Henry Cavill weigerde een stuntdubbel voor deze gevaarlijke scène

Inhoudsopgave:

Henry Cavill weigerde een stuntdubbel voor deze gevaarlijke scène
Henry Cavill weigerde een stuntdubbel voor deze gevaarlijke scène
Anonim

Natuurlijk, Henry Cavill is een coole $ 40 miljoen waard, om nog maar te zwijgen van het feit dat de ster wordt beschouwd als een van de best uitziende jongens in de wereld van Hollywood. Maar om die status te verdienen, was er onderweg veel mislukking.

Cavill worstelde al op jonge leeftijd met zijn gewicht en hij werd ervoor gepest. Dat thema zou later in zijn carrière doorzetten, vooral toen hij auditie deed voor de rol van James Bond. Cavill was een van de finalisten voor de rol, hoewel hem tijdens het auditieproces werd verteld dat hij er een beetje te dik uitzag terwijl hij een handdoek droeg …

We kunnen gerust zeggen dat alles veranderde, vooral toen Superman op de foto kwam. Het bracht zijn bekendheid naar een nieuw niveau en zijn huidige look is gewild bij miljoenen fans.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, blijkt dat Cavill veel van de stunts in zijn eentje doet terwijl hij begint. Een bepaalde reeks scènes in een bepaalde show zal fans doen schrikken dat het allemaal Cavill is. Hoewel, zoals we zullen onthullen, het uren werk kostte om de scènes goed neer te zetten.

Naast het onthullen van de scène, zullen we zijn geschiedenis bekijken met stuntdubbels, en welke scène gewoon te riskant voor hem was om alleen te doen.

Hij gebruikte een dubbel in het verleden

Hoewel hij meer dan capabel is, heeft Cavill in het verleden een dubbel gebruikt, en dat geldt ook voor de Superman-films.

Verrassend genoeg deed hij veel van zijn eigen stunts tijdens 'Mission Impossible' samen met Tom Cruise. Met zo'n legende aan zijn zijde voelde hij zich ongetwijfeld geneigd om wat zwaar werk te doen.

Er was echter één scène in het bijzonder Cruise was niet op zijn gemak met Cavill aan het werk: "[De] sprong uit de achterkant van een [Boeing] C-17 in de schemering was mijn idee van magie en ik bad dat ze Ik zou het me laten doen, Tom smekend. En Tom zei uiteindelijk tegen me: 'Kijk Henry, ik begrijp wat je zegt. Ik zou graag, liefde, liefde voor je hebben om het te doen, maar als je dat doet, is de kans groot dat je mij en alle anderen in het proces zult doden, '" zei Cavill.

De scène bevatte meer dan 100 sprongen, dus het is veilig om te zeggen dat Tom uitkeek naar het belang van Henry.

Onnodig te zeggen dat hij niettemin een waaghals is en zijn werk aan 'The Witcher' is daar een goed voorbeeld van.

Hij voert al zijn stunts uit in 'The Witcher'

Vanaf seizoen 1 van 'The Witcher' nam Cavill de stunts over, zonder dubbelganger. Naast Cinema Blend gaf de showrunner Lauren Hissrich toe dat de ster van de show volledig betrokken was als het ging om zijn vechtscènes en het gebruik van zijn zwaard.

"Henry had geen stuntdubbel. Hij doet al zijn eigen werk. Elke keer dat je hem ziet, is hij het echt. Wat betekent dat hij non-stop trainde. Had altijd zwaarden in zijn hand. Was altijd een soort van in de trainingsruimte met zijn team."

Echt surrealistisch om te denken dat het allemaal Cavill was, gezien de intense zwaardscènes. Het blijkt dat Cavill urenlang heeft geoefend om de routine te perfectioneren.

Cavill's gevaarlijke zwaardscènes namen uren training in beslag

Authenticiteit.

Dat is de reden waarom Cavill het heft in eigen handen nam voor de zwaardscènes in de show.

"Het is erg belangrijk voor mij dat wanneer je Ger alt op het scherm ziet, je weet dat het Ger alt is. En dat het niet 'een man' is die de Ger alt-dingen kan doen en dat ik gewoon de acteur ben. karakter omvat dat allemaal."

Dus hoe heeft hij het gebruik van een zwaard geperfectioneerd? Zoals met alles, oefening baart kunst. Wanneer hij een seconde had, is de kans groot dat hij met een zwaard zwaaide.

"Ik bracht al mijn vrije tijd door als ik niet op de set was - en zelfs als ik op de set was - met een zwaard in mijn hand. Het was gewoon wennen aan het gewicht van het zwaard, het gebruiken ervan dag in dag uit. Ik had drie zwaarden waar ik woonde. Ik had er vier op het werk en het was gewoon non-stop. Oefen, oefen, oefen."

Geweldig om Cavills toewijdingsniveau te zien, ondanks zijn machtige status in de wereld van Hollywood. De scènes zijn zoveel mooier om naar te kijken, wetende dat het allemaal Cavill was en die uren oefenen.

Aanbevolen: