Hier is hoeveel de MCU Evangeline Lilly heeft betaald voor 'Ant-Man

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel de MCU Evangeline Lilly heeft betaald voor 'Ant-Man
Hier is hoeveel de MCU Evangeline Lilly heeft betaald voor 'Ant-Man
Anonim

Omdat ze al sinds de jaren 2000 in Hollywood is, is het logisch dat Evangeline Lilly het heel goed voor zichzelf heeft gedaan. De actrice staat bekend om haar uitzonderlijke werk aan Lost en zelfs in de Hobbit-franchise op het grote scherm, en op dit moment heeft ze niets meer te bewijzen. In plaats van op haar lauweren te rusten, maakt ze nog steeds bewegingen.

Lilly speelt al enkele jaren de Wasp in de MCU en het personage zal nog groter en beter worden dan voorheen. Haar mooie toekomst laat fans zich afvragen hoeveel ze werd betaald om het personage te spelen.

Laten we eens kijken naar het Ant-Man-salaris van Evangeline Lilly.

Evangeline Lilly heeft het financieel goed voor zichzelf gedaan

Alvorens te kijken naar het salaris van Evangeline Lilly voor Ant-Man, is het erg belangrijk om een kijkje te nemen in haar carrière voorafgaand aan de release van de film voor een beetje context. In plaats van een relatief onbekende te zijn die in de franchise zou komen om een ster te worden, was Lilly al een succesvolle artiest geworden dankzij haar tijd op zowel het grote als het kleine scherm.

Op het kleine scherm werd Lilly aanvankelijk beroemd in de serie Lost, die tijdens de topjaren op televisie een megahit was. De actrice was in die tijd een relatief onbekende, maar toen Lost eenmaal van start ging met het reguliere publiek, was ze een begrip waarmee miljoenen mensen vertrouwd raakten. Dankzij dit begon ze serieus geld te verdienen. Volgens Cheat Sheet verdiende Lilly $ 150.000 per aflevering van de serie.

In de filmwereld ging het redelijk goed met Evangeline Lilly toen Lost ten einde kwam. De Hobbit-franchise nam zeker vrijheden als het ging om het verhaal dat het vertelde, waaronder het toevoegen van enkele nieuwe personages. Lilly's Tauriel stond misschien niet in het boek, maar ze werd gecast als het personage en eindigde met een grote boog in de franchise. Dit gaf een boost aan haar carrière en liet zien dat ze ook filmwerk kon doen.

Uiteindelijk kwam de actrice in de MCU, maar ze verdiende niet echt geld vanaf de sprong.

Ze verdiende minder dan $ 300.000 voor 'Ant-Man'

In 2015 maakte Ant-Man zijn debuut op het grote scherm en het diende als een interessante toegang tot de MCU. Het personage bestaat al eeuwen, maar hij was nooit een grote speler in de strips. Desondanks ging Marvel toch door met een hele film met het personage in de hoofdrol, en dit werd een solide keuze.

Paul Rudd verdiende $ 300.000 voor zijn eerste vertolking als Ant-Man, wat een behoorlijk salaris is dat zal blijven stijgen. Maar omdat ze meespeelde in de film, verdiende Lilly niet eens zoveel. Haar salaris is op dit moment niet bekend, maar we weten wel dat ze niet hetzelfde werd betaald als Rudd voor de film.

Exacte cijfers voor Ant-Man and the Wasp zijn op dit moment ook onbekend, maar de film markeerde wel de eerste keer dat een vrouwelijk personage werd gefactureerd in een MCU-titel. Er is zeker hoop dat Lilly een loonsverhoging kreeg voor haar optreden in het vervolg, maar dat v alt nog te bezien.

Eén ding dat we echter wel weten, is dat er in de nabije toekomst dingen gaan veranderen voor de actrice.

Ze krijgt gelijke beloning voor 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania'

Volgens rapporten krijgt Evangeline Lilly gelijk loon voor de aanstaande Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Dit is een stap in de goede richting, aangezien de loonkloof tussen mannen en vrouwen in Hollywood al jaren onderwerp van veel discussie is. Lilly speelt een grote held, en ze zal zo betaald worden.

Volgens regisseur Peyton Reed: "Ze zijn een partnerschap en zij is daar een heel, heel belangrijk onderdeel van."

"En dat was heel bevredigend, ik denk dat we technisch gezien de eerste Marvel-film waren met een vrouwelijke held in de titel van de film. Het vinden van die balans in die film, dat is heel belangrijk voor mij, want dat is heel veel historisch gezien een mannenspeelveld. Maar dat is nu echt, echt aan het veranderen op een geweldige manier, " vervolgde hij.

Onderweg kunnen exacte salarissen worden onthuld, maar het aantal is op dit moment niet bekend. De derde Ant-Man-film maakt het eindelijk goed voor Lilly op de salarisafdeling, en het wordt tijd dat ze een eerlijke vergoeding krijgt. De film gaat een belangrijke rol spelen in de toekomst van de MCU en Lilly krijgt de kans om opnieuw te schitteren in de franchise.

Aanbevolen: