Hoeveel heeft Dwayne Johnson betaald voor zijn zelfverklaarde 'snelste privéjet ter wereld'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft Dwayne Johnson betaald voor zijn zelfverklaarde 'snelste privéjet ter wereld'?
Hoeveel heeft Dwayne Johnson betaald voor zijn zelfverklaarde 'snelste privéjet ter wereld'?
Anonim

Op dit moment lijkt Dwayne Johnson aan de vooravond van $ 1 miljard te staan, met een geschat vermogen van $ 800 miljoen. Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien de Hollywood A-lister zijn voet tussen elke deur lijkt te hebben, van energiedrankjes tot kledingmerken, tot voetbalcompetities, tot A-lijstfilms, tot tequila en nog veel meer!

Gezien zijn krankzinnige schema, is het alleen maar logisch dat DJ ervoor kiest om met een privévliegtuig te vliegen. Dit is echter geen gewoon plan en een die luxe en extreem snel is.

We zullen het vliegtuig bekijken en de kosten ervan inschatten. Daarnaast zullen we kijken naar de andere dingen waar DJ zijn vermogen aan uitgeeft.

Dwayne Johnson is constant in de lucht voor werkdoeleinden

Gezien zijn schema is het alleen maar logisch dat The Rock een privéjet heeft gekocht. Of hij het kocht of huurt, blijft onduidelijk, maar gezien de frequentie van zijn reizen, of het nu gaat om het tekenen van een deal met de XFL of het tekenen van een filmdeal, lijkt het zeer waarschijnlijk dat het niet van hem is.

Gezien alle bestemmingen waar DJ is geweest, was Hawaï een van zijn favoriete locaties zoals altijd. Hij doet zelfs zijn best om zoveel mogelijk films op de locatie te draaien.

"Ik heb een mooi punt in mijn carrière bereikt waarop ik sterk kan aanbevelen om in Hawaï te filmen [lacht]. Het is geweldig voor de crew. Het is een geweldige manier om iets terug te doen voor de lokale economie. Dus, ja, Ik heb hier veel films gemaakt. Ik vind het heerlijk om hier zoveel mogelijk productie te brengen. Hawaii is ook uitzonderlijk geweest in de manier waarop ze met COVID zijn omgegaan ", vertelde hij aan Travel and Leisure.

Aangezien hij een vermogen van in de miljarden nadert, is geld geen probleem voor DJ. Zijn privévliegtuig was echter niet goedkoop, met een waarde van enkele forse miljoenen.

Dwayne Johnson's Gulfstream G650 wordt gewaardeerd op $65 miljoen

DJ noemde zijn privévliegtuig 'de snelste ter wereld', wat volgens Auto Evolution vanaf 2021 niet meer accuraat is. Toch komt het vliegtuig geen tekort aan snelheid. Gezien zijn krankzinnige schema, is het alleen maar logisch dat DJ koos voor een snellere rit.

"Het wordt geleverd met twee Rolls-Royce BR725-motoren en vliegt met een maximumsnelheid van Mach 0,925 (1.142 km/u), met een langeafstandscruise van Mach 0,85 (904 km/u). Al deze cijfers maken het een topkeuze voor zakenreizen, " stelt Auto Evolution.

Gezien zijn snelheid en hoe luxe het privévliegtuig is, zoals verwacht, is het niet goedkoop. Volgens Private Jet Card variëren de kosten van het vliegtuig van $ 39 miljoen gebruikt, helemaal tot $ 65 miljoen voor de nieuwere modellen.

"In 2019 kondigde Flexjet aan dat het aandelen zou aanbieden op basis van een daggebaseerde formule in plaats van de gebruikelijke 50, 100 en 200 uur. Hoewel de catalogusprijs voor een nieuwe G650 $ 65 miljoen is, worden gebruikte vliegtuigen momenteel genoteerd beginnend bij $39 miljoen."

Ja, een behoorlijke investering, maar gezien de frequentie die DJ het vliegtuig gebruikt, is het een absolute must om zijn krankzinnige schema te behouden.

Dwayne Johnson laat ook een enorm stuk geld vallen in zijn wellness-levensstijl

Door de tijd en zijn roem moest Dwayne Johnson ook serieuze aanpassingen maken aan zijn wellness-levensstijl. Voorbij zijn de dagen van het raken van de sportschool in het openbaar, gezien hoe bekend hij is. Bovendien slaat DJ het op willekeurige tijdstippen van de dag, inclusief middernacht of tijdens de vroege uren van de ochtend.

DJ's sportschool bevat de beste apparatuur in de game en de waarde zou rond de $300.000 liggen. Dat is exclusief de kosten die nodig zijn om de hele sportschool weg te sturen terwijl hij een film aan het opnemen is.

Sporters weten dat dit slechts het halve werk is. Voeding is ook koning, het dieet van DJ wordt geschat op $ 15.000 alleen al voor gezond voedsel per jaar. Dat houdt geen rekening met zijn beroemde cheat-ma altijden, samen met wat de rest van de familie eet.

Nogmaals, een extra kostenpost is zijn privékok, die ook wordt gedaan om tijd te besparen. Dit kan een ander duur prijskaartje zijn, beginnend bij $ 13.000 en kan flink oplopen, afhankelijk van de frequentie.

Yup, DJ heeft een behoorlijk vermogen, maar hij geeft ook veel geld uit om zijn hectische levensstijl te behouden.

Aanbevolen: