Quentin Tarantino wees deze Will Smith-klassieker af die miljarden verdiende

Inhoudsopgave:

Quentin Tarantino wees deze Will Smith-klassieker af die miljarden verdiende
Quentin Tarantino wees deze Will Smith-klassieker af die miljarden verdiende
Anonim

Bepaalde regisseur/acteur-duo's lijken gewoon bedoeld te zijn, en door de jaren heen hebben we een aantal team-ups gezien die plaats hebben gemaakt voor geweldige films. De combinatie van Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio heeft bijvoorbeeld geholpen bij het maken van films als The Aviator, The Departed en Gangs of New York.

Quentin Tarantino en Will Smith zijn twee belangrijke figuren met een enorme erfenis in de entertainmentindustrie, en ondanks dat ze allebei grote sterren zijn sinds de jaren 90, zijn ze nooit samengekomen voor een project. Er was echter een moment waarop Tarantino een kans om een Will Smith-film te regisseren afwees.

Laten we eens kijken naar Quentin Tarantino en Will Smith en de film waar ze in de jaren 90 bijna samen aan werkten.

Quentin Tarantino is een legendarische regisseur

Op dit punt van zijn legendarische Hollywood-reis is Quentin Tarantino iemand die gewoon op zijn lauweren kan rusten en van het leven kan genieten als een van de beste filmmakers aller tijden. De regisseur verscheen in de jaren negentig op het toneel en heeft een aantal fantastische films uitgebracht die fans jarenlang hebben geprezen en bewonderd.

Reservoir Dogs was de film die hardcore fans liet zien wat hij op het grote scherm kon doen, maar Pulp Fiction uit 1994 veranderde het spel voor altijd. Dat was de film die Tarantino introduceerde bij het reguliere publiek, en in een oogwenk had de filmindustrie een fris, jong gezicht dat de leiding had over een nieuw tijdperk van filmmaken.

Nadat Pulp Fiction hem tot een begrip had gemaakt, bleef Tarantino zijn jonge erfenis uitbreiden door zich met verschillende genres bezig te houden, terwijl hij zijn eigen unieke stijl behield. De man was verantwoordelijk voor films als Kill Bill, Django Unchained, Inglourious Basterds en Once Upon a Time in Hollywood. Ja, de man is zo goed als maar kan als het gaat om het maken van een mooie speelfilm.

Tarantino heeft met een aantal getalenteerde sterren gewerkt, maar tot op heden heeft hij nog niet met Will Smith samengewerkt.

Will Smith is een iconische acteur

Voordat hij zijn aandacht op acteren richtte, was Will Smith een populaire rapper die naam had gemaakt in de Billboard-hitlijsten. Toen hij echter eenmaal besloot acteren na te streven, zou Smith zowel film als televisie veroveren op weg naar een van de meest succesvolle acteercarrières aller tijden.

The Fresh Prince of Bel-Air is een van de meest iconische sitcoms ooit gemaakt, en het zou jarenlang niet van de grond zijn gekomen en overal in huiskamers zijn gekomen als Will Smith er niet de ster van was geweest. De meeste mensen zouden tevreden zijn geweest met alleen een hitshow, maar Smith begon al snel in films te spelen, en dit bracht zijn carrière naar een ander niveau.

Op het grote scherm was er eens een moment waarop Will Smith niet kon missen. Hij belandde in de hoofdrol in hitfilms zoals Bad Boys, Independence Day, Enemy of the State, I, Robot, Hitch, I Am Legend en nog veel meer. De man drukte eigenlijk geld en zijn plaats in de geschiedenis staat buiten kijf.

Smith en Tarantino moeten nog met elkaar samenwerken, maar op een gegeven moment kreeg Tarantino de kans om een Smith-film te regisseren die een enorme hit werd.

Tarantino afgewezen bij het maken van 'Men In Black'

In 1997 speelde Will Smith in een kleine film genaamd Men in Black, en de film werd een enorme hit die een hele filmfranchise lanceerde. Na meer dan $ 580 miljoen aan de kassa te hebben verdiend, had Smith nog een hit in handen, en de meeste mensen hadden toen geen idee dat Tarantino de kans kreeg om de film te regisseren.

Tarantino wees het project af, maar hij probeerde jaren later met Smith samen te werken aan Django Unchained. Deze keer wees Smith Tarantino af.

Volgens Smith: "Django was niet de hoofdrol, dus het was alsof ik de hoofdrol moest spelen. Het andere personage was de hoofdrol! Ik dacht: 'Nee, Quentin, alsjeblieft, ik moet dood de slechterik!'"

"Ik vond het briljant. Alleen niet voor mij", vervolgde hij.

Op dit moment v alt nog te bezien of Tarantino en Will Smith ooit met elkaar zullen samenwerken. Onnodig te zeggen dat als het gebeurt, er een hoop geroezemoes rond het project zal zijn. Tarantino heeft met talloze sterren gewerkt en het toevoegen van Will Smith aan de lijst zou een enorme overwinning zijn voor de regisseur en voor de fans.

Aanbevolen: