Alles wat Dean Norris heeft gedaan sinds 'Breaking Bad

Inhoudsopgave:

Alles wat Dean Norris heeft gedaan sinds 'Breaking Bad
Alles wat Dean Norris heeft gedaan sinds 'Breaking Bad
Anonim

Acteur Dean Norris begon zijn carrière eind jaren '80, maar pas toen hij DEA-agent Hank Schrader vertolkte in de AMC-show Breaking Bad, verwierf hij internationale bekendheid. Hoewel sommigen zich de acteur misschien herinneren vanwege zijn rollen in klassiekers uit de jaren 90, zoals Hard to Kill, Total Recall, Terminator 2: Judgment Day, The Firm en Starship Troopers, vragen velen zich misschien af wat Norris heeft uitgespookt sinds Breaking Bad in 2013 eindigde.

Vandaag bekijken we de meest memorabele rollen van de acteur sinds het einde van de neowesterse misdaaddramashow. Van de hoofdrol in Under The Dome tot United States Of Al - blijf scrollen om erachter te komen waar Dean Norris zich mee bezig heeft gehouden.

8 Hij speelde in het scifi-mysteriedrama 'Under The Dome'

De aftrap van de lijst is Dean Norris als James "Big Jim" Rennie in de Under the Dome die in 2013 in première ging. Naast Norris zijn er in de show ook Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Natalie Martinez, Britt Robertson, Alexander Koch, Nicholas Strong, Colin Ford, Jolene Purdy, Aisha Hinds, Jeff Fahey, Mackenzie Lintz, Eddie Cahill, Karla Crome en Kylie Bunbury. Momenteel heeft Under the Dome - dat is gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephen King - een beoordeling van 6,6 op IMDb. De show werd in 2015 na drie seizoenen geannuleerd.

7 In 2015 was Dean Norris te zien in de miniserie 'Sons Of Liberty'

De volgende op de lijst is de miniserie Sons Of Liberty, die het verhaal vertelt van de vroege Amerikaanse revolutiegebeurtenissen in Boston. Daarin portretteert Dean Norris Benjamin Franklin en speelt hij naast Ben Barnes, Marton Csokas, Ryan Eggold, Michael Raymond-James, Rafe Spall, Henry Thomas en Jason O'Mara. Momenteel heeft Sons Of Liberty een beoordeling van 7,5 op IMDb.

6 En in 2017 verscheen hij in de dramafilm 'The Book Of Henry'

Een film waarin Dean Norris ook verscheen, is het drama The Book of Henry uit 2017. Daarin speelt Norris Glenn Sickleman en hij schittert naast Naomi Watts, Jaeden Lieberher, Jacob Tremblay, Sarah Silverman, Lee Pace, Maddie Ziegler, Tonya Pinkins, Geraldine Hughes en Jackson Nicoll.

The Book of Henry vertelt het verhaal van het zorgvuldig vervaardigde notitieboekje van een geniale jongen en heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb.

5 De acteur verscheen ook in de politieke thrillershow 'Scandal'

In 2017 en 2018 verscheen Dean Norris in vijf afleveringen van de politieke thrillerserie Scandal waarin hij Fenton Glackland speelde. Scandal met Kerry Washington, Henry Ian Cusick, Columbus Short, Darby Stanchfield, Katie Lowes, Guillermo Díaz, Jeff Perry, Tony Goldwyn, Bellamy Young, Joshua Malina, Scott Foley, Portia de Rossi, Cornelius Smith Jr., Joe Morton en George Newbern. De show vertelt het verhaal van een voormalig communicatiedirecteur van het Witte Huis en heeft momenteel een 7,7 rating op IMDb.

4 Hij hernam zijn rol als Hank Schrader in 'Better Call Saul'

Laten we verder gaan met het feit dat Dean Norris zijn rol als Hank Schrader hernam in het vijfde seizoen van de Breaking Bad-spin-off Better Call Saul. Naast Norris spelen Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Giancarlo Esposito en Tony D alton de hoofdrol. Momenteel heeft Better Call Saul - dat het verhaal vertelt van strafrechtadvocaat Jimmy McGill - een 8,8 op IMDb.

3 In 2020 verscheen de acteur in de sitcom 'Superstore'

Vorig jaar was de Breaking Bad-ster te zien in de sitcom Superstore. Daarin speelt Norris Howard Fox en hij schittert naast America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Sakura, Mark McKinney en Kaliko Kauahi.

Superstore ging in première in 2015 en eindigde in 2021 na zes seizoenen. Momenteel heeft de sitcom een 7,8 rating op IMDb.

2 Norris is ook te zien in de comedy-dramashow 'Claws'

Momenteel is Dean Norris te zien als Clay "Uncle Daddy" Husser in de comedy-dramashow Claws, die in 2017 in première ging. Naast Norris zijn er in de show ook Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes, Karrueche Tran, Jenn Lyon, Jack Kesy, Kevin Rankin, Jason Antoon, Harold Perrineau, Jimmy Jean-Louis, Suleka Mathew en Evan Daigle. Claws volgt de levens van vijf vrouwen in een nagelsalon in Florida en heeft momenteel een 7,4 rating op IMDb.

1 Ten slotte speelt hij momenteel in de sitcom 'United States Of Al'

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Dean Norris momenteel te zien is in de sitcom United States of Al. Daarin speelt de acteur Art en hij schittert naast Adhir Kalyan, Parker Young, Elizabeth Alderfer, Kelli Goss, Farrah Mackenzie, Brian Thomas Smith, Rachel Bay Jones, Azita Ghanizada, Susan Ruttan en Riki Lindhome. Momenteel heeft de Verenigde Staten van Al - die de vriendschap volgt van een marineveteraan en een Afghaanse tolk - een beoordeling van 6,2 op IMDb.

Aanbevolen: