18 foto's van Danielle Busby zwanger (waar Adam geobsedeerd door is)

Inhoudsopgave:

18 foto's van Danielle Busby zwanger (waar Adam geobsedeerd door is)
18 foto's van Danielle Busby zwanger (waar Adam geobsedeerd door is)
Anonim

Fans zullen Danielle Bugsby herkennen van de geliefde TLC-realityshow Outdaughtered. Zij en haar man Adam tekenden voor de show nadat ze ontdekten dat ze een vijfling verwachtten. Danielle beviel op 8 april 2015 van vijf dochters, waarmee ze voor het eerst een vijfling voor het eerst met succes in de VS werden geboren. Ze noemden hun meisjes: Ava, Olivia, Hazel, Riley en Parker. Danielle en Adam hadden al een oudere dochter, Blayke, die in 2011 werd geboren. Adam en Danielle zijn sinds 2006 getrouwd en worstelden voor elk van hun zwangerschappen met onvruchtbaarheid. Hun show debuteerde in mei 2016 en afgelopen juni ging het zijn vijfde seizoen in. Fans vinden het geweldig om de meisjes te zien opgroeien en ook hoe de drukke ouders omgaan met het hebben van zoveel kinderen onder de vijf jaar. Als hun realityshow een hint is, lijkt het alsof de familie Bugsby het als kampioenen overhandigt!

18 Het koppel ontmoette elkaar terwijl ze werkten

Afbeelding
Afbeelding

Vóór alle kinderen en de roem, konden Danielle en Adam de eindjes aan elkaar knopen tijdens hun werk bij Target, waar ze elkaar in 2003 ontmoetten. Het paar trouwde in 2006. We werkten allebei bij Target in Lake Charles, Louisiana, en het klikte gewoon tussen het werken naast elkaar, en we werden verliefd. Ik vertel iedereen graag dat onze karren in gangpad 5 zijn gebotst', vertelde Danielle aan Style Blueprint.

17 Ze worstelden in het begin met onvruchtbaarheid

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel je het tegenwoordig nooit zou raden, worstelden Danielle en Adam eerder met onvruchtbaarheid. Ze gebruikten vruchtbaarheidshulp om zwanger te worden van hun eerste baby, dochter Blayke, en ook toen ze de vijfling verwekten. Onnodig te zeggen dat we er zeker van waren dat er een tijd was waarin ze zich nooit hadden kunnen voorstellen zes kinderen te hebben.

16 Het kostte ze twee jaar om zwanger te worden

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel ze nu een hele reeks kinderen hebben, duurde het eigenlijk twee jaar voordat Daniele en Adam zwanger raakten voordat ze zwanger werd van hun oudste kind. "We wisten allebei dat we kinderen wilden hebben, maar hadden nooit gedacht dat we geconfronteerd zouden worden met de uitdagingen die nodig zijn om daadwerkelijk kinderen te krijgen", vertelt Danielle, meldt Romper.

15 Danielle had vroeger een fulltime carrière

Afbeelding
Afbeelding

Tegenwoordig is Danielle's belangrijkste taak het zorgen voor de zes kinderen van het paar. Maar voordat ze moeder werd, was de realityster een fulltime carrièrevrouw. Danielle werkte vroeger als Project Coördinator voor BP Oil & Gas. Er is geen woord over of en wanneer de beroemdheid van plan is terug te keren naar het personeelsbestand.

14 Ze konden de vijfling in het begin niet betalen

Afbeelding
Afbeelding

Kort nadat Danielle zwanger raakte van de vijfling, zette het stel een GoFundMe-pagina op om de kosten van haar zwangerschap te dekken. Ze hadden geld nodig om het verblijf van de baby's in de NICU te betalen, een grote ventilator om het nieuwe gezin van vier personen te vervoeren, en ook gemiddeld 1.500 luiers per maand.

13 Hun artsen adviseerden beëindiging

Afbeelding
Afbeelding

Het is een anomalie om vijf baby's tegelijk te krijgen, en wetende wat een uitdaging het voor de ouders zou zijn, stelden Danielle's artsen oorspronkelijk voor dat ze een selectieve abortus zou ondergaan om het aantal foetussen te verminderen. Vanwege hun religieuze overtuiging weigerden de ouders. "We houden vast aan ons geloof en onze overtuigingen als volgelingen van Christus en weigeren meer dan de helft van onze baby's te aborteren op advies van de artsen", schreven ze op hun GoFundMe-pagina.

12 De familie zijn vrome christenen

Afbeelding
Afbeelding

Christendom speelt een grote rol in het leven van de familie Bugsby en ze zijn niet bang om over hun geloof te vertellen in hun realityshow. “Na het lezen van mijn devotional vanmorgen, sprak het me aan. Het is soms HARD, soms heel moeilijk… om te stoppen…adem te halen… en we zien Gods schoonheid die hij voor me heeft neergezet”, schreef Danielle dit jaar op sociale media.

11 Danielle at 4500 calorieën per dag terwijl ze zwanger was

Afbeelding
Afbeelding

Een vrouw moet eten als ze zwanger is - en Danielle was geen uitzondering. De realityster heeft toegegeven 4.500 calorieën per dag te consumeren terwijl ze haar vijfling verwachtte. "Ik had nooit een verlangen omdat ik met een diëtist werkte en ik vrijwel alles kon eten wat ik maar wilde om die hoeveelheid op te vullen", vertelde ze aan Fit Pregnancy.

10 Er waren eerst maar vier embryo's

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Danielle en Adam nu bekend staan om het krijgen van vijf baby's tegelijk, waren er oorspronkelijk slechts vier embryo's. Een van de eieren viel echter uiteen en daarom zijn twee van de vijfling (Ava en Olivia) technisch identieke tweelingen.

9 Haar zwangerschappen verliepen heel soepel

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel zwangerschappen met meerdere baby's risicovoller zijn, verliep alles vrij soepel voor Danielle tijdens haar beide zwangerschappen. “Ik was gezegend met een geweldige zwangerschap. Ik was nooit echt ziek, hoewel ik constant overal crackers had (ha)…Ik vond het echt heerlijk om zwanger te zijn”, schreef ze ooit op sociale media. "Wat een ongelooflijk gevoel en wonder dat er een baby in je groeit."

8 Adam had postpartumdepressie

Afbeelding
Afbeelding

Het was niet alleen het feit dat hij thuis vijf pasgeborenen had dat Adam overweldigde; de vader leed aan een postpartumdepressie nadat hij de vijfling had verwelkomd. Ik steun mijn man 100 procent, hij is mijn wederhelft! Het is gewoon schokkend om te horen wat hij heeft doorgemaakt”, schreef Danielle op sociale media ter ondersteuning van haar man.

7 De Quints hebben allemaal hartproblemen

Afbeelding
Afbeelding

Kort nadat de vijf baby's waren geboren, ontdekten Danielle en Adam dat hun kinderen allemaal hartruis hadden, wat met medicijnen moet worden behandeld. Een van de vijfling, Hazel, heeft ook een oogaandoening die aangeboren nystagmus wordt genoemd. Het kind moest een procedure ondergaan om de aandoening te behandelen.

6 Ze verdienen $ 25.000 per aflevering

Afbeelding
Afbeelding

Zes kinderen opvoeden moet duur zijn. Maar gelukkig verdient de familie Bugsby een coole $ 25.000 per aflevering, dus we betwijfelen of ze zich te veel zorgen maken over de financiën. Adam heeft ook nog steeds een fulltime baan, dus we weten zeker dat ze geen pijn hebben ondanks het verlies van Danielle's inkomen nadat de vijfling was geboren.

5 Het koppel runt een Spin Studio

Afbeelding
Afbeelding

Alsof ze het nog niet druk genoeg hadden, blijkt dat Adam en Danielle ook een spinstudio runnen. Het paar was al lange tijd fitnessfanaten, zelfs voordat ze kinderen kregen. Het was dus logisch voor hen om een sportschool te openen wanneer hun financiën en planning dit toestonden. De spinstudio heet Rush Cycle en is gevestigd in League City, Texas.

4 De kinderen houden een schema aan

Afbeelding
Afbeelding

Om de zaken in hun huishouden soepel te laten verlopen, zijn Danielle en Adam er vast van overtuigd dat ze zich aan een schema moeten houden. "Ik kan me niet voorstellen dat ik vijf baby's heb die niet tegelijkertijd eten en slapen!", zegt Danielle, meldt Romper. "We kennen hun routine, dus we kunnen nog steeds quality time hebben als man en vrouw - en nog steeds speciale tijd doorbrengen met Blayke."

3 Ze sliepen niet toen de kwinten werden geboren

Afbeelding
Afbeelding

Met vijf pasgeborenen en een peuter in huis, is het geen verrassing dat Danielle en Adam last hadden van ernstige slaapuitputting toen hun vijfling werd geboren. Je rent de hele tijd op leeg, zonder slaap. Het is gewoon gek, vertelde Danielle aan People, eraan toevoegend dat nachtelijke voedingen altijd het ergste waren.

2 Ze slagen er nog steeds in om op date-avonden uit te gaan

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks het feit dat ze zes kinderen hebben, slagen Danielle en Adam er toch in om tijd te vinden om alleen met elkaar door te brengen. Dankzij hun strakke schema weten ze altijd een date night voor het weekend te plannen. "De meeste vrijdagen of zaterdagen is voor ons een avondje uit en een ervan is een familieavond", vertelde Danielle aan USA Today.

1 Ze zijn klaar met kinderen krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet verwonderlijk dat Danielle en Adam officieel klaar zijn met het krijgen van kinderen (biologisch, dat wil zeggen). "Het zou leuk zijn om een kleine jongen te hebben en de naam Busby hier voort te zetten, maar er zullen geen kinderen meer zijn tenzij God het op een dag op ons hart legt om te adopteren", vertelde Danielle aan InTouch.

Aanbevolen: