Koningin Elizabeth II leeft nog, dus waarom is 'The Queen Died' trending op Twitter?

Koningin Elizabeth II leeft nog, dus waarom is 'The Queen Died' trending op Twitter?
Koningin Elizabeth II leeft nog, dus waarom is 'The Queen Died' trending op Twitter?
Anonim

Sinds prins Philip dit voorjaar is overleden, zijn er veel goede wensen en liefde gestuurd naar koningin Elizabeth II. Hoewel hun relatie als controversieel wordt beschouwd omdat ze neven zijn (hoewel dit al generaties lang een terugkerende traditie was), is het verliezen van een geliefde nog steeds erg hartverscheurend. De pijn van het verliezen van iemand met wie ze lange tijd hebben samengewoond, kan tot veel psychologische effecten leiden. Het is zelfs mogelijk dat de weduwnaar dagen of maanden na de dood van zijn partner overlijdt, dus het onderwerp "De koningin stierf" begon trending te worden op Twitter in de Verenigde Staten.

Dit heeft veel gebruikers bezorgd en verward gemaakt over dit plotselinge nieuws. Ongeacht of ze de Britse koninklijke familie volgen of niet, sommige gebruikers waren opgelucht dat het nog steeds goed met de koningin gaat. Waarom begon deze zin deze zondagochtend trending te worden op Twitter? Toen Twitter-gebruikers erachter kwamen, hadden ze het gevoel dat ze met opzet werden getrolld.

Als je zoiets ernstigs als de koningin ziet overlijden, worden veel mensen wakker in de overtuiging dat dit echt is gebeurd. Het fragment met betrekking tot de trending-status luidt: "Koningin Elizabeth II leeft, ondanks dat mensen zich anders afvroegen nadat een Tweet suggereerde dat haar dood viraal ging." Gebruikers waren opgelucht toen ze zagen dat haar dood slechts een gerucht is, aangezien het niet is bevestigd door de Britse koninklijke familie of andere nieuwsmedia in het VK. Dit roept de vraag op waarom dit overal op Twitter circuleerde.

De reden voor "The Queen Died" trending op Twitter is te danken aan niemand minder dan de Minecraft YouTube-community. Toen mensen dit ontdekten, varieerden hun reacties van ergernis tot verwardheid.

Minecraft heeft een van de grootste volgers op sociale media, dankzij YouTubers zoals Dream en TommyInnit. Afgekort tot "MCYT", heeft de fanbase voor de Minecraft YouTubers de reputatie te gehecht te zijn aan de makers van inhoud en niet-fans gek te maken vanwege Dream en TommyInnit die altijd trending zijn op Twitter om de meest alledaagse redenen. Dream werd echter een controversiële maker van inhoud vanwege een vals schandaal dat plaatsvond tijdens een Minecraft-speedrun.

Een fan van de MCYT-gemeenschap tweette dat de trend onbedoeld was en dat ze zelfs niet zeker wisten of de koningin is overleden of niet. Dit deed andere Twitter-gebruikers kreunen omdat er manieren zijn om deze informatie te bevestigen of te bevestigen. Om te beginnen op een zondagochtend, zal deze situatie ervoor zorgen dat Twitter-gebruikers zichzelf in verwarring brengen over waarom dit in de eerste plaats is gebeurd.

Aanbevolen: