden. Alleen al de previews lieten fans weten dat ze een wilde rit tegemoet gingen, maar weinigen hadden kunnen voorspellen hoe krankzinnig de show zou worden tijdens zijn tijd op televisie.

RJ Mitte speelde de rol van W alt Jr. in de show, en hij was uitstekend samen met artiesten als Bryan Cranston en Anna Gunn. Sinds de show ten einde liep, heeft Mitte het veel drukker gehad dan sommigen zouden verwachten. Laten we eens nader bekijken wat RJ Mitte heeft uitgespookt sinds Breaking Bad.

Hij verscheen op shows als 'Now Apocalypse'

Hoewel hij al wat ervaring op het kleine scherm heeft, heeft Breaking Bad de carrière van RJ Mitte eind jaren 2000 en 2010 naar een heel nieuw niveau getild. Natuurlijk bleef de acteur op het kleine scherm furore maken nadat zijn tijd aan Breaking Bad ten einde was, en hij bracht jaren door met consistent werk terwijl hij zijn indrukwekkende lijst met credits aanvulde. Breaking Bad kwam in 2013 tot een gedenkwaardig einde en vanaf dat moment nam Mitte geen tijd om iets nieuws te beginnen. In 2014 verscheen hij in totaal 9 afleveringen van Switched at Birth als het personage Campbell, en het was echt gaaf voor fans om de acteur in een terugkerende rol te zien in een andere hitserie.

In 2016 leende Mitte zijn stem aan Robot Chicken, wat hem in staat stelde zich te wagen aan stemacteren. Dit werd gevolgd door een campagne in 2017 met optredens op The Celebrity Island met Bear Grylls en Chance, wat zorgde voor een drukke campagne voor de acteur. RJ's meest recente televisie-optreden kwam terug in 2019 in Now Apocalypse. Fans zouden niets liever willen dan hem weer in actie te zien op televisie. Ondertussen kunnen ze het werk bekijken dat hij in de filmwereld heeft gedaan sinds Breaking Bad ten einde kwam.

Hij speelde in films als 'Triumph'

Hoewel RJ Mitte vooral bekend staat om zijn werk op televisie, heeft hij het werken in de film nooit geschuwd. Dit heeft hem een divers oeuvre opgeleverd en het heeft hem de kans gegeven om in de loop van de tijd samen te werken met een aantal andere getalenteerde artiesten. Voorafgaand aan het einde van Breaking Bad had Mitte in 2011 de hoofdrol in een korte film, maar toen de show eenmaal ten einde was, begon het echt voor hem op het grote scherm. Na House of Last Things in 2013 verscheen Mitte in 2015 in Dixieland en in 2016 volgde Who's Driving Doug. Dit waren geen enorme hits, maar ze lieten zien dat Mitte een getalenteerde artiest was die meer kon dan alleen werken op televisie.

De acteur is sindsdien verschenen in films als Time Share, Rivers Run Red en Standing Up for Sunny. Mitte verschijnt meestal in 1 film per jaar, hoewel zijn campagne van 2018 drie films bevatte, waaronder een korte film. Acteren was duidelijk zijn brood en boter, maar Mitte deed meer dan alleen optreden terwijl de camera's draaien.

Hij heeft wat modellenwerk gedaan

RJ Mitte's acteertijd maakte hem tot een ster, en het zorgde er zeker voor dat mensen geïnteresseerd raakten in het werken met de artiest in meer dan alleen een acteercapaciteit. In 2015 nam Mitte deel aan de Vivienne Westwood Fashion Show. Volgens Time: "Mitte, die is getekend bij Elite Models, werd ingehuurd om op de catwalk te lopen in de modeshow van Vivienne Westwood in Milaan en paste precies bij de andere mannelijke modellen, met een zeer haute couture-borstplaat van de ontwerper."

Dat klopt, Mitte heeft door de jaren heen furore gemaakt als model en hij heeft zelfs ambities voor een muziekcarrière. De man kan het allemaal, en fans zouden enthousiast moeten zijn om te horen dat hij in de toekomst een paar dingen op de tap heeft.

Volgens IMDb is Mitte verbonden aan een aantal projecten, waaronder films zoals Issac, Trail Blazers, The Curse en meer. Op televisie zal Mitte verschijnen in Like It Was Yesterday, een anthologiereeks. Het is duidelijk dat de getalenteerde acteur grote dingen van plan is met zijn acteercarrière, en mensen zullen zijn uitvoeringen in deze projecten nauwlettend in de gaten houden.

Breaking Bad maakte van RJ Mitte een ster, en sinds de show eindigde, heeft de man een indrukwekkend oeuvre opgebouwd.

Aanbevolen: