Hollywood lachte om Paul Rudd toen hij werd gecast in een film die miljarden verdiende

Inhoudsopgave:

Hollywood lachte om Paul Rudd toen hij werd gecast in een film die miljarden verdiende
Hollywood lachte om Paul Rudd toen hij werd gecast in een film die miljarden verdiende
Anonim

Paul Rudd is misschien wel de meest sympathieke acteur in heel Hollywood. Heck, de man heeft alles voor hem, hij is niet alleen een enorme MCU-ster, maar hij werd onlangs ook uitgeroepen tot 'The Sexiest Man Alive' zonder het gebruik van sociale media. Hij versloeg de geweldige Chris Evans en dat is grotendeels te danken aan het feit dat de kerel gewoon niet ouder wordt.

Voor zijn rol in de MCU-wereld was Hollywood echter sceptisch over hoe hij zou presteren in de rol van 'Ant-Man'. Sommigen lachten Rudd uit, niet alleen om zijn betrokkenheid, maar ook om het concept van de superheld, wat echt niet is zoals de meeste MCU-superhelden.

Rudd slaagde erin zich de rol eigen te maken, want fans reageerden met overweldigende steun.

Gezien het feit dat een derde deel gepland staat voor een release in de zomer van 2023, kunnen we duidelijk stellen dat het concept werkte, ondanks wat anderen vooraf dachten.

Laten we terugkijken naar hoe het allemaal ging en hoe Rudd het voor elkaar kreeg om als laatste om Hollywood te lachen.

Paul Rudd had niet verwacht de rol te krijgen

Opgemerkt moet worden dat Paul Rudd zelf niet verwachtte de rol voor 'Ant-Man' te krijgen en volgens de ster heeft hij in het verleden zelfs nooit aan een Marvel- of MCU-achtige rol gedacht. "De Marvel-wereld was niet iets waar ik serieus over nadacht, want ik denk dat ik nooit had gedacht dat ik zou worden aangenomen."

Volgens het hoofd van Marvel Studios, werd de acteur ingehuurd voor de rol gezien hoe geliefd hij is bij de fans, Kevin Feige beschreef het als 'inherente sympathie'.

Gezien zijn woorden met ABC News, begreep Rudd de beslissing, vooral gezien het verleden van de studio, het inhuren van acteurs of actrices die de meesten niet zouden associëren met de specifieke rol.

“Marvel lijkt een geschiedenis te hebben van het casten van mensen en het plaatsen van mensen in films die je niet per se zou associëren met dat soort dingen,” vertelde Rudd aan “Nightline.” “Ik denk dat dat deel uitmaakte van de oproep voor hen, dat ik nog nooit zoiets had gedaan. Het was zeker een deel van de loting voor mij.”

Ondanks de opwinding dat Rudd de rol kreeg, leken degenen achter de schermen niet te denken dat het optreden serieus was, en ook dachten ze niet dat de film zoveel zou genereren als het deed.

Hollywood lachte om Rudd en 'Ant-Man' voor de release

Naast Variety vertelde Paul Rudd dat hij de rol kreeg en hoe hij al vroeg werd uitgelachen, vooral bij het beschrijven van de sterke punten van het 'Ant-Man'-personage.

"Ik zou zeggen: 'Ik heb deze rol, ik speel Ant-Man', en dan zouden ze zeggen: 'Nou, wat doet Ant-Man?'", zei Rudd. "Ik zou zeggen: 'Hij kan krimpen tot de grootte van een mier, maar hij behoudt zijn kracht en hij kan ook mieren beheersen en met mieren praten.’ En mensen zouden lachen als ik uitlegde wat het personage doet.”

In werkelijkheid is dit wat het personage zo sympathiek maakte vanuit het perspectief van een fan, is hoe herkenbaar het personage was, aangezien Rudd een normaal persoon was toen hij de superheldenkleding niet droeg.

"Ik ben niet de eerste man aan wie mensen denken als het gaat om het spelen van een grote superheld," zei Rudd. "Ik wilde proberen een personage te maken, een superheld, die een soort gewoon persoon was. De hele wereld ervan, van superheldendom, leek overweldigend en het is als: 'Wat doe je hiermee?' weet je, om het herkenbaar te maken."

Het concept werkte en nog wat, want het werd een monsterhit aan de kassa.

'Ant-Man' was een enorm succes

Hoe presteerden Rudd en 'Ant-Man' aan de kassa? Verdomd goed, want de film verdiende $ 519 miljoen, terwijl het ook door de media werd geprezen voor hoe uniek het concept werkelijk was, grotendeels dankzij Rudd en zijn kijk op een superheld.

Natuurlijk, gezien het succes van de eerste film, was een vervolg een absolute must, aangezien ' Ant-Man and the Wasp ' werd uitgebracht in 2018, wat opnieuw een monster bleek te zijn voor Marvel Studios, waardoor het $622 miljoen.

Al in de miljarden, in termen van kassa-inkomsten, dat aantal zal alleen maar stijgen met de toekomstige release van ' Ant-Man and the Wasp: Quantumania ', gepland voor de zomer van 2023.

Het is duidelijk dat Rudd dit personage naar een hoger niveau heeft getild, wat veel media en fans misschien niet hadden voorspeld voorafgaand aan de start van de franchise.

Aanbevolen: