Deze 'SNL'-ster kreeg Pete Davidson in de show

Inhoudsopgave:

Deze 'SNL'-ster kreeg Pete Davidson in de show
Deze 'SNL'-ster kreeg Pete Davidson in de show
Anonim

Het is misschien moeilijk te geloven, maar Pete Davidson is nog steeds in de twintig op 27-jarige leeftijd.

Toch, ondanks zijn jonge leeftijd, lijkt het alsof hij al zo lang bestaat, vooral dankzij 'SNL'.

De acteur is onlangs vertakt en heeft een rol op zich genomen in ' Suicide Squad '. Hij heeft ongetwijfeld een hele toekomst in petto.

Davidson zelf zou toegeven dat het hebben van een vermogen van $ 6 miljoen jaren geleden een grote onmogelijkheid leek. Hij worstelde na het verlies van zijn vader dat hij zou stoppen met school. Een durf om het podium te betreden op een bowlingbaan veranderde alles voor de ster, vanaf dat moment besloot hij te gaan acteren en in 2013 verscheen hij in MTV-shows zoals 'Failosoph y'.

Zijn grote doorbraak was op 'SNL' en dat is grotendeels te danken aan zijn rol in 'Trainwreck' die hem in feite op de kaart zette bij zijn leeftijdsgenoten.

Maar zoals we snel zullen beseffen, was het auditieproces echt geen gewoon proces, vooral gezien het feit dat de baas Lorne Michaels heel weinig over hem wist.

Er was een grote aanbeveling van een 'SNL'-legende voor nodig om hem in de show te krijgen. We onthullen de persoon samen met enkele andere minder bekende feiten achter de schermen.

Lorne Michaels wist heel weinig over hem

Het is moeilijk om een telefoontje van de man zelf, Lorne Michaels, te vergeten. In het geval van Pete was het echter niet het meest positieve gesprek. Volgens de acteur naast Seth Myers werd hij niet gefeliciteerd en kreeg hij van Michaels te horen dat hij niet zeker wist hoe hij hem moest gebruiken.

"Ik kreeg een telefoontje van NBC," zei Davidson. "En het is Lorne Michaels, en hij gaat 'Hallo'. En hij zei: 'Ik weet niet wat ik met je moet doen, maar je hebt de show.'”

Davidson's reactie op het nieuws was hilarisch: "Ik ging naar huis en dacht: 'Ik denk dat ik SNL heb. Ik denk dat [Lorne Michaels] ook al boos op mij is.'"

Aangezien Lorne heel weinig over hem wist, hoe kreeg hij zo'n rol? Vooral gezien al het talent dat de show doorgaf, kreeg het lof van een belangrijke bron.

Bill Hader heeft hem de rol gegeven

Hij was amper in de twintig toen de rol op zijn schoot belandde. Twee dingen speelden een grote rol, waaronder zijn rol in 'Trainwreck' van Amy Schumer. De andere, Bill Hader geniet van zijn werk. Davidson besprak hun band met Cinema Blend en hoe dit zou leiden tot 'SNL'.

"Het was nadat Amy Schumer me een rol gaf in Trainwreck en ik Bill Hader op de set ontmoette en we praatten en het klikte een beetje. Hij belde me een week later en zei: 'Hé, ik heb je bij Lorne aanbevolen Michaels.' En ik dacht: 'Waarom?' Ik was gewoon zo verrast. Ik wist niet eens dat ik auditie kon doen. En het feit dat ik het kreeg, ik kon het gewoon niet geloven."

Haders carrière staat zeker op Davidson zou het niet erg vinden om te volgen, net als zoveel anderen, het begon met succes op 'SNL' en het zou tot zoveel filmprojecten leiden. We beginnen een soortgelijk thema te zien bij Davidson, die nog zoveel te gaan heeft in zijn jonge carrière.

Hoewel hij de rol met wat geluk kreeg, waren niet al zijn audities echt zo gemakkelijk. Davidson onthulde dat hij er één in het bijzonder volledig heeft gebombardeerd en dat het voor een bepaalde rol op 'SNL' was.

Niet alle 'SNL'-audities van Pete gingen goed

Volgens Esquire hield Michaels voorafgaand aan seizoen 42 audities voor de rol van Donald Trump, hij bekeek iedereen voor de rol, inclusief een jonge Pete Davidson. We weten dat Pete geen fan is van Trump en het blijkt dat hij hem ook niet zo goed kan portretteren.

"Het was erg", vertelde Davidson aan Variety. "Allereerst ben ik 10 pond, dus ik zag er gek uit. Ze lieten ons allemaal aankleden en bruin worden. Ik klonk als Thunderlips uit Rocky III… Het was een nachtmerrie. Als ik deze tape in handen kon krijgen, het is gênant."

Onnodig te zeggen dat Davidson ook niet onder de indruk was van Donalds cameo in de show.

"Het was niet de leukste week ooit", zei Davidson. "Hij krijgt geen grappen. Hij krijgt geen toon. Hij krijgt geen clou. Hij zal woorden anders zeggen. Hij is gewoon een dweeb."

De ervaring en auditie zijn niet gelukt, maar we kunnen gerust stellen dat Pete er niet wakker van ligt, gezien de manier waarop zijn carrière op dit moment verloopt.

Aanbevolen: