Christy Carlson onthult de wrok die ze al jaren koestert tegen Shia LaBeouf

Inhoudsopgave:

Christy Carlson onthult de wrok die ze al jaren koestert tegen Shia LaBeouf
Christy Carlson onthult de wrok die ze al jaren koestert tegen Shia LaBeouf
Anonim

Christy Carlson Romano heeft misschien nauw samengewerkt met Shia LaBeouf aan Disney's Even Stevens, maar ze zijn op dit moment zeker niet close, en de reden zal je misschien verbazen. Ze heeft onlangs onthuld dat ze al heel lang wrok koestert, en echt diepe vijandigheid koestert rond sommige uitwisselingen die ze deelde met de onrustige ster.

De voormalige co-sterren werkten 3 jaar samen en er was voldoende tijd voor hen om een band op te bouwen en een betekenisvolle relatie op te bouwen, maar het bleek dat Carlson niet klaar was om wat minder dan- indrukwekkende momenten die LaBeouf tentoonstelde.

Tussen het gevoel door hem afgewezen te worden en jaloers te zijn op het overweldigende succes dat hij in zijn carrière behaalde, in vergelijking met de hare, koesterde Carlson veel te veel angst en vertelt ze fans precies hoe de dingen zijn verlopen.

De grote wrok, onthuld

Shia LaBeouf heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat problemen gehad en Christy Carlson Romano geeft toe dat ze er niet is geweest om hem er doorheen te helpen. In feite koestert ze al zo lang een wrok dat ze er al jaren niet meer overheen kan kijken.

Het blijkt dat deze wrok diepgeworteld is en al meer dan 20 jaar in de put van haar maag zit.

Het lijkt erop dat Romano erg, erg gevoelig is.

Ze beweert dat al deze vijandigheid voortkwam uit de tijd dat Shia LaBeouf de Daytime Emmy Award won voor Outstanding Performer in a Children's Series. Ze was erg opgewonden om haar collega het podium te zien betreden om de eer in ontvangst te nemen, maar tijdens zijn dankwoord bedankte hij de mensen in zijn team en liet haar buiten. Christy is gefixeerd op het feit dat hij iedereen die aan de tafel zat publiekelijk bedankte, behalve haar, en ze was gekwetst door de stomp.

Het is niet duidelijk of dit een fout van Shia was, of een opzettelijke steek, maar de semantiek lijkt Christy niet uit te maken - ze heeft dit lange tijd bij zich gehouden en kon er nooit overheen komen het.

Jaloezie en vijandigheid

Toen die gevoelens eenmaal naar boven kwamen, leek het erop dat Christy Carlson Romano haar angst gewoon niet wilde loslaten. Ze bleef gevoelens van jaloezie koesteren toen ze Shia's carrière een enorm succes zag worden, terwijl die van haar het niet zo goed deed.

Ze geeft toe dat ze erg gekwetste gevoelens had over de afstomping van de toespraak, en verklaarde verder dat haar relatie met LaBeouf er een was die kan worden omschreven als 'rivaliteit tussen broers en zussen'. Media hebben echter aangegeven dat ze toegeeft 'zout' te zijn geweest tegenover haar tegenspeler, en dat ze verder zegt; "We hadden een beetje vijandigheid", zei ze… ik wilde altijd dat hij echt waardeerde wat ik hem gaf.'

Aanbevolen: