Hoe 'That 70s Show'-ster Bob Pinciotti er vandaag uitziet

Inhoudsopgave:

Hoe 'That 70s Show'-ster Bob Pinciotti er vandaag uitziet
Hoe 'That 70s Show'-ster Bob Pinciotti er vandaag uitziet
Anonim

Tot op de dag van vandaag wordt ' That '70s Show ' gevierd onder de elite sitcoms. Fans waren zelfs niet al te blij toen het van Netflix werd gehaald, omdat de tv-aanbieder probeert zijn inhoud op te frissen.

Desalniettemin wordt de show tegenwoordig nog steeds door zoveel fans bekeken - het lanceerde de carrières van zo velen, waaronder Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace, Laura Prepon, Wilmer Valderrama en zoveel anderen.

De hoofdcast bracht de kijkers binnen, maar de secundaire personages maakten het tot wat het is. Mensen als Red, Kitty, Midge, Bob en Laurie gedijen allemaal op hun eigen manier in de show.

Bob Pinciotti, ook bekend als Don Stark, was gedurende de acht seizoenen een grote favoriet. Geloof het of niet, de acteur werkt tegenwoordig nog steeds aan tv- en filmprojecten.

We bekijken zijn carrière samen met de rol die alles veranderde. We zullen ook kijken naar wat hij tegenwoordig doet, samen met zijn huidige uiterlijk.

In werkelijkheid is hij extreem oud geworden.

Hij kreeg zijn start in een ABC-tv-film

Stark heeft geen gebrek aan ervaring. Hij werkte aan een hele reeks projecten, zowel voor als na de FOX-sitcom. Volgens Stark was acteren echter niet altijd het plan.

Hij was een atleet die opgroeide, maar werd later geïnspireerd om iets te veranderen. Zijn eerste doorbraakrol kwam op een ABC-film van de week. Zoals hij samen met Fan Fest onthulde, begonnen de projecten na het optreden binnen te stromen.

"De agent stuurde me naar buiten, en het was misschien de eerste of tweede auditie die ik had; het was voor een ABC-film van de week met Robert Culp in de hoofdrol. Het was om dit personage te spelen dat hem neerha alt en Ik kreeg de rol. Toen leidde de ene rol in de andere, maar wat ik dacht dat een duidelijk pad zou zijn om van start te gaan, duurde veel langer dan ik dacht."

Stark onthult dat hij in het begin geen direct pad had en net als zoveel andere acteurs werd hij geconfronteerd met veel onzekerheid. "Toen kreeg ik mijn eerste serie genaamd The Man in the Family met Ray Sharkey, het was een project van Ed Weinberger. Ik heb vijf series gedaan, waarvan de langste That '70s Show was, die acht seizoenen duurde."

Zijn rol als Bob heeft zijn carrière in wezen veranderd en hij kijkt natuurlijk terug op de rol met alleen maar goede herinneringen.

'Die show uit de jaren 70' was zijn belangrijkste keerpunt

Verrassend genoeg heeft de acteur geen favoriet genre - hij houdt het liever fris, tussen komedie en drama in.

Hij realiseert zich echter dat zijn rol als Bob iets speciaals was, samen met de show. Gezien de reactie van het publiek in het begin, had hij het gevoel dat de show er voor de lange termijn in zat.

"Ik realiseerde me dat toen we aan het filmen waren, het publiek onmiddellijk reageerde. De manier waarop het was geschreven en de personages die ze erin hadden… sommige shows hebben tijd nodig om te weten wie wie is en te herkennen welke karakters zijn wat."

Hoe geweldig het ook was, de sitcom-ster onthulde wel dat het enige tijd duurde voordat het stereotype van Bob was uitgewerkt nadat de show was afgelopen.

"Met die ene persona… eigenlijk duurde het na That '70s Show een tijdje om te herstellen van het zijn van Bob omdat het zo'n specifiek soort personage was. Maar de waarheid is dat ik heb gespeeld evenveel drama, zo niet meer, dan komedie gedurende 44 jaar in het bedrijf. Misschien als ik maar één soort niche had gehad waarin ik me bevond, had ik misschien meer gewerkt."

Met dank aan Stark, hij ziet er tegenwoordig geweldig uit en blijft actief in het bedrijf.

Hoe hij er vandaag uitziet

Op 67-jarige leeftijd kwam Stark net uit een andere rol in 'Duke of the Valley', een tv-optreden. Daarnaast werkte hij een paar jaar 'Hit the Floor', samen met een optreden op 'Shameless'.

screenshot bob cameo
screenshot bob cameo

Zijn aanwezigheid op sociale media is niet echt duidelijk, hoewel hij wel een Twitter-account heeft dat zijn Cameo linkt.

Als fans ooit een speciaal bericht van de ster willen, dan heeft hij dat gedekt. Dit is een weg die veel acteurs tegenwoordig inslaan.

hertog van de vallei don starrk
hertog van de vallei don starrk

Het is duidelijk dat hij er nog steeds geweldig uitziet en fans zullen zijn rol in de populaire sitcom de komende jaren opnieuw bekijken.

Aanbevolen: