Fans reageren op het seksistische commentaar van Mike Richards, terwijl de 'Jeopardy'-host terugtreedt

Inhoudsopgave:

Fans reageren op het seksistische commentaar van Mike Richards, terwijl de 'Jeopardy'-host terugtreedt
Fans reageren op het seksistische commentaar van Mike Richards, terwijl de 'Jeopardy'-host terugtreedt
Anonim

Het is nog maar een week geleden dat Mike Richards zijn rol als presentator van Jeopardy op zich nam en in de schoenen trad van de legendarische Alex Trebek. Fans denken echter niet dat Trebek, een man van eer, integriteit en ongelooflijke toewijding en professionaliteit, is vervangen door een man met dezelfde normen.

Nou, het lijkt erop dat hij zich dat misschien realiseerde, aangezien zojuist is aangekondigd dat hij de beslissing heeft genomen om op 20 augustus terug te treden als gastheer, zoals gerapporteerd door The Hollywood Reporter. Het lijkt erop dat de zoektocht naar een vervangende host opnieuw moet beginnen.

Na slechts een week in deze grote rol is er een verontrustende podcast verschenen die Richards in een minder dan wenselijk licht afbeeldt.

Richards heeft veel uit te leggen, want de podcast onthult ongelooflijk seksistisch commentaar en grappen tegen vrouwen die ver uit de pas werden gegooid.

De reputatie van Mike Richards staat op het spel

Dit is niet de eerste keer dat het imago en de reputatie van Mike Richards in het geding zijn. Eerder werd gemeld dat hij eerder was aangeklaagd voor het ongepast behandelen van vrouwen op The Price Is Right, waarbij hij eiste dat ze kortere rokken zouden dragen, en hij zou ook vrouwen die zwanger waren gediscrimineerd hebben. Zijn verleden is ook bezaaid met controverse, omdat er wordt beweerd dat hij een intieme relatie had met een van de modellen op een show die hij presenteerde, waardoor een enorm belangenconflict en machtswisselingen tussen hem en de vrouw ontstonden.

De meesten gaan ervan uit dat Mike Richards, met zoveel vuur over zijn problemen in het verleden, zijn best zou doen om een brandschoon personage vooruit te helpen.

Helaas is dat niet het geval geweest.

Richards heeft een lange, griezelige geschiedenis

Richards maakte eerder deel uit van een podcast genaamd The Randumb Show die liep van 2013-2014, en nu lijkt het erop dat hij dat platform ook gebruikte om veel van zijn seksistische opmerkingen door te geven. Tijdens deze specifieke podcast gaat hij in gesprek met zijn voormalige assistent, Beth Triffon, en Richards begon ongepaste opmerkingen te maken over een foto van Triffon en haar vrienden. Zijn opmerkingen waren uit de pas en Richards maakte grapjes over hun gewicht en lichaamstype.

Fans waren allerminst onder de indruk. Opmerkingen inbegrepen; "deze man is niet de juiste persoon om een respectabele show als Jeopardy te hosten", "wauw, Richards is een echte engerd", en "wie heeft deze man een andere machtspositie gegeven, en waarom? Zodat hij die kan misbruiken?"

Anderen hebben gezegd; "wauw, wanneer wordt hij gestopt?" en "Laten we hem een prominente rol als gastheer geven, zodat hij zijn blanke krachten nog een keer kan misbruiken, zullen we?"

Een bijzonder boze fan schreef; "hij laat je zien wie hij is. waarom laat niemand hem de deur zien? Deze patronen zullen niet op magische wijze veranderen, hij is een engerd."

Aanbevolen: