Hier is waarom 'The Office'-personages trending zijn op Twitter

Hier is waarom 'The Office'-personages trending zijn op Twitter
Hier is waarom 'The Office'-personages trending zijn op Twitter
Anonim

Ondanks het feit dat The Office sinds 2013 geen nieuwe aflevering heeft uitgezonden, vragen fans zich nog steeds af wat hun favoriete personages zouden doen als de show vandaag zou worden uitgezonden - en onlangs had een fan een idee dat leek de hele fandom te inspireren.

Op Twitter plaatste gebruiker @Tumi213 een scenario waarin The Office-personages het COVID-19-vaccin voor een aflevering moeten krijgen. Fans van de populaire NBC-sitcom wilden een beetje plezier hebben met de tweet, dus besloten ze de toon van elk personage aan te nemen en te reageren op wat ze zouden zeggen over het krijgen van het vaccin.

De trend ging al snel viraal op het platform, met veel tweets die meer dan 10.000 likes en retweets opleverden.

Jim Halpert, gespeeld door John Krasinski, reageerde geestig op het voorgestelde veld. In klassieke grappenmaker-stijl zei hij dat hij het vaccin zou gebruiken om een grap uit te halen met zijn collega en aartsvijand Dwight.

Pam Beesly (Jenna Fischer) onthulde dat ze van de gelegenheid gebruik zou maken om schattige maskers te maken die iedereen op kantoor kan dragen. Het gebaar wordt echter ondergewaardeerd door sommige van haar collega's.

Kelly Kapoor (Mindy Kaling) is er helemaal voor om het vaccin te krijgen als dat betekent dat ze bij haar vriend Ryan Howard (BJ Novak) kan zijn. Maar Creed geeft ze een alternatieve oplossing om van COVID-19 af te komen, omdat ze willen afzien van het krijgen van het vaccin.

Om maar weg te komen van Kelly, zou Ryan elk excuus verzinnen om de stad uit te gaan, zelfs als dat betekent dat hij zijn vriendin verkeerde informatie moet geven over de Delta-variant.

Dwight Schrute (gespeeld door Rainn Wilson) is niet voor niets tegen het COVID-19-vaccin. Hij gelooft dat zijn immuunsysteem "sterker" is dan het virus en het kan afweren. Fans in de commentaren waren het erover eens dat hij een anti-vaxxer zou zijn. Laten we hopen dat hij op zijn minst een masker zou dragen tijdens de pandemie.

's Werelds beste baas, Michael Scott (Steve Carell) zou ervoor zorgen dat iedereen op kantoor het vaccin krijgt - behalve Toby.

Afgaande op de reactie van Stanley Hudson (Leslie David Baker), lijkt het erop dat hij het vaccin zou nemen als hij maar die langverwachte betaalde vakantie zou kunnen krijgen. Tot die tijd is hij morgenvroeg als eerste op kantoor.

Kevin Malone (Brian Baumgartner) doet mee voor de chips, maar wie gaat hem vertellen dat Angela het niet had over de zoute chips die in een plastic zak zitten?

Op de klassieke manier van Andy Bernard (Ed Helms) beschreef hij zijn vaccinatiebezoek in de vorm van een lied.

Ten slotte kon Phyllis Smith (Phyllis Lapin-Vance) niet anders dan het bedrijf van haar man, Bob Vance, Vance Refrigeration, promoten en deelde ze dat de pandemie "goed voor het bedrijfsleven" is geweest.

The Office werd voor het eerst uitgezonden op NBC in 2005 en duurde negen seizoenen voordat het in 2013 eindigde. De show volgt het leven van kantoormedewerkers in de vestiging in Scranton, Pennsylvania van de Dunder Mifflin Paper Company.

De geliefde sitcom won een aantal prijzen tijdens de uitzending op televisie, waaronder de Peabody Award, een Golden Globe Award en vier Primetime Emmy Awards. Het kreeg op de lange termijn een tweede golf van volgers op Peacock, die pas eerder dit jaar eindigde.

Alle negen seizoenen van The Office zijn beschikbaar om te bekijken op Peacock.

Aanbevolen: